Kontakt Mazury   O Firmie   Regulamin Czarterów Online   Bezpieczna Płatność Zaliczki   Polityka Prywatności   Opinie o mJacht.pl   Opinie porejsowe   Logowanie  
  Czarter jachtow  
Czarter Jachtów Mazury - Online - Wynajem Jachtów Mazury
Model jachtu
Port wypłynięcia
Liczba osób
Typ łodzi
Data wypłynięcia 
Długość rejsu
Cena za dobę
Armator / Jacht  
Opinie porejsowe



Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólnie nieźle. jak na łajbę w tym wieku i w ciągłej eksploatacji to nawet bardzo dobrze. byłaby piątka gdyby było 20% taniej lub nowe żagle. jacht dobrze wyposażony. wszystko co potrzebne do życia działa. co nie działało dało się łatwo naprawić. kabestany działają bardzo dobrze. miecz i płetwa sterowa nie robią problemów. ogólnie polecam.
Jakość żeglowania*
jacht mocno nawietrzny ale do opanowania. przy dobrze wybranych, żaglach można iść w ładnym ciągłym przechyle bez większych kombinacji. tendencja do ostrzenia wymaga pewnych kombinacji przy zwrotach i wyczucia ale przy takiej konstrukcji nie ma co narzekać. jedyny problem to fał talii grota. sprytny otwór przeprowadzający fał przez kolumnę koła sterowego jest fajny ale wymaga wprawy przy obsłud
Jakość mieszkania*
cóż lata lecą.... ale i tak jest super. czysto i schludnie. dobrze wyposażony. lodówka działa. wszystkie koje mają dobre poduszki. przydałoby się odświeżyć instalacje i wyposażenie elektryczne. ale tak z głową i byłaby piątka ;) toaleta działa, nic nie przecieka.
Stosunek jakości do ceny*
cóż.... jakby było 20% taniej to byłoby w punkt. w podobnej cenie można wynająć nowe konstrukcje jak antila. ale jakość i wyposażenie jest dobre a to dużo daje na plus.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: marekData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
brak wc ale tak naprawdę wszędzie jest dostąpny na brzegu
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WitoldData rejsu: od 2020-06-23 do 2020-06-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KONRADData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo przyjemny rodzinny jacht. drobne zmiany osprzęcie ułatwiły by pływanie. sugerujemy odwrócenie piesków do blokady tali. obecnie ciężko się ją blokuje przy większym wietrze.
Jakość żeglowania*
jak dla nas mogła by chodzić ostrzej, ale na rodzinne wakacje w sam raz
Jakość mieszkania*
przydała by się przetwornica
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2020-06-28 do 2020-07-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
opis na stronie zgodny ze stanem faktycznym. Łódź wygodna, dobrze wyposażona. ilość miejsca wystarczającą. dzieci oczywiście najbardziej zadowolone z pokładu kąpielowego na rufie. dobry kontakt z właścicielem. dziękuję i pozdrawiam. grzegorz
Jakość żeglowania*
Łatwa w cumowaniu, dobry ster strumieniowy.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AlanData rejsu: od 2020-06-21 do 2020-06-27, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
zdemontowany obciągacz bomu, po za tym żagle w dobrym stanie, wszystko działa lekko i przyjemnie. pierwszy raz pływałem tą wielkością jachtu na mazurach. uważam, że nie do końca infrastruktura mazurska jest przygotowana do tego typu łódek. większość portów jest za płytka aby zaparkować tam z opuszczoną płetwą sterową. silnikiem nie da się sterować dlatego moim daniem pływa się tym trudniej niż 15
Jakość mieszkania*
zabudowa hotelowa jest mocno zużyta. tapicerka wymaga gruntownego prania, obwisłe drzwi, odlatujące klamki, obwisły stół w mesie (zupa się wylewa), w bakiście śmierdzi kingstonem, w samym kingstonie urwana deska sedesowa i smród. największym problemem są zużyte moim zdaniem akumulatory. wszystkie usterki zostały zgłoszone ustnie oraz przekazane pisemnie armatorowi także możliwe że je usunie, aczko
Stosunek jakości do ceny*
mimo wszystko za te cenę możliwe że nie ma co narzekać aczkolwiek wszystkie wyżej wymienione usterki są do usunięcia i wiek jachtu nie ma znaczenia
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArcadiuszData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-22 do 2020-06-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
czysto, pełne wyposażenie, wygodnie. dobry kontakt z właścicielem. prośby o ponad standardowe wyposażenie spełnione.
Jakość żeglowania*
raczej pływania. przecież to nie żaglówka. idealny do spokojnego, spacerowego przemieszczania. przy bocznej fali trochę buja. przydałby się mocniejszy silnik. ster strumieniowy bardzo ułatwia manewry w porcie.
Jakość mieszkania*
dla 2-ch osób wręcz komfortowo
Stosunek jakości do ceny*
punkcik mniej za trochę za słaby silnik
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
parę lat temu jacht napewno super -biminni -drewno -szprycbuda na minus lodówka- chłodzona szafka zastawiania kawałkiem styropianu akumulattrzymający 1 dzien na akumulatorze dziala tylko zewnętrzne gniazdko samochodowe przy sterze
Jakość żeglowania*
obsługa twist czarter 2 osoby z którymi miałem styczność w trakcie tego rejsu chodza jak na fochu. na inf czy osoba wydająca może mi pokazać gdzie są rzerzy których odbipodpisuje mówi że gdzieś tu są proszę.sobie znalezc
Jakość mieszkania*
na zgłoszenie, że akumulattrzyma jeden dzień na włączonej samej lodówce gdzie my siedzimy przy świeczkach dostaje smsa proszę wyłączać lodówkę jak wyplywacie z portu widzimy się za tydzien
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2020-06-25 do 2020-06-28, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SebastianData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobrze wyposażona jednostka.
Jakość żeglowania*
stabilny i zwrotny jacht specjalnie przystosowany do obsługi jednoosobowej.
Jakość mieszkania*
wszystko ma co potrzeba, nic nie cieknie i nie skrapla się. wnętrze wysokie jak na tą długość jachtu.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
to duży rodzinny jacht bardzo wygodny ale na żagle dość ciężki ale wszystko jak najbardziej ok
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko zadbane, jacht czysty, jak na pierwszy rejs rodzinny polecam!
Jakość żeglowania*
bezpieczny, na rejs rodzinny.
Jakość mieszkania*
max 4 osoby
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MartaData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, ale niezbyt dobrze nadaje się na silniejszy wiatr - przy bajdewindzie podnosi się miecz, co źle wpływa na sterowność. jacht nadaje się nawet dla 2 osób, jest szybki. bosman bardzo bardzo miły olbrzymim plusem są 3 kotwice na wyposażeniu
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
jacht raczej dla mniejszej załogi. jaskółki są duże, ale bakisty malutkie. jest nisko.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jach zadbany przez właściciela, w 100% sprawny technicznie, komfortowy dla 6 osób (3 zamykane kabiny),wygodny dla większej liczby. nie jest to jacht dla osób wyruszających w swój pierwszy rejs!!! trzeba mieć trochę praktyki na mniejszych jednostkach.
Jakość żeglowania*
bardzo dobra, dwa stery strumieniowe załatwiają sprawę przy cumowaniu i wpływaniu w wąskie przejścia, nawet tyłem
Jakość mieszkania*
zamykane kabiny, prysznic , toaleta i duży zbiornik na wodę bardzo podnoszą walory mieszkalne jachtu.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-03, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
stare ale fajnie pływające tango. kompetentny serwis!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jedyny mankament to brak ładowarki do komórek;)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-06-28 do 2020-07-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
generalnie ok. wszystko chodzi dość lekko, obsługa łatwa, silnik odpala bez problemu. wkurzające jest to, że łódź trochę jakby nurkuje dziobem przez co w kokpicie się robi jezioro podczas deszczu i jak załoga jest na dziobie to silnik wychodzi z wody. cumy krótkie i poprzecierane za to lina kotwiczna bardzo długa. maszt się składa i stawia lekko tylko lata w trakcie na boki. brakuje na wyposażeniu
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobrze wyposażony, duży jacht.
Jakość żeglowania*
bezpieczne żeglowanie dla rodzin, dobra sterowność w portach.
Jakość mieszkania*
dużo wolnej przestrzeni dla 5 osób które płynęły. wszyscy zadowoleni.
Stosunek jakości do ceny*
polecam ten jacht.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
fajna żaglówka. miejsca jest dość sporo. na dziobie ciut przykrótka w wersji 10 osobowej ale daje radę. jakość pływania rekreacyjnego naprawdę wysoka.
Jakość żeglowania*
ogólnie antila ma to do siebie że jest super stabilna. 27ka jest dość ciężka więc czuć komfort pływania rekreacyjnego. minus taki że przy 5. na samym grocie nie popłynie. tylko ref. plus fok. fok w automacie super wygodny ale niestety przy pełnych wiatrach nie pracuje. motyla ciężko zrobić z uwagi na zbyt mały kąt natarcie krawędzi.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WłodzimierzData rejsu: od 2020-06-16 do 2020-06-26, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
lodówka dwa żelowe nowe akumulatory 100ah ogrzewanie nowe żagle oświetlenie led ;kładzenie masztu bez problemu silnik ok-słowem wszystko działające, nowe i sprawne
Jakość żeglowania*
jacht szybki przy słabych i silnych wiatrach dający frajdę przy pływaniu -łatwo chodzi w przechyły ale jest stabilny ;refowanie przy silniejszym wietrze(4-5b)wymagane - ale tez bez problemu słowem tylko pływać
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JoannaData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-07-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2020-06-22 do 2020-06-26, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobry kontakt z amatorem i profesjonalne podejście do klienta
Jakość żeglowania*
wszystko chodzi jak trzeba
Jakość mieszkania*
5 dorosłych i 2 małych dzieci plus mnóstwo gadżetów i na. luzie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SebastianData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
suwklapa cieknie, liny cum kotwic bardzo krótkie, akumulatwystarczy bez ładowania w porcie na około 3 dni, pagaj na sztukę i radzę uważnie przeczytać umowę przed jej podpisaniem (w czasie rejsu wystąpił problem i najpierw usłyszałem o pieniążkach a potem go rozwiązaliśmy) główny wyłącznik ktoś przekręcił i padł prąd a gdyby padły akumulatory? bosman wydający i przyjmujący jacht bardzo pomocny i
Jakość żeglowania*
jacht konkretnie ostrzy przy szkwałach i trzeba się napracować by nie stanąć w kącie martwym a z fokiem przy 4 trzeba walczyć. przy słabym wietrze zwrot jest wyzwaniem. jacht potrzebuje przynajmniej 2 ładowania w czasie 7 dni rejsu przy ustawieniu lodówki na minimum chłodzenia.
Jakość mieszkania*
przy 10 osobach dobra przy 8 może być bardzo dobra.
Stosunek jakości do ceny*
mimo tych niedociągnięć i akcji z akumulatorami która skończyła się na szczęście pozytywnie jest to jedna z najtańszych 27 na mazurach
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafalData rejsu: od 2020-06-27 do 2020-06-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólnie ok. dużym mankamentem jest ster, którego nie da się wyciągnąć z wody, można podciągnąć go tylko do połowy, co przysparza kłopotów przy cumowaniu
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MARCELINAData rejsu: od 2020-06-21 do 2020-06-26, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
rewelacyjny jacht, wszystko chodzi lekko, bez zarzutu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2020-06-17 do 2020-06-20, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2020-06-11 do 2020-06-16, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
ok
Jakość żeglowania*
4
Jakość mieszkania*
3
Stosunek jakości do ceny*
5
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nie jest nowy, ale dobrze utrzymany. załoga bardzo zadowolona. wc morskie duży plus. na pokładzie była 3 dzieci, także nawet przydał się telewiz:)
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SebastianData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
mały zbiornik na fekalkia . kostkarka działa tylko w porcie . reszta ok
Jakość żeglowania*
jacht motorowy
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2020-06-24 do 2020-06-26, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jachcik bardzo fajny, bezpieczny, nie kladzie go mocno przy halsowaniu, plywalismy 2 osoby dorosle + dziecko i bylo bardzo komfortowo, dla wiekszej zalogi (4 osoby i wiecej) bedzie ciasnawo , wliciel wporzadku - profesjonalne podejscie, pozdrawiam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MiroslawData rejsu: od 2020-06-25 do 2020-06-26, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze utrzymany, wliciel kontaktowy i szybko reagujacy. poczatkowa inspekcja zagli ujawnila 2 male dziurki w foku, wliciel natychmiast zakleil i zapowiedzial wymiane zagla w przyszlosci. wszystkie kapoki w rozmiarze xl, ale na dzieci lat 6 i 9 udalo sie je dopasowac. istnieje mozliwosc zalatwienia kapoka dla dzieci, ale trzeba poinformowac wczesniej.
Jakość żeglowania*
nie bylo wiekszych problemow z jachtem, bloczki szotow foka troche zbyt blisko osi kadluba, co powoduje nierownomierne naciagniecie i trzepotanie foka przy mocnym wybraniu w ostrych kursach. fajnie ze tylna burta jest otwarta, 2 miejsca dla dzieci ktore uwielbialy tam siedziec i moczyc nogi.
Jakość mieszkania*
jacht dobrze utrzymany, w miare czysty, komplet narzedzi, duzo miejsca na bagaz. brak lodowki byl niewielkim problemem, bo rejs nasz trwal 2 dni, ale i tak mieso sie zepsulo. poprzedni rejsowicze nie poinformowali wliciela, wiec lodowke na wymiane przywiozl dopiero po 2 dniach. na 2 palniki od gazu, dziala tylko jeden, wliciel obiecal wymienic. zbiornik slodkiej wody przeciekal do zezy, ale nie
Stosunek jakości do ceny*
jakos do ceny bardzo dobra, polecam. dobra obsluga, wliciel jachtu sensowny i normalny. nie bylo problemu z odebraniem kaucji. prosze zwrocic uwage na dodatkowe oplaty, ktore sa zreszta wymienione w ogloszeniu: postojowe za samochody (15 za noc na samochod), oplata pobytowa za cumowanie w porcie (10 zl za noc na osobe).
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: LidiaData rejsu: od 2020-06-21 do 2020-06-27, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2020-06-11 do 2020-06-13, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ładnie przygotowany, kompletny.\r\nbardzo ładnie ostrzy, bezpiecznie ozaglowany na silnym wietrze sam ostrzy. trochę wysłużone materace to już należy wymienić. kilka lin mocno wyszorowanych.\r\n
Jakość żeglowania*
Średnia ocena tej jednostki, gdyż brak przedłużacza rumpla nie pozwalał wygidnie sterować z burty.\r\nw tej jednostce aż prosi się o manetkę silnika bo jeżeli nue mamy kogo dać na silnik to poćwiczymy przysiady. \r\nostatni mankament to ster, a właściwie jego jarzmo. pletwa w nim tak lata, że ciężko utrzymać kurs, to jest do poprwawy bezzwlocznie. na koniec dodam, że aby wyciągnąć miecz trzeba uży
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
cena bardzo dobra.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
strasznie toporonie chodz
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2020-06-13 do 2020-06-15, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-26 do 2020-06-27, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
utrudniony kontakt z wynajmującym. dostaliśmy inny jacht niż ten ze zdjęć i opisu. jacht zniszczony, a osprzęt mocno zdezelowany. obsługa fatalna, ceny w porcie najwyższe w okolicy.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MałgorzataData rejsu: od 2020-06-13 do 2020-06-26, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
czyściutki, pełne wyposażenie, łącznie z gąbkami, klamerkami, solą, cukrem, mydłem etc. nawet 2 krzesełka i szpatułki na kiełbasę do ogniska. brać dobry humor, śpiwory - i żeglować! bardzo kontaktowy właściciel, można zadzwonić i nie krzyczy :) (na początku mieliśmy małe problemy z silnikiem, ale postępując z instrukcjami pana tomasza wszystko szło jak po maśle). ogrzewania nie używaliśmy. lodówk
Jakość żeglowania*
bardzo ładnie ostrzy, przyjemnie się żegluje.
Jakość mieszkania*
3 duże osoby się zmieściły. przestrzeń zmaksymalizowana ale w małym jachcie cudów nie oczekujcie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jest po du
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo zadbany.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
trochę mała łazienka.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2020-06-20 do 2020-06-26, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
trudności w manewrowaniu jachtem tyłem
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-06-21 do 2020-06-26, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze przygotowany, zadbany, wszystko działało bez zarzutu. bardzo dobre wyposażenie. armatprofesjonalny, życzliwy.
Jakość żeglowania*
szybki, bezpieczny, przewidywalny.
Jakość mieszkania*
dla 3 osób pełen komfort. pełne wyposażenie + piękne poduszki.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KONRADData rejsu: od 2020-06-18 do 2020-06-26, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jak na swój wiek jacht w bardzo dobrym stanie
Jakość żeglowania*
szybki, bezpieczny
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2020-06-19 do 2020-06-20, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2020-06-15 do 2020-06-19
Ogólna ocena jachtu*podobno w jachcie złamał się maszt. bosman poinformował nas o tym o 10 rano w poniedziałek gdy szykowaliśmy się do drogi a zdarzenie miało miejsce najpóźniej w sobotę. niepoważne traktowanie klienta. z czarteru zrezygnowaliśmy
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2020-06-14 do 2020-06-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy, polecam
Jakość żeglowania*
niestety problem ze sterownością, łódź myszkowała. właściciel miał założyć coś na śrubę po naszym rejsie wiec pewnie już ok
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2020-06-14 do 2020-06-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-12 do 2020-06-12, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2020-06-13 do 2020-06-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2020-06-13 do 2020-06-19, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2020-06-18 do 2020-06-20, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2020-06-19 do 2020-06-22, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w pełni sprawny i gotowy do rejsów. cieszą małe dodatki zapewnione przez armatora takie jak zapach w kingstonie, zapas papieru toaletowego, pełne zaopatrzenie w środki higieniczne.
Jakość żeglowania*
jacht bardzo dobrze się prowadzi i trzyma kurs.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ANDRZEJData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: LolitaData rejsu: od 2020-06-09 do 2020-06-15, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MICHAŁData rejsu: od 2020-06-17 do 2020-06-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko super
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
doskonały kontakt z właścicielem
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
po za silnikiem wszystko sprawne. liny w słabej kondycji, plastikowa cuma kotwiczna, wliciel jest oszustem, odradzam!!! właściciel jest cwaniakiem i oszustem. kooperuje z zewn serwisem silników i maja nieuczciwy sposób na krojenie klientów. jacht w stanie dobrym co było nie lada zaskoczeniem po opiniach w internecie. na zgłoszony wadliwy handszpak, bosman zalecił zabrać z łódki obok (która z
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
zdjecia w ogloszeniu nie sa zdjeciami wynajmowanego jachtu.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2020-06-14 do 2020-06-19, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany ale mial kilka mankamentow.
Jakość żeglowania*
fok samohalsujacy to porazka. moze i wygodny w bajdewindach ale fordewind juz robil z nim co chcial. do tego luz na rumplu wkurzal przy kazdym manewrowanii w porcie
Jakość mieszkania*
bylo by 5 ale przeciekal forluk przedniej kabiny
Stosunek jakości do ceny*
jak na warunki cenowe to dobry jacht. ale daje 5 bo jeszcze lepszy jest armatktory zawsze sluzy pomoca i ma profesjonalne podejscie do klienta.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2020-06-17 do 2020-06-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobrze wyposa
Jakość żeglowania*
bardzo przyjemny i stabilny w prowadzeniu jacht.
Jakość mieszkania*
wszystko ok. wysoka kabina, du
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2020-06-18 do 2020-06-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Ładny i przestronny jacht w bardzo dobrym stanie. wnętrze i naczynia mogłyby być lepiej umyte.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wymaga drobnych modernizacji.
Jakość żeglowania*
woli pelne wiatry, staly przechyl na lewa burte.
Jakość mieszkania*
widac zurzycie
Stosunek jakości do ceny*
odpowiedni stosunek ceny do jakosci
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2020-06-14 do 2020-06-17, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbana, w pe
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie jest to nowa łódź, widać ząb czasu, ale nie wpływa to na komfort i jej możliwości
Jakość żeglowania*
nic się nie urywa, nic się nie zacina, jest spoko
Jakość mieszkania*
czas robi swoje, nówka tej klasy byłaby super
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobra cena do jachtu, stosunkowo niedużo za bardzo dobrą jednostkę
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-17 do 2020-06-20, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólnie jacht bardzo dobrze wyposażony, (bimini, prysznic z ciepłą wodą, elektryczna toaleta morska, elektryczny kabestan, tv) i komfortowy. Świetny hotelowo i bezpieczny przy silnym wietrze, ale niestety coś za coś, jacht jest ciężki i bardzo słabo pływa przy słabych wiatrach.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2020-06-17 do 2020-06-20, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
należy zacząć ocenę stanu jachtu od silnika który pozostawia wiele do życzenia, już pierwszego dnia gasł wielokrotnie i po przymusowym powrocie do portu macierzystego i wymuszonym postoju 3 godzinnym mechanik dokonał naprawy. niestety nie skutecznej i do końca rejsu manewry portowe oznaczały kilkudziesięciokrotne próby odpalenia gasnącego silnika. dalsze usterki dotyczące bezpieczeństwa dotyczył
Jakość żeglowania*
ogólny stan ożaglowania ok
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: LeszekData rejsu: od 2020-06-13 do 2020-06-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
mimo drobnych mankamentów jacht warty swojej ceny.
Jakość żeglowania*
przy słabym wietrze były problemy z nabraniem prędkości, bardzo dobrze szedł ostrym kursem. odpowiednie ściąganie/luzowanie talii pozwalało osiągnąć odpowiedni przechył.
Jakość mieszkania*
przy silnym deszczu delikatnie przeciekające okno na lewej burcie, przy pierwszym wejściu na jacht czuc delikatna wilgoć
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2020-06-05 do 2020-06-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: UrszulaData rejsu: od 2020-06-17 do 2020-06-20, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2020-06-18 do 2020-06-20, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2020-06-18 do 2020-06-20, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2020-06-18 do 2020-06-20, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht świeży, zadbany, dobrze przygotowany do czarteru. mili właściciele.
Jakość żeglowania*
bardzo komfortowo
Jakość mieszkania*
3 zamykane kajuty, czysto.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2020-06-17 do 2020-06-20, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2020-06-14 do 2020-06-19, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
przestronność tego jachtu, zarówno w kokpicie jak i kabinie, robi wrażenie pozytywne.
Jakość żeglowania*
z powodu płaskiego, szerokiego dna jacht mniej stabilny kursowo niż inne. korekty kołem sterowym załatwiają sprawę. największa zaleta - małe zanurzenie daje możliwość podejścia na płytkich wodach pod brzeg, co robią żeglarze nie bacząc na śrubę, którą obijają o kamienie.
Jakość mieszkania*
wyposażenie - pełny komfort, wszystko sprawne.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojtekData rejsu: od 2020-06-17 do 2020-06-20, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
troszkę wysłużony jacht dla tych, którzy nie są wymagający.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
wyposażenie do poprawy
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MAREKData rejsu: od 2020-05-28 do 2020-05-31, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: EdytaData rejsu: od 2020-06-07 do 2020-06-13, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
bardzo szybki i zwinny
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: StefanData rejsu: od 2020-06-06 do 2020-06-19, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Życzliwy armator.bosman pomocny.nie mam uwag.bardzo dobra cena adekwatna do jakości.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2020-06-15 do 2020-06-20, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
nie można podawać zawyżonych miejsc do spania.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2020-06-15 do 2020-06-18, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-14 do 2020-06-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany wszystko ok
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarlenaData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko byłoby super gdyby nie to, że lodówka się popsuła, a było ciepło.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
- brak przedłużacza rumpla - popsuta lewa knaga zaciskowa szczękowa szota foka - nie działa jeden palnik kuchenki, drugi bardzo kiepsko - połowa zamków w jaskółkach popsuta - wąż do pompy wody za krótki, po napełnieniu butli z wodą wybiera tylko do połowy zbiornika !
Jakość żeglowania*
jakość żeglowania obniżona przez: - brak przedłużacza rumpla - popsuta lewa knaga zaciskowa szczękowa szota foka
Jakość mieszkania*
- nie działa jeden palnik kuchenki, drugi bardzo kiepsko lub wcale - połowa zamków w jaskółkach popsuta. jedna klapa zupełnie, przy wypadaniu uderzyła dziecko w głowę - lodówka tylko malutka turystyczna - na wyjazd z rodziną zupełnie się nie nadaje. dodatkowo wiatraczek hałasuje cały czas - w nocy trudno przy tym odpocząć - wąż do pompy wody za krótki, po napełnieniu butli z wodą wybiera tylko
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ma już ponad 10 lat. to widać
Jakość żeglowania*
dobrze reaguje na ruchy sterem. dobrze idzie na wiatr. szybka łódka
Jakość mieszkania*
niska i dość ciasna kabina. w części rufowej może spać wyłącznie dziecko. dorośli spali na dziobie. nie dało się spać w wyprostowanej pozycji
Stosunek jakości do ceny*
najlepsze lata jacht ma za sobą. brakuje drabinki żeby wejść/ wyjść z wody. nie ma lodówki. silnik jest zawodny. gaśnie na niskich obrotach co jest dużym problem przy cumowaniu i manewrach w porcie. kabestany szotowe nie są samoknagujące. co jest dość męczące bo cały czas trzeba pracować na szotach. nawet jak nie ma szkwałów
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jeden z najlepiej doposażonych jachtów, na których pływałem. jest wszystko - ogrzewanie, lodówka, panel słoneczny, poduszki, prześcieradła, mapy, narzędzia, itp. itd. do tego bardzo dobra brama do kładzenia masztu, najbardziej niezawodny silnik zaburtowy jakiego doświadczyłem - odpala zawsze i od razu :). komfort żeglowania bardzo dobry - wszystko działa. jedyne minusy w przypadku osób starsz
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2020-06-15 do 2020-06-18, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
polecam czysto wszystko zgodne z opisem
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
spokojnie 4 osoby beda spały wygodnie
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobry jacht do pływania silnik 60 km daje 13 km/h. i nie wyje jak 20 konne jednostki.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2020-06-06 do 2020-06-12, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy - pierwszy sezon super wyposażony
Jakość żeglowania*
pierwszy raz na antili 27 do tej pory na wiekszych jednostkach, ale jakość żeglowanai super, wiało nam różnie w pierwszym dniu 5 b dawał radę , nie trzeba "walczyć " ze sterem
Jakość mieszkania*
no cóż mogłby być większe koje rufowe , dla dwóch osób dorosłych trochę ciasno - ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń
Stosunek jakości do ceny*
termin z bożym ciałem - ale za ten jach cena jak najbardziej do zaakceptowania , z pewnościa we wrześniu bedę chciał wyczarterować ten jacht.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JustynaData rejsu: od 2020-06-08 do 2020-06-13, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólnie bardzo polecam. ogromny plus dla włiciela - wział pod uwagę zeszłoroczne uwagi i mieliśmy nowiutkie materace ;-) nie daje 5 ponieważ jacht jest już dość zużyty i jest parę rzeczy do naprawienia, ale ogólnie bardzo fajnie się w nim pływało i mieszkało. właściciel dostał nasze uwagi oczywiście a były to: kiepsko działająca kuchenka, lekko cieknący forluk i niestabilna zejściówka. ale to są r
Jakość żeglowania*
jachcik idzie całkiem nieźle nawet przy słabych wiatrach, jest w stanie płynąć dość ostro. nawet przy 4ce był dość stabilny i czuliśmy się bezpiecznie. dla 5 osób jest optymalny, wtedy w kokpicie sternik nie ma problemu z przesiadaniem się.
Jakość mieszkania*
trumna, czyli koja rufowa, bardzo przestrzenna i dość wysoka, dlatego nie było uczucia klaustrofobii. nie ma wypasu na łódce, ale dla 5 osób jest optymalnie i komfortowo.
Stosunek jakości do ceny*
chyba jeszcze załapaliśmy się na niższą cenę ;-) stosunek jakości do ceny super. kontakt z właścicielem wzorowy, wszystko na luzie i bez stresu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2020-06-06 do 2020-06-12, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko ok. ale w 10 osób dość ciasno.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgnieszkaData rejsu: od 2020-06-06 do 2020-06-14, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2020-06-04 do 2020-06-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wygodny(poza malutkim kingstonem); drobne niedociągnięcia eksploatacyjne, mogące stanowić kłopot dla mniej doświadczonych;
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
pięć osób ma wystarczająco dużo miejsca
Stosunek jakości do ceny*
cena przyzwoita ( fakt - przed sezonem ); dobry kontakt z obsługą na kei
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2020-06-01 do 2020-06-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht byl bardzo dobrze przygotowany do rejsu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht 2 letni, wszystko sprawne, czysty, dobrze wyposażony.
Jakość żeglowania*
typowy jacht turystyczny, głównie do spędzania czasu z rodziną lub grupą znajomych.
Jakość mieszkania*
dla 6 os. komfort, ale 8 os. też się zmieści.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobry jacht i świetny armator. małe awarie usuwane błyskawicznie. Świetny kontakt. jacht ma parę drobnych braków ale wierzę, że armatgo doszlifuje bo to w jego "stajni" nowa jednostka. niewielkie zanurzenie umożliwia postój "na dziko".
Jakość żeglowania*
nautycznie doskonały. brak trochę kabestanów do szotów foka ale można się przyzwyczaić. szoty trzeba prowadzić na te same kabestany do fałów foka, grota, miecza itp...
Jakość mieszkania*
no cóż... antila 33 to nie jest. ale rekompensatą jest świetne webasto, kingston morski. jacht niski w środku. kajuty z firankami.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht był zupełnie nowy, bez braków i ubytków.
Jakość żeglowania*
Łatwy w prowadzeniu, mały kąt martwy, fały i szoty sprowadzone do kokpitu.
Jakość mieszkania*
wygodnie dla 4 osób, wyposażona kuchnia, wc chemiczne, dużo jaskółek i bakist
Stosunek jakości do ceny*
dobry kontakt z bosmanem i właścicielem, pomoc na trasie w przypadku problemów z jachtem.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wygodny jak na ta klas
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
to pływający hotel, więc przy tak wysokiej burcie szału nie będzie, ale jest ok.
Jakość mieszkania*
dość przestronnie jak na jacht tej długości. duży plus za lodówkę.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-05 do 2020-06-09, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2020-06-04 do 2020-06-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BeataData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciekData rejsu: od 2020-06-05 do 2020-06-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2020-06-05 do 2020-06-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Świetnie przygotowany jacht. wszystko sprawne. bardzo sympatyczni właściciele.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
czysto, przyjemnie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2020-06-11 do 2020-06-13, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Łódź przy pływaniu z prędkością obrotową 2000 obr/min spala około 3-4 litrów na godzinę, w zależności, czy z wiatrem, czy pod wiatr.
Jakość mieszkania*
Łódź bardzo przestronna i komfortowa. warto zaznaczyć, że miejsce do spania jest dla 6 osób, a pływać może 8. w naszym przypadku nie działał jeden z dwóch palników w kambuzie ale to da się naprawić. trzeba uważać, bo całe wnętrze jest wyłożone jasną wykładziną, która bardzo łatwo się brudzi.
Stosunek jakości do ceny*
cena jest adekwatna do tego co oferuje łódź, jednakże niesmak pozostawia konieczność zapłacenia 200 zł za pranie wykładziny (1m x 2m), która ubrudziła się od chodzenia po niej, przez to że jest bardzo jasna (kremowa). ciężko uwierzyć, że aż tyle to kosztuje. niezależnie i tak obowiązkowo trzeba zapłacić 180 zł za sprzątanie całej łodzi, czyli łącznie 380 zł.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2020-06-07 do 2020-06-12, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobry jacht, dobry kontakt z właścicielem
Jakość żeglowania*
jacht bardzo przyjemny w sterowaniu, zarówno na żaglach (ostrzy) jak i na motorze (mocny, nowy mercure z dobrze ustawioną manetką przy kole)
Jakość mieszkania*
wygodny kokpit, i koje, kambuz, lodówka, ogrzewanie bez zarzuty, sporo gniazdek :)
Stosunek jakości do ceny*
jakość adekwatna do ceny
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
moja ocena - 4+
Jakość żeglowania*
bez większych zastrzeżeń, jak to antila 27. wszystko sprawne, takielunek w dobrym stanie. jedyna przygoda z płetwą sterową - przy opuszczaniu płetwy użyliśmy chyba za dużo siły. płetwa się zaklinowała i później nie chciała się podnieść. konieczne było zejście do wody, poluzowanie mocowań stery i ręczne wypchnięcie go do góry.
Jakość mieszkania*
5 dorosłych + dwójka dzieci idealnie się zmieściliśmy, nawet nie wykorzystaliśmy wszystkich schowków, bakisty i jaskółek, a przy pakowaniu się nie oszczędzaliśmy. jacht wygodny, przestrzenny, łatwy w prowadzeniu. wszystko super, widać, że łódka ma kilka lat, ale wszystko w dobrym stanie, zadbane i działające. jedyne do czego można się przyczepić to zacinające się niektóre jaskółki, wymagały lek
Stosunek jakości do ceny*
tu akurat bardzo fajnie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WeronikaData rejsu: od 2020-06-09 do 2020-06-13, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
jacht prowadzi się dobrze, nie stawia większych oporów, ale postawienie grota było bardzo uciążliwe. grot zacinał się od połowy masztu, knaga od fału grota w ogóle nie trzymała, trzeba było blokować na kabestanie. reszta knag także nie była pierwszej nowości. lazy jackie mają połamana zaczepki i odpinają się przy każdym luzowaniu.
Jakość mieszkania*
wnętrze spełniło nasze oczekiwania, lodówka chłodziła doskonale. w opisie jachtu jest wc morskie co jest nieprawdziwą informacją. nie korzystaliśmy w toalety, ale mimo tego zostało nam potrącone 150 zł z kaucji za opróżnienie pojemnika wc... kontakt z armatorem oceniam na 2, ponieważ przy odbiorze łódki wiele razy powtarzał, ze musimy być najpóźniej o 10 w dniu zdania jachtu, bo wchodzi następna e
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht (nr 46) w średnim stanie - dość poobijany i wymaga już odświeżenia. poza silnikiem wszystko sprawne i działało bez zarzutu. silnik niestety w rozpaczliwym stanie i sprawiał dużo przykrych niespodzianek (uruchomienie wymagało dużo wysiłku i czasu, gasł czasem nagle w trakcie manewrów)
Jakość żeglowania*
jacht pływa całkiem nieźle - dość szybki, trochę za mocno ostrzy
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
w tym 1 dziecko
Jakość żeglowania*
wielka i ciężka łódź. manewrując przy wietrze powyżej 3'b trzeba najpierw dobrze sobie wyrobić bicepsy, aby utrzymać ster. nie polecam dla kobiet. przy słabszym wietrze prowadzi się bardzo dobrze. z kolei manewrowanie na silniku z całkowicie podniesionym mieczem przypomina trochę dryft na lodowisku. wymaga trochę umiejętności.
Jakość mieszkania*
miłym zaskoczeniem była lodówka, której nie ma w opisie. Łódka jest bardzo wygodna i nie mogę jej nic zarzucić.
Stosunek jakości do ceny*
rezerwacja ze sporym wyprzedzeniem dała możliwość uzyskania zniżki. w tych okolicznościach stosunek jakości do ceny jest bardzo dobry.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie jest to jacht nowy, ale zadbany. nie mieliśmy "przygód".
Jakość żeglowania*
bardzo dobrze pływa, szybko, niespecjalnie ostrzy, co jest zmorą czarterowanych łódek. silnik odpala, fały chodzą, maszt składa się poprawnie. ster strumieniowy działa dobrze.
Jakość mieszkania*
3 kabiny to duży komfort. tv nie używaliśmy, lodówka tylko na akumulator, więc są ograniczenia co do chłodzenia. reszta w porządku.
Stosunek jakości do ceny*
super bosman, fajny kontakt. bez problemów przy odbiorze i zdawaniu łódki. fajny port. polecam!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jacht bardzo dobrze przygotowany , czysty i sprawny. czarterujący pomocny . polecam
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
właściciel jachtu pan mariusz bardzo miły i przyjazny. bardzo polecamy.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-14, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht super, wysprzątane - mimo sporej liczby osób daliśmy rade podróżować w naprawdę niezłych warunkach
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ogólnie już mocno wyeksploatowany, najlepsze lata ma za sobą. sporo mniejszych lub większych usterek technicznych które są irytujące.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2020-06-05 do 2020-06-08, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
doskonałe warunki i wyposażenie jachtu. wszystko działało niezawodnie. pływaliśmy rodzinnie we 4 osoby (w tym 2 dzieci). szczerze polecam!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2020-05-29 do 2020-05-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht generalnie ok. wymaga jednak więcej uwagi od armatora. jest kilka elementów które są już wysłużone i wymagają wymiany. człowiek który wydawał i odbierał jacht jest bardzo miły. nie robi żądnych problemów.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MikołajData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze przygotowany
Jakość żeglowania*
wszystko działa jak nalezy
Jakość mieszkania*
w 6 os trochę ciasno, ale znośnie
Stosunek jakości do ceny*
bardzo fajny jacht dla poczatkujachych, atrakcyjna cena
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-06-11 do 2020-06-12, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2020-06-06 do 2020-06-12, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2020-06-07 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Świetnie pływa. trochę problemów z obsługą silnika i z podnoszeniem płetwy sterowej. usterki w instalacji elektrycznej. poza tym łódka bardzo wygodna. bardzo dobra obsługa bosmana.
Jakość żeglowania*
jacht bardzo szybki
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo czysty, przyjemnie się steruje.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WaldemarData rejsu: od 2020-06-04 do 2020-06-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Łódka nowa, więc zasadniczo wszystko działa. jeden punkt minus za oszczędności w konserwacji.
Jakość żeglowania*
Łódka dobrze zrównoważona (chociaż pływałem głównie zarefowany ze względu na burze). ma samohalsujący fok, co jest zaletą dla załogi wyluzowanej, wadą dla osób z zacięciem sportowym.
Jakość mieszkania*
dla 2 do 4 osób.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-06-06 do 2020-06-12, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MiazekData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
piękny!! wnętrze, wyposażenie to przerosło nasze oczekiwania!! niesamowicie komfortowo, każdy detal dopracowany. na pewno skorzystamy jeszcze nie raz! jak najbardziej polecamy,naprawdę warto!!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
super!!! bardzo komfortowo!
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2020-06-10 do 2020-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ma swoje lata, ale jest znakomicie utrzymany i wyposażony w wiele dodatkowych, ułatwiających użytkowanie elementów wyposażenia.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2020-06-01 do 2020-06-04, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2020-05-29 do 2020-05-30, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo wygodny, jedyny mankament to luźne klemy na akumulatorach ale to wina raczej silnego wiatru i fali na Śniardwach poza tym wszystko ok.
Jakość żeglowania*
bardzo dobrze się spisuje na dużym wietrze i fali, polecam
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiesławData rejsu: od 2018-06-16 do 2018-06-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2020-06-05 do 2020-06-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
komfortowo, wszystko działało bez zarzutów. bardzo ładnie wyposażony i deski pokładowe robią dobrą robotę.
Jakość żeglowania*
super szła jak dzik w kartoflisko.
Jakość mieszkania*
w czerwcowe chłodne noce grzanie dawało radę. koje wygodne jak i również sporo miejsca w środku.
Stosunek jakości do ceny*
uczciwa cena.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2020-06-05 do 2020-06-09, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemekData rejsu: od 2020-06-05 do 2020-06-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2020-06-01 do 2020-06-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
rejs w załodze 4 osób dorosłych, dwójki dzieci poniżej 1 roku życia oraz psa. jacht spełnił wszelkie oczekiwania i zaspokoił wszystkie nasze potrzeby; sprawnie działające instalacje (lodówka, prysznic, ciepła woda, kuchenka, ogrzewanie), brak problemów technicznych z obsługą oraz profesjonalne podejście armatora sprawia, że z czystym sumieniem polecam tę jednostkę oraz właściciela.
Jakość żeglowania*
futura przekazana czysta, wyposażona jak w opisie. silnik cichy i oszczędny. przestrzeń jachtu - w mojej opinii - większa w rzeczywistości niż można wywnioskować ze zdjęć. warto!
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2020-06-04 do 2020-06-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2020-05-30 do 2020-06-05, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
tydzień na jachcie w 4 osoby - dużo miejsca, duża wygoda i super pływanie. polecam.
Jakość żeglowania*
jacht pływa bardzo fajnie i super się prowadzi.
Jakość mieszkania*
duży i wygodny.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: lukaszData rejsu: od 2020-06-06 do 2020-06-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2020-06-02 do 2020-06-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
duzy wygodny jacht
Jakość żeglowania*
lepiej plywa na pelnych wiartach
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-06-06 do 2020-06-07, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2020-05-30 do 2020-06-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht o bardzo dobrej dzielności duży wiatr super idzie na wiatr,,sterowny bardzo dobrze bardzo funkjonalny niezawodny
Jakość żeglowania*
swietnie dobrany fok nawietrzność doskonała
Jakość mieszkania*
wygodne przestronne kajuty
Stosunek jakości do ceny*
przystępna cena wart każdej złotówki
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MiroslawData rejsu: od 2020-06-03 do 2020-06-06, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
z powodu koronawirusa rejs się nie odbył i został przesunięty na miesiąc wrzesien
Jakość żeglowania*
z powodu koronawirusa rejs się nie odbył i został przesunięty na miesiąc wrzesień
Jakość mieszkania*
z powodu koronawirusa rejs się nie odbył , został przesunięty na miesiąc wrzesień
Stosunek jakości do ceny*
rejs się nie odbył z powodu koronawirusa , został przesunięty na miesiąc wrzesień
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-05-31 do 2020-06-06, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2020-05-31 do 2020-06-04, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht prywatny. czarterowany w wolnych terminach. w związku z tym w świetnym stanie. dopieszczony. naprawdę nie ma się do czego doczepić.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WładysławData rejsu: od 2020-05-31 do 2020-06-05, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
niektóre koje krótkie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2020-05-26 do 2020-05-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2020-05-13 do 2020-05-14, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2020-05-23 do 2020-05-29, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
idealna dla dwóch osób
Jakość żeglowania*
wcale nienajgorsze właściwości nautyczne, lekka, zwrotna jak na kabinówki mazurskie podobnych rozmiarów
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TadeuszData rejsu: od 2020-05-30 do 2020-06-03, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
idealny do "włóczenia" się po wodzie. przy dużej fali trzeba się troszkę nakręcić.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobry kontakt z właścicielem jachtu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: romualdData rejsu: od 2020-05-27 do 2020-05-27, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
ciezki przy słabych wiatrach
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2020-05-27 do 2020-05-30, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
było by 5 gdyby nie kapryśna echosonda
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
na plus super oszczędny diesel
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2020-05-28 do 2020-05-31, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2020-05-21 do 2020-05-23, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2020-05-29 do 2020-05-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MonikaData rejsu: od 2020-05-14 do 2020-05-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JACEKData rejsu: od 2020-05-22 do 2020-05-23, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MikołajData rejsu: od 2020-05-22 do 2020-05-23, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo zadbany jacht, dużo udogodnień, wszystko sprawne. konstrukcja sprawdzona od lat, myślę, że kto takim pływał to wie czego się spodziewać, a kto nie to powinien koniecznie spróbować. bez udziwnień, zwyczajne staro szkolne żeglowanie.
Jakość żeglowania*
należy zwrócić uwagę na prawidłowe zmienianie biegów w silniku, szczególnie wstecz.
Jakość mieszkania*
w 5 osób było wygodnie ale 7 studentów tez by nie narzekało. materace nówki, wnętrze już nie takie nowe ale łatwe do utrzymania w czystości.
Stosunek jakości do ceny*
brać się nie zastanawiać!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SzczepanData rejsu: od 2020-05-21 do 2020-05-24, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
podczas żeglowania nie spotkaliśmy szybszego jachtu od naszego maxusa 28.
Jakość mieszkania*
ogrzewanie, ciepła woda i lodówka sprawdzają się w każdych warunkach.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-05-15 do 2020-05-17, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w bardzo dobrym stanie, wszystko lekko chodzi, ster paluszkiem, miecz jedną ręką, składanie masztu do ogarnięcia nawet jednoosobowo, niezawodny silnik. maxus 24 ma świetne właściwości nautyczne, bardzo dobry jacht dla tych mających ochotę na trochę wrażeń. dla 4 osób całkiem luksusowe warunki. armat- pan mariusz - życzliwy, uśmiechnięty, responsywny - oby więcej takich ludzi.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2020-05-21 do 2020-05-24
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-05-21 do 2020-05-24, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: UrszulaData rejsu: od 2020-05-21 do 2020-05-23, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2019-08-10 do 2019-08-16, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: PiotrData rejsu: od 2020-05-18 do 2020-05-20, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2020-05-15 do 2020-05-18, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobrze przygotowany jacht o nazwie "zefir", w pełni sprawny i zadbany. rozmiar bardzo dobry dla osoby pływającej w pojedynkę bardzo sympatyczny i życzliwy armatoperujący z prywatnego pomostu w rydzewie
Jakość żeglowania*
znakomita do wiatrów 3b. chodzi ostro do wiatru i osiąga dobre prędkości przy silniejszych wiatrach, co zrozumiałe dla tej klasy, jacht jest jednak dość miękki i nawietrzny. pomaga refowanie zarówno grota jak i skracanie foka kilka drobnych mankamentów jak ster mający tendencję do kładzenie się na lewo bez względu na hals czy wypinające się karabińczyki lazy-jacka udało się pokonać nawet pod
Jakość mieszkania*
jacht mały, wiec nie należy oczekiwać fajerwerków. ale jakość wykończeń jest bez zarzutu, wszystkie zamknięcia dobrze funkcjonują niestety przy większych przechyłach materace kanap zsuwają się do środka razem z dodatkowymi deskami do poszerzania koi. słowem momentami robi się jak w betoniarce. warto również pamiętać o zamknięciu zaworów odpływów ze zlewu i umywalki, gdyż przy przechyłach m
Stosunek jakości do ceny*
w porządku. nawet w pojedynkę koszt akceptowalny, zwłaszcza z opcją last minute w maju
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2020-05-15 do 2020-05-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
podczas rejsu połamała się większość pełzaczy grota i żeglowaliśmy na samym foku :( nie było zapasu w slrzynce
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KacperData rejsu: od 2020-05-10 do 2020-05-16, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
mazurek jest w bardzo dobrym stanie, przytulny, wyremontowany. przyjemnie się nim pływa, łatwa jednoosobowa obsługa.
Jakość żeglowania*
jacht daje dużo przyjemności z żeglowania, nie jest w ogóle nawietrzny, żagle i takielunek w bardzo dobrym stanie. nie jest bardzo szybki, ale pływa się nim świetnie. jedynie silnik nie trzyma sam obrotów - trzeba trzymać cały czas manetkę.
Jakość mieszkania*
dla 4 osób idealny, bardzo ładne wnętrze i pokrowce na materacach. dużo jaskółek i bakist.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2020-05-07 do 2020-05-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2020-05-08 do 2020-05-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht doskonale zaopatrzony, bardzo wygodny w sterowaniu. r
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2020-05-08 do 2020-05-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2020-05-03 do 2020-05-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
bardzo komfortowy jacht. wszystkie sprzęty działały. miła obsługa. polecam!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-07-06 do 2019-07-12, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-07-20 do 2019-07-26, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2019-10-24 do 2019-10-26, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2019-07-28 do 2019-08-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
dosyć fajnie pływa, ale z osprzętem bardzo kiepsko, czystość jachtu akceptowalna, ale nie idealna. brak serwisu na rejsie - z awarią silnika musieliśmy w końcu poradzić sobie sami
Jakość żeglowania*
zachowanie pod żaglami fajne, ale niewysokiej klasy i awaryjny osprzęt psuł przyjemość - silnik nie zawsze chciał odpalać - raz pół dnia stracone, drugi raz wejście do portu docelowego na żaglach, zgasł bez ostrzeżenia i nie zapalił więcej, ciężko chodzący patent do kładzenia masztu, słabe kabestany, ciężko chodzący miecz, tylko 1 kotwica, brak odpinanych relingów, brak pasów balastowych, brak ste
Jakość mieszkania*
zepsuta lodówka zabudowana, dodatkowa w ciągu max. doby rozładowywała akumulator, brak oświetlenia decku, brak tentu, instalacja elektryczna dosyć "prowizoryczna", jak to na delphi ciasnawa jak na wielkość jachtu, kompletnie niewygodna kuchnia - dramat.
Stosunek jakości do ceny*
pływał, ale drugi raz nie wezmę, dopóki właściciel go porządnie nie wyremontuje.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2019-10-17 do 2019-10-21, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jak na cenę po sezonie (koniec października) to było drogo.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-10-04 do 2019-10-05, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PatrykData rejsu: od 2019-10-03 do 2019-10-06, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobry jachcik. Świetnie wyposażony, super kontakt z armatorem. polecamy!
Jakość żeglowania*
bardzo dobre ożaglowanie, dużo ciekawych patentów ułatwiających życie.
Jakość mieszkania*
ciepło, wygodnie, rozrywkowo :)
Stosunek jakości do ceny*
po sezonie za tą cenę to prawdziwa perełka.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2019-10-10 do 2019-10-12, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-10-12 do 2019-10-12, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-08-10 do 2019-08-16, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SzymonData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-26, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
dla dwóch osób idealnie. dwoje dorosłych + dwójka dzieci to moim zdaniem max do mieszkania.
Jakość żeglowania*
przy prędkościach rzędu 5-6 km/h zużycie paliwa na poziomie 1,3 l/godz. silnik z dużym zapasem mocy, który przydaje się przyjdzie popływać w gorszych warunkach. przydałoby się sterowanie hydrauliczne. stabilny kursowo i dzielny jachcik.
Jakość mieszkania*
szkoda, że bez prysznica ale wiedzieliśmy o tym od początku. pływaliśmy we wrześniu i przydawało się ogrzewanie. obawiam się o temperatury w kabinie w trakcie upałów.
Stosunek jakości do ceny*
idealnie
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-13, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: RomanData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-22
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2019-10-02 do 2019-10-05, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo przestronny i wyglądny do żeglowania w większej grupie. w trakcie rejsu nie sprawił zadnego problemu. am ż
Jakość żeglowania*
ciężki jacht i co za tym idzie dość wolny na słabym wietrze. mały fok samochalsujący wiec o ostrym pływaniu regatowym raczej trzeba zapomniec. przy sile 4-5b zbyt mocno idzie do wiatru, dolny ref na grocie rozwiązuje problem.
Jakość mieszkania*
wnetrze jak na jach 33 stopu przestronne i dobrze zaprojektowane.
Stosunek jakości do ceny*
jak na pore poza sezonem mogłaby być nieco niższa :)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-10-03 do 2019-10-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: PawełData rejsu: od 2019-09-26 do 2019-09-28, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
najlepszy jacht na mazurach
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów
Akceptujemy płatności poprzez Dotpay.eu
Klient nie ponosi opłat za transakcję
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Copyright mJacht 2007-2018
Strona do prawidłowego działania używa plików cookie. Zapoznaj się z naszą polityką dotyczącą plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu