Kontakt Mazury   O Firmie   Regulamin Czarterów Online   Bezpieczna Płatność Zaliczki   Polityka Prywatności   Opinie o mJacht.pl   Opinie porejsowe  
  Czarter jachtow  
Czarter Jachtów Mazury - Online - Wynajem Jachtów Mazury
Model jachtu
Port wypłynięcia
Liczba osób
Typ łodzi
Data wypłynięcia 
Długość rejsu
Cena za dobę
Armator / Jacht  
Opinie porejsowe



Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2017-06-18 do 2017-06-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-06-18 do 2017-06-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jak na swoje lata jacht dobrze utrzymany, jedynie miecz chodzi ciężko.
Jakość żeglowania*
jacht bardzo ładnie kładzie się w wietrze i intuicyjnie trzyma przechył. pomimo dużej wolnej burty żeglowanie było bardzo przyjemne.
Jakość mieszkania*
na cztery osoby jacht wręcz ekstremalnie wygodny, możnaby zorganizować na nim tańce. bardzo dużo miejsca w kokpicie. przydałoby się więcej gniazdek 220v.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2017-06-18 do 2017-06-22, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: IreneuszData rejsu: od 2017-06-25 do 2017-06-27, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wyeksploatowany.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-06-11 do 2017-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2017-06-19 do 2017-06-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze przygotowany. w bardzo dobrym stanie. polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DainiusData rejsu: od 2017-06-18 do 2017-06-24, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2017-06-23 do 2017-06-26, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-06-19 do 2017-06-21, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2017-06-18 do 2017-06-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo przyjemna jednostka. sześć miejsc do spania, wygodna i dobrze wyposażona. dużym plusem jest górny pokład na dachu sterówki. małe zużycie paliwa. dobrze wyciszony silnik. dość dzielna na wodzie. przy stosunkowo wysokiej fali nawet w ustawieniu burtą do fali daje poczucie bezpieczeństwa. ciut więcej obiecywałem sobie po dziobowych sterach strumieniowych, ale nawet te - niezbyt mocne - pomagaj
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
koje to nie łóżka w hiltonie, ale w zupełności wystarczające.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-06-07 do 2017-06-10, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jest nowy i odpowiednio wyposażony. gorąco polecam dla wszystkich miłośników żeglowania.
Jakość żeglowania*
Żegluje się przyjemnie i łatwo.
Jakość mieszkania*
dla 4 osób super komfort ale wygodnie można również pływać w 6. dużo schowków pod materacami.
Stosunek jakości do ceny*
super jacht dla rodziny czy na przyjacielski wypad na wodę w super cenie!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2017-06-23 do 2017-06-25, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-06-15 do 2017-06-19, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
jedno do czego mogę się przyczepić, to że jacht posiada bardzo ciężki miecz i trzeba sporo siły, żeby podnieść go całkowicie. reszta osprzętu działała bez zarzutu.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
widać upływ czasu ale mimo to jacht w miarę funkcjonalny. \r\nbrak możliwości podpięcia pod prąd. Światło i pompa działają na akumulatorze ale bez zarzutu. \r\nreszta ok.
Jakość żeglowania*
sprawny i szybki.
Jakość mieszkania*
dla niewymagających. na dwie osoby w sam raz.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-19, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiesławData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-18, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
gdyby nie mała niedogodność, polegająca na tym, że przy płytkiej wodzie i podciągniętej płetwie startowej, zamocowany na stałe silnik przyczepny nie pozwalał płetwie w jego kierunku się odchylić, byłaby 5-ka!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-11, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
fajna i szybka łódka dla lubiących regatowe pływanie
Jakość żeglowania*
bardzo dobrze reaguje na ster
Jakość mieszkania*
jedyny minus to brak lodówki
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-18, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
git majonez. współpraca z jachtem na poziomie zadowalającym
Jakość żeglowania*
bardzo bezpiecznie. z uwagi że było nas ośmioro i jacht ma 25m^2 nie bałem się o nic. bardzo przyjemny w sterowaniu
Jakość mieszkania*
jak na 8 osób było dobrze. aczkolwiek na większych jachtach przy takiej liczbie osób było o wiele gorzej, wiec spostrzeżeniem jest uwaga iż: wszystko zależy od osób. bierzcie szczupłe i chętne do pomocy. zgadzam się z inną opinią ,,tango to nie hotel''
Stosunek jakości do ceny*
po tej cenie co wynajmowaliśmy było super.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BogdanData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko na jachcie działa, chociaż trochę widać zużycie pomimo w miarę młodego wieku jednostki.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
na dwie doby to może ok, ale dłużej to już doskwiera ciasnota.
Stosunek jakości do ceny*
w porównaniu do podobnych ofert, cena atrakcyjna.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-06-15 do 2017-06-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-06-09 do 2017-06-10, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Łódka wypożyczona na weekend. sprawdziła się zarówno w pływaniu przy słabym i nieco silniejszym wietrze, a także jako mieszkanie dla sporej załogii bezproblemowy wynajem, polecam tego użytkownika :)
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-06-07 do 2017-06-10, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo słaba, jacht niedofinansowany
Jakość żeglowania*
manetka od sterowania silnikiem działała z bardzo dużym oporem -za dużym !!!brak stolika na zewnątrz , brak prysznica ,brak kieszeni na fały, lazy-jack z fałem na maszcie i suwak od grota porwany
Jakość mieszkania*
brak nawet jednej małej łyżeczki i kieliszków. otwierająca się samoczynnie skrzynka elektryczna w mesie, brak szczotki do mycia pokładu i ścierki do wycierania. pusta butla z gazem !!!
Stosunek jakości do ceny*
jacht niedofinansowany
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2017-06-04 do 2017-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, wyposażony w kilka przydatnych rozwiązań
Jakość żeglowania*
nie mam zastrzeżeń, wszystko na miejscu w należytym porządku.
Jakość mieszkania*
armatdba o porządek przed wydaniem jachtu. wnętrze dosyć świeże jak na 7 latka.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobra relacja ceny do stanu jachtu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2017-06-13 do 2017-06-16, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht, mimo 19 lat na karku utrzymany perfekcyjnie! klasyk w stanie idealnym za rozsądną cenę, polecam (pod warunkiem że ktoś nie oczekuje tego co mają nowe jachty - radio, webasto, klima itd.).
Jakość żeglowania*
dzielny, dał radę przy mocnej 5b na 1 refie grota i 1/3 foka, aczkolwiek na grocie przydałby się drugi ref.
Jakość mieszkania*
niektóre materace zużyte (prawa koja), możnaby wymienić gąbkę na nową. jak na 6,20 m bardzo przestronny.
Stosunek jakości do ceny*
na pewno wyczarteruję ten jacht ponownie!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MAREKData rejsu: od 2017-06-05 do 2017-06-08, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht o ładnej linii, wygodny, z małym zanurzeniem umożliwiającym cumowanie rufą poza marinami. solidny silnik, elektryczny rozruch pomocny, ułatwiający życie, wyposażenie kompletne, na pewno chętnie na niego wrócę. Żeglowaliśmy bez problemu w dwie rodziny 4 dorosłych i 4 dzieci. pomocny i życzliwy właściciel:)
Jakość żeglowania*
jacht godny polecenia, dobrze się prowadzi, szybki, łagodnie wchodzi w przechył nawet przy mocniejszym szkwale.
Jakość mieszkania*
czwórka za trochę małą dziobówkę, kabiny rufowe za to przestronne i wygodne, przestronna, wysoka mesa
Stosunek jakości do ceny*
jak w ocenie: nic dodać, nic ująć. Żeglujemy od wielu lat rodzinnie, do tej pory zazwyczaj na antilach 27, maxusie 33, tesie magnam, twisterze 950, ten wg nas wypada najkorzystniej
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-06-15 do 2017-06-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-06-15 do 2017-06-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
znakomity jacht,dobrze wyposażony, wszystko działało bez zarzutu. był dobrze przygotowany do wypłynięcia (bardzo czysty). Świetny kontakt z właścicielem. zdecydowanie polecam.
Jakość żeglowania*
brak zastrzeżeń. silnik niezawodny, bardzo oszczędny, składanie masztu bez problemu.
Jakość mieszkania*
Łódka bogato wyposażona, wszystkie sprzęty w dobrym stanie, mieszkało się komfortowo.
Stosunek jakości do ceny*
atrakcyjna cena.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy, czysty i zadbany
Jakość żeglowania*
komfortowo, łatwy w prowadzeniu
Jakość mieszkania*
pływaliśmy w 2 osoby, idealny dla pary
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ponadstandardowo wyposażony, zadbany, bardzo komfortowy, dobrze żeglujący. stacjonarny diesel to dodatkowy atut.
Jakość żeglowania*
bardzo zaskoczyła nas sprawność tej łódki. w zasadzie nie było szybszych od nas, ale to pewnie też trochę zasługa załogi :) (lubimy pracować żaglami). Łódka lepiej (i szybciej) chodzi na jednym refie (staje się zdecydowanie mniej nawietrzna).
Jakość mieszkania*
dla 4 osób pełen komfort (dwie zamykane kajuty), wyposażona kuchnia, lodówka, wc morskie. przy większej ilości osób możliwość spania w mesie. jeżeli szukać jakichś niedoskonałości, to stolik w kokpicie mógłby być większy :)
Stosunek jakości do ceny*
jak za ten jacht, cena adekwatna, 4, bo zawsze mogłoby być taniej :)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-06-10 do 2017-06-16, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
wysłużony jacht, swoje czasy świetności są już ma za sobą, choć na zdjęciach wygląda bardzo dobrze, w rzeczywistości, jest nieco gorzej. zalety: dobry silnik, i sprawna toaleta, wyciągarka do stawiania masztu. wady: mocno zuzyte olinowanie, mała ilość schowków, zarówno pod pokładem jak i w kokpicie.
Jakość żeglowania*
na zdjęciach i w opisie są żagle kewlarowe, ale na łódce tego nie doświadczyliśmy. ogólnie przeżaglowana. zaczyna pływać przyzwoicie dopiero przy 3*b, a przy 4-5 przepracowane mocowania nie wytrzymały nawet przy zrefowanych żaglach. włąściciel stanął na wysokości zadania i usunął usterki i błędy mocowania, więc następni nie powinni mieć z tym problemu
Jakość mieszkania*
zdecydowanie odradzam osobom które kierują się informacją na stonie, jak nie jest w stanie pomieścić 10 osób, nawet jeżeli połowa z nich to dzieci. maksymalnie jacht jest dla 8 osób. przestrzeni wewnątrz jest dużo, tak samo jak i w kokpicie ale fukcjonalnie jest to słabo zaprojektowane.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
reaguje na każdy podmuch wiatru. jak na tak duży jacht pływa bardzo precyzyjnie.
Jakość mieszkania*
dużo miejsca. siedem osób nie wchodziło sobie w drogę.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
solidny, rozsądnie wyposażony jacht, w bardzo dobrym stanie technicznym
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dla 4 osób - bardzo dobra. do ideału brakuje stacjonarnej lodówki, ale na wyposażeniu znajdowała się lodówka przenośna
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PatrykData rejsu: od 2017-06-15 do 2017-06-17, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Świetnie pływa, super przygotowany do rejsu.
Jakość żeglowania*
bardzo dobra łódka, szybka i przede wszystkim stabilna, co pozytywnie odbiło się na części załogi, która gorzej znosi duże przechyły.
Jakość mieszkania*
brakuje zasłonek pomiędzy kajutami, poza tym wszystko bardzo przestronnie jak na 27 stopowca.
Stosunek jakości do ceny*
uczciwy.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HubertData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
przyjemne żeglowanie turystyczne, bezpieczny mimo silnego wiatru
Jakość żeglowania*
dobra brak zastrzeżeń
Jakość mieszkania*
6 osób ok przy 8 będzie ciasno
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jachtem bardzo dobrze się steruje, jest dość dynamiczny i szybki. wygodny dla dwóch rodzin (4 dzieci łącznie).
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-18, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-18, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w dobrym stanie wszystko sprawne
Jakość żeglowania*
potrzebuje trochę silniejszych wiatrów do pływania ale za to pływa dobrze w ostrych wiatrach
Jakość mieszkania*
na plus wc morskie. minus to problemy z antena od tv
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2017-06-10 do 2017-06-12, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
lajba mimo wieku w b.dobrym stanie i swietnie idzie na wiatr.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
mozna byloby zrobić kilka patentów, poprawić sprawność kuchenki ale jesli ktoś nie gotuje obiadów to nie ma co narzekac
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ErnestData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-06-10 do 2017-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2017-06-10 do 2017-06-16, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-06-14 do 2017-06-17, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht świetny
Jakość żeglowania*
bardzo wdzięczny do zabawy na niewielkich wiatrach jak również przy większych jest posłuszny i nie wymyka się spod kontroli. bimini jest oraz kabestan elektryczny komfortowo dziecko postawi maszt.
Jakość mieszkania*
dopracowane szczegóły przez właściciela (oświetlenie ledowe, kambuz wygodny, wyposażony nie gorzej niż niejedna kuchnia.
Stosunek jakości do ceny*
cena bardzo odpowiada za to co ten jacht oferuje w zamian super pływanie i wygodny odpoczynek.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze przygotowany do rejsu. wszystko dziala jak nalezy. komfort obslugi dobry. polecam wszystkim! na pewno skorzystam z oferty tej firmy w przyszlosci.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: adamData rejsu: od 2017-06-06 do 2017-06-11, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht stosunkowo wolny mimo małej masy, ustawiczne kłopoty z silnikiem - gaśnie bez przyczyny i nie odpala.. lepiej pracuje zimny niż ciepły
Jakość żeglowania*
cięższe jachty przy słabym wietrze ( i większej powierzchni żagli) nas wyprzedzaly jak chciały
Jakość mieszkania*
dla 2 osób ok, jacht mały wart swej ceny
Stosunek jakości do ceny*
cenisz komfort, płać więcej..
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2017-06-01 do 2017-06-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dość stary i zużyty. właściciel w niego nie inwestuje ani grosza. a przydałoby się go nieco odnowić i doinwestować
Jakość żeglowania*
jacht mimo że stary i zużyty prowadzi sie bardzo dobrze. nawet przy 5 w skali b jacht prowadził sie stabilnie. jest duży, ciężki i bezpieczny
Jakość mieszkania*
przydałoby się go doinwestować i odświeżyć. w środku niezbyt ładnie pachnie. lodówka stara. w zenzie stoi woda i powoduje jekki odór
Stosunek jakości do ceny*
chyba wolałbym dopłacić i wziąć coś nowszego
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-11, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
uszkodzony piesek (ale dało się bez niego obejść), w trakcie rejsu uszkodziły się trzy szekle przez co musieliśmy zmienić trasę.
Jakość mieszkania*
mało miejsca, niski sufit w kambuzie, mało miejsca w kajutach.
Stosunek jakości do ceny*
mimo wszystko cena była bardzo atrakcyjna.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaksymilianData rejsu: od 2017-06-10 do 2017-06-13, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
cena suuper atrakcyjna to tez nie ma co się trzepiać drobnostek w takielunku (zmęczony lazy jack i pomału do wymiany lina na kotwicy) poza tym wszystko sprawne
Jakość żeglowania*
jacht bardzo stabilny daje poczucie bezpieczeństwa nawet przy mocnym wietrze
Jakość mieszkania*
czysto i na żywo robi lepsze wrażenie niż na zdjęciach
Stosunek jakości do ceny*
właściciel i kontakt z nim też 5
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: pawełData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-11, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jest już dość leciwy ale sprawny. wszystko działa bez zarzutu. obsługa super przyjazna i pozytywna. polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BiuroData rejsu: od 2017-06-07 do 2017-06-11, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
niedu
Jakość żeglowania*
og
Jakość mieszkania*
dla max. 3 dobrze zbudowanych os
Stosunek jakości do ceny*
brakuje zlewu / wody . magazyn wody pitnej jest w postaci butli 5 litrowych kt
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2017-05-27 do 2017-05-29, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2017-06-09 do 2017-06-11, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-05, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jest nowy, w stanie idealnym. ozaglowanie i olinowanie jak i cala reszta pracuje bez zadnych oporow. naprawde trudno byloby do czegokolwiek sie przyczepic.
Jakość żeglowania*
jacht swietnie sobie radzil zarowno przy silnym i slabym wietrze. potwierdzam, ze jest calkiem szybki w porownaniu do jednostek o podobnej wielkosci.
Jakość mieszkania*
wnetrze jest bardzo praktycznie urzadzone. dla 5ciu osob byl bardzo komfortowy a pewnie i 6 osob nie mialoby powodow do narzekania bo jest calkiem sporo miejsca. poza tym wyposazenie jachtu jest kompletne i wszystko jest w bardzo dobrym stanie.
Stosunek jakości do ceny*
cena nie jest moze najnizsza ale porownujac stan tego jachtu do jachtow oferowanych przez duze firmy czarterowe, z ktorych czesto korzystalismy, nie ma sie co zastanawiac bo za te klika zlotych wiecej dostajemy sprzet, ktory na pewno nas nie zawiedzie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2017-06-09 do 2017-06-10, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht starszy, trudny w manewrowaniu, ale bardzo pojemny i technicznie bez zarzutu.
Jakość żeglowania*
predko
Jakość mieszkania*
w 8 os
Stosunek jakości do ceny*
cena ni
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-11, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nie przygotowany do rejsu, po przyjeździe musieliśmy czekać na zszycie rozdartego grota oraz wymianę fału płetwy sterowej przez co straciliśmy 2 godziny, silnik stale się przegrzewa przy normalnym płynięciu i za każdym razem niezbędne jest zatrzymanie i wyłączenie ponieważ daje sygnały dźwiękowe że jest przegrzany, na koniec przestał działać ster strumieniowy przez co straciliśmy kolejną god
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
cena adekwatna do stanu łódki
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: StanisławData rejsu: od 2017-06-03 do 2017-06-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
super jacht, bardzo mili właściciele
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ElizaData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-10, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-10, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht sprawny, dobrze przygotowany. bardzo dobry kontakt z armatorem.
Jakość żeglowania*
to jest bardzo dobrze żeglujący jacht. jest ponadprzeciętnie szybki, ale jednocześnie bardzo stabilny i przewidywalny. dobrze zrównoważony, żadnych oporów na sterze.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-06-03 do 2017-06-09, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bez zarzut
Jakość żeglowania*
Świetny
Jakość mieszkania*
komfort dla max. 8 doros
Stosunek jakości do ceny*
ok
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2017-06-09 do 2017-06-10, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DagmaraData rejsu: od 2017-06-03 do 2017-06-11, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo miła łódka, choć zrobiona dość komercyjnie i bez większej miłości. trzeba się napracować, żeby wyprofilować żagle, olinowanie "po taniości", niemal wszystkie liny w tym samym kolorze, w dodatku słabej jakości, nie dociągają się do końca, ślizgają. no ale umówmy się też, że to nie jest jacht do żeglowania regatowego.
Jakość żeglowania*
kompletną pomyłką jest brak przedłużacza przy rumplu! nie można usiąść wyżej, bo nie starcza ręki. to taki najbardziej uciążliwy mankament. no i luzy na sterze. poza tym łódka chodzi ok, nawet dość ostro. fajnie się nią pływa.
Jakość mieszkania*
no tu jest luksus. bardzo dużo miejsca, wygodnie, czysto, lodówka. jest też tv, ale nie korzystaliśmy :) nie wiem czy da się tam podpiąć inne źródło obrazu, bo tak to była tylko tvp.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrystianData rejsu: od 2017-06-07 do 2017-06-10, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko sprawne. brak uwag do takielunku, liny nie poprzecierane. wypasiona echosonda z gps-em jako dodatkowy plus.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
warto uzupełnić wyposażenie kambuza.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DanielData rejsu: od 2017-06-01 do 2017-06-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
w czasie przyjmowania jachtu najlepiej sprawdzić wszystkie elementy takielunku, plastiki i elementy drewniane pod pokładem, stan burt (jeśli są rysy, to wpisać to do protokołu). najlepiej też porobić zdjęcia. dzięki temu później nie będzie problemu z odzyskaniem kaucji. przy zdawania jachtu właściciel jest bardzo skrupulatny ;).
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DanielData rejsu: od 2017-06-01 do 2017-06-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
w czasie przyjmowania jachtu najlepiej sprawdzić wszystkie elementy takielunku, plastiki i elementy drewniane pod pokładem, stan burt (jeśli są rysy, to wpisać to do protokołu). najlepiej też porobić zdjęcia. dzięki temu później nie będzie problemu z odzyskaniem kaucji. przy zdawania jachtu właściciel jest bardzo skrupulatny ;).
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-06-07 do 2017-06-10, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
duży i komfortowy. brawo za elektryczne wc morskie i elektryczny kabestan. super silnik.
Jakość żeglowania*
przy szybkich wiatrach na ostrym kursie prawym halsem za bardzo samodzielnie ostrzy.
Jakość mieszkania*
prawa koja trochę za krótka
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-05, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jedyny problem to za krótki kontrafał foka. natomiast trzeba podkreślić że właściciel to wyjątkowo przyjazny i miły człowiek. pozdrowienia panie tomaszu !
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-10, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-11, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-05-31 do 2017-06-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-06-08 do 2017-06-10, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-06-03 do 2017-06-09, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
nowy bardzo komfortowy jacht, dodatkowo posiada śliczną drewnianą zabudowę i super mocny silnik diesla, bez porównania z silnikami w studzienkach, przy manetce na max mamy 7,2 węzła, kabestan elektryczny super rozwiązanie przy takich rozmiarach łodzi, oraz bardzo silny ster strumieniowy który obraca momentalnie łódź.
Jakość żeglowania*
jacht bardzo stabilny i bezpieczny niema konieczności refowania nawet w wietrze powyżej 5b nie jest to bardzo szybki jacht ale jedziemy na regaty, tutaj liczy się komfort i bezpieczeństwo
Jakość mieszkania*
bardzo ergonomiczne wnętrze, akumulatory dają rade z włączoną lodówką kilka dni bez podłączania prądu, ogólnie same plusy wszystko nowe, wyposażenie naprawdę na najwyższym poziomie
Stosunek jakości do ceny*
nie jest to najtańsza antila33 ale warto dopłacić parę złotych i mieć coś premium
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2017-06-03 do 2017-06-10, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WłodzimierzData rejsu: od 2017-06-03 do 2017-06-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze utrzymany. wszystko działało bez zarzutu. bardzo dobry silnik, nie było najmniejszego kłopotu.
Jakość żeglowania*
przy słabym wietrze, po zmianie halsu dość ospale zbiera się do dalszej żeglugi. przy silnym jest ok.
Jakość mieszkania*
6 dorosłych osób mieszka wygodnie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2017-06-07 do 2017-06-10, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgnieszkaData rejsu: od 2017-05-27 do 2017-06-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Rejs był bardzo udany, wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy tą Futurę.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2017-06-01 do 2017-06-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2017-05-20 do 2017-05-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-06-01 do 2017-06-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
armat przyzwoity, jacht w dobrym stanie
Jakość żeglowania*
gdyby nie kontrafał płetwy sterowej i cięzko pracująca talia bramki do kładzenia masztu oraz rolfok byłoby 5 phila 880 to udana konstrukcja
Jakość mieszkania*
szalonego komfortu nie było, ale to było zgodne z naszymi oczekiwaniami. 5-6 osób mieszka zupełnie przyzwoicie. o 4 zdecydował brak ogrzewania, bo trochę zmarzliśmy.
Stosunek jakości do ceny*
pan paweł (sympatyczny młody człowiek), od którego przejmowaliśmy jacht uprzedził nas o pewnych niedoskonałościach phili, tak, że nie było żadnych niespodzianek
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-03, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: RomanData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo mały dla dwóch dorosłych osób + dwojga dzieci
Jakość żeglowania*
bardzo miły i pomocny czarterujący jachty pan robert - gorąco polecam
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
właściciel - dramat. w dniu przyjazdu zmienia warunki czarteru, zostawia ludzi na lodzie. czarter się odbył, ale skrócony o jeden dzień ze względu na jawne oszustko, i niesmak pozostał
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
unikać jachtu od tego właściciela. oszust, kłamca i najzwyklejszy w świecie burak.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2017-06-01 do 2017-06-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nie najświeższy ale sprawny
Jakość żeglowania*
bardzo dobra sterownosc jachtu. fok samohalsujacy oraz kabestan elektryczny genialnie się sprawdzają. siedzenia wew i zewnętrzne trochę niewygodne.
Jakość mieszkania*
na 8 osob dorosłych trochę ciasno ale da się żyć
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2017-05-27 do 2017-06-03, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobry
Jakość żeglowania*
nie regatowa
Jakość mieszkania*
bardzo dobra
Stosunek jakości do ceny*
dobry
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2017-06-02 do 2017-06-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MATEUSZData rejsu: od 2017-05-19 do 2017-05-20, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BarbaraData rejsu: od 2017-05-26 do 2017-05-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko było zgodne z opisem i sprawne, właściciele w porządku, ludzcy i do dogadania.
Jakość żeglowania*
na szczęście dopiero w ostatni dzień - była taka flauta, że łabędzie nas wyprzedzały, ale to nie wina jachtu ;).
Jakość mieszkania*
w trzy osoby komfortowo, dla większej ilości osób też, jeśli lubią się do siebie przytulać ;). załoga (wysokie chłopy) trochę narzekała na brak możliwości wyprostowania się wewnątrz, no ale taki urok sasanki
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: LeszekData rejsu: od 2017-05-25 do 2017-05-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
brak uchylnych wywietrzników w kabinach na rufie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2017-05-26 do 2017-05-30, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko nam pasowało, właściciele bardzo mili i elastyczni. choć ogólnie uwarzam, że oddanie jachtu do godz 10:00 jest stratą jednego dnia urlopu. chyba lepiej ostatniego wieczora wrócić do domu, jak rano na szybko zbierać i pakować.
Jakość żeglowania*
jacht wyprzedzał wszystkie inne nawet kiedy był słaby wiatr.
Jakość mieszkania*
ze względu na to że były 3 zamykane koje i toaleta co bylo dla nas plusem to jednak na dlugosci 27 stóp to niestety manewry we wnętrzu wymagały koordynacji gimnastycznej.
Stosunek jakości do ceny*
przed sezonem bardzo dobry.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-05-26 do 2017-05-29, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2017-05-26 do 2017-05-29, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
tym razem jacht miał dać nam miejsce na chwilę zadumy. duży przestronny kokpit, dużo miejsca w środku w pełni nam odpowiadało. jacht niby młody ale już trochę zaniedbany, nie działające stery strumieniowe, odpadająca manetka sterowania silnikiem.
Jakość żeglowania*
jacht potrzebuje duuużo wiatru
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2017-05-20 do 2017-05-26, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
czysty, wygodny.
Jakość żeglowania*
bardzo stabilny, a jednocześnie dość szybki.
Jakość mieszkania*
dla 4 osób dorosłych super z zastrzeżeniem, że liczymy się z tym, że podwójna koja rufowa jest dość wąska.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2017-05-24 do 2017-05-27, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-05-23 do 2017-05-27, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2017-05-26 do 2017-05-28, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
przygotuj się do szorowania kibla i garów za 100 pln :) ogólna ocena jachtu bdb, jedyna uwaga prośba do bosmana to zainstalowanie przedłużki do steru. jacht bardzo fajnie się prowadzi - sterowny wszystko działa bez zarzutu. nowe żagle, Łatwe podnoszenie masztu, silnik odpala, lodówka mrozi, cały jacht w świetnym stanie.
Jakość żeglowania*
jacht sterowny bardzo bezpieczny, dobrze ostrzy na wiatr.
Jakość mieszkania*
7 dorosłych facetów - komfortowe mieszkanie
Stosunek jakości do ceny*
przygotuj się do szorowania kibla i garów za 100 pln :) - obsŁuga czarteru bĘdzie wymuszaĆ po rejscie 100 pln za sprzĄtanie
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: StefanData rejsu: od 2017-05-22 do 2017-05-26, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
wczoraj wstawiłem negatywną aczkolwiek adekwatną ocenę tego armatora. a oto jego reakcja smsem.cytuję zgodnie z pisownią i w całosci: "na 40 lat pływania i 20 klat czasterow czegoś takiego nie nie widzialem:) jak chcecie zobaczyc jak wyglada bydlo ludzkie to spojrzcie w w lustro:) wlasnie strazak ocenia co bylo powodem takiego stanu". ocenę pozostawiam państwu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-05-19 do 2017-05-22, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszytko działało jak należy przez co obsługa łódki we dwójke przebiegała sprawnie, w szczególności przydawało si to przy składaniu masztu.
Jakość żeglowania*
dobrze sie prowadzi, ale były szybsze od tego tanga. niemniej pływało sie znakomicie. Żagle w dobrym stanie.
Jakość mieszkania*
dla dwójki osób miejsca było aż nadto. dla 6 osobowej załgoi byłoby już ciasno
Stosunek jakości do ceny*
w tej cenie było super
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-05-21 do 2017-05-23, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w bardzo dobrym stanie, wszystko pi
Jakość żeglowania*
jacht zwrotny i w miar
Jakość mieszkania*
max trzy osoby doros
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2017-05-19 do 2017-05-21, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-05-18 do 2017-05-20, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
dwoje rodziców i dwójka dzieci 7 i 8 lat - było akurat na styk :) jacht prosty w obsłudze, jedna osoba jest w stanie bez większych problemów położyć i postawić maszt, żagle itd. silnik pracuje bez zarzutów. zadbany fajny zielony jachcik :) pozytywnie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-05-19 do 2017-05-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Łódka przygotowana znakomicie - czysta, dobrze wyposażona, sprzęty nowe, nie zniszczone.
Jakość żeglowania*
było by "bardzo dobrze" gdyby nie "czarterowe zestrojenie". Łódka ma silną tendencję do ostrzenia. przy wietrze 4b trzeba się namocować ze sterem. poza tym super!
Jakość mieszkania*
dla czterech osób (a taka była załoga) pełen komfort.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-05-17 do 2017-05-20, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-05-15 do 2017-05-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dla 4 osób b. dobrze
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MironData rejsu: od 2017-05-19 do 2017-05-20, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Łódka dobra nautyczna, ładnie zachowana w środku. wszystko na swoim miejscu. polecam!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: mariuszData rejsu: od 2017-05-17 do 2017-05-20, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
stan jak na lata ok
Jakość żeglowania*
wszystko działa !!!!! i to w maju !!
Jakość mieszkania*
7 osób daje radę
Stosunek jakości do ceny*
jacht czysty super kontakt z armatorem
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-05-19 do 2017-05-20
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2017-05-10 do 2017-05-13, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AGNIESZKAData rejsu: od 2017-05-17 do 2017-05-18, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo przestronny, posiadający wiele przydatnych patentów jak mocowanie storcklapy, stolika kokpitowego.. po prostu zrobiony jak dla siebie a nie na czarter. obawiałyśmy się patrząc na inne opinie trochę stawiania masztu, ale w tej sednie bez problemu sobie radziłyśmy. a zupełnie nas rozbroiły małe składane krzesełka żeby było na czym usiąść przy ognisku. silnik idealny.
Jakość żeglowania*
jak na wielkość jachtu i naprawdę przestronne wnętrze jacht zadziwił nas bardzo pozytywnie własnościami żeglarskimi. bardzo dobrze płynie z wiatrem i ostro pod wiatr. nieźle sobie radzi nawet przy słabiutkim wietrze. ster chodzi tak jak powinien lekko ale dobrze reaguje na każdy ruch. jacht bardzo szybki
Jakość mieszkania*
to był krótki spontaniczny rejs z paroma koleżankami i było nam bardzo wygodnie. dużo miejsca, wysoki sufit, wygodne materace. Ładnie i przytulnie. wnętrze jest dopracowane i dopieszczone (np dużo haczyków na ubrania ,na smieci czy otwieracz do wina). w kambuzie jest wszystko czego można potzrzebować. ogrzewanie webasto bardzo wydajne w nocy miałyśmy cieplutko.
Stosunek jakości do ceny*
cena oczywiście zawsze mogłaby być niższa ale jak na tak fajną nowiutką łódkę wydaje mi się dobra. właściciel bardzo miły po prostu polecam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2017-05-07 do 2017-05-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht safina 2 (piszę, gdyż są 2 identyczne i my pływaliśmy numerkiem 2) jacht czarterowany na majówkę 2017, pierwszy rejs w sezonie. przygotowywany przed naszym przyjazdem więc parę rzeczy wymagało uwagi: - nie do końca posprzątany, oddawaliśmy czystszy niż podczas przejmowania; - palniki kuchenki potrzebowały przedmuchania po zimie, na początku bardzo słabo się paliły. na koniec było już ok
Jakość żeglowania*
nautycznie bez zarzutu, żagle ładnie trzymają kształt, nie poprute i nie powyciągane. Łódka pływa żwawo i chętnie przyspiesza. fał miecza toporny, wymaga 1 silnej osoby lub współpracy 2 słabszych. ster chodzi dosyć lekko, w większych przechyłach wymagana spora kontra. kontrafał wiązany więc do wymiany, prawdopodobnie przyczyną wiązania jest knaga rowkowa z której może być ciężko wyrwać kontra
Jakość mieszkania*
dla 6 osób wygodnie, dla większej ilości już niestety trzeba pójść na kompromisy. ogrzewanie jak już działa to szybko robi się cieplutko i sucho :) lodówka bez zastrzeżeń, chłodzi dobrze. koja dziobowa bardzo krótka! jak dla mnie max wzrost osoby chcącej w niej spać to 175 cm. urwane z prowadnic przesuwane drzwi do koi. toaleta przestronna, jest miejsce na sztorcklapę za co wielki plus! sporo
Stosunek jakości do ceny*
stosunek jakości do ceny bardzo dobrze ze zniżką za wczesny czarter. w pełnej cenie raczej bym się nie zdecydował.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-05-11 do 2017-05-14, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ErnestData rejsu: od 2017-05-12 do 2017-05-13, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
dostaliśmy twistera 26, czyli nowszą łódkę, lecz parę rzeczy było kiepskich: - stary akumulatora pozwolil nam nacieszyć się 3h sluchaniem muzyki i padł.. - gazu w butli starczyło na zaparzenie jednej herbatki. - liny oraz kółeczka w koszu były tak zużyte, że stawianie masztu w 5 osób było baaardzo uciążliwe i męczące.
Jakość żeglowania*
jachcik bardzo fajnie wchodził w przechył i szybko się rozpędzał, nawet przy malym wietrze.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HubertData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KacperData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-05-03 do 2017-05-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MonikaData rejsu: od 2017-05-03 do 2017-05-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze przygotowany i wyposażony. silnik działał bez zarzutu, spory zbiornik paliwa. bezproblemowy armator. jednak jak na 2013 rok jacht dośc mocno eksploatowany, drobne szczegóły które zwróciły moją uwagę to ciężko chodzący fał miecza, wyrobione kabestany, puszczający piesek od obciągacza bomu, ciężko chodzące zblocze bramki i problemy z wytymowaniem foka (odwrócone szyny szotowe). na
Jakość żeglowania*
jacht stabilny, ma tendencje do ostrzenia. doskonale sprawdza się przy słabych jak i silnych wiatrach. kolejny model antili stworzony do bezpiecznej i komfortowej żeglugi.
Jakość mieszkania*
dla 2 osób idealna.
Stosunek jakości do ceny*
cena niewygórowana.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2017-04-30 do 2017-05-06, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-05-12 do 2017-05-13, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-05-12 do 2017-05-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DanielData rejsu: od 2017-05-04 do 2017-05-06, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
wspałany
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-05-06 do 2017-05-06, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht sprawny, czysty
Jakość żeglowania*
wszystko działa
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksandraData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-05, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-03, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jak na swoje lata dobrze utrzymany. brak usterek dobrze przygotowany do sezonu. armatbardzo uprzejmy i pomocny, zawsze pod telefonem.
Jakość żeglowania*
jacht bardzo szybki i stabilny. przy odpowiednim trymie brał wszystkie jachty pod żaglami.
Jakość mieszkania*
nieprzyjemny zapach w kabinie rufowej i to jedyna wada jachtu.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobry stosunek. jacht komfortowy w pełni sprawny i bardzo szybki.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2017-05-03 do 2017-05-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajny jacht, oświetlenie kambuzy super!
Jakość żeglowania*
wszystko sprawne
Jakość mieszkania*
dla 2 osób... hilton hotel 5*
Stosunek jakości do ceny*
super!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MagdalenaData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-03, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-05-04 do 2017-05-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo zadbany, czysty, przygotowany wzorowo do rejsu
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
czarterujący bardzo pomocny, dostępny - przyjemność współpracy
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
9 osób, ale w tym trójka małych dzieci
Jakość żeglowania*
trudno wymagać więcej od takiego familijnego jachtu
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-05, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
kokpit przestrzenny, kabestany od foka w zasięgu ręki sternika oraz przedłużacz rumpla.poza drobnymi usterkami, jak brakiem nakrętek na dwóch śrubach od zawiasów bakist wszystko w porządku. brak wskaźnika naładowania akumulatora, ale nie jest to jakiś duży problem.
Jakość żeglowania*
jacht szybki. nawet przy bardzo słabym wietrze da się pływać. przy manewrach na silniku warto dociążyć rufę, silnik się nie opuszcza i może mielić powierzchnię wody i nie wytwarzać ciągu. zwłaszcza gdy bagaże na koi dziobowej i załogant na dziobie.
Jakość mieszkania*
2 jaskółki się nie otwierają. dużo miejsca do spania. palniki od kuchenki trochę przytkane i słabo grzeją. drzwi od wc przy większym przechyle potrafią się same otwierać. po za tym jacht bardzo wygodny i przestrzenny. instalacja wodna, elektryczna i gazowa sprawna. radio z wejściem na usb.
Stosunek jakości do ceny*
jacht nie jest nowy, trzeba wziąć poprawkę, że na niektórych rzeczach widać ślady użytkowania. w takiej cenie, daję 5/5. polecam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksandraData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ogólnie sprawny, ładnie chodzi na wiatr, wszystko działa. w hundkoi mało miejsca i nie ma jaskółek - jedyny maknament. największym problemem jest skandaliczny i olewczy, wręcz agresywny stosunek zarówno pana zajmującego się obsługą portu jak i bosmana do klientów - jako przykład podając tekst "ja nie będę waszych gówien wynosił bo się porzygam". nie polecam i nie pozdrawiam.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-05-05 do 2017-05-08, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
pomimo swoich rozmiarów sedna bardzo dobrze współpracuje nawet przy bardzo słabym wietrze. przy średnich wiatrach chętnie łapie przechył - co pozytywnie wpływa na jakość żeglowania.
Jakość mieszkania*
Łódka bardzo przestronna a pan filip zadbał w wyposażeniu o najdrobniejsze szczegóły jak otwieracz do wina czy zapasowe szekle.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
trochę mało miejsca na bagaże przy tej ilości osób. brak bakist w hundkoji
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-05-03 do 2017-05-06, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy z dużą ilością gadżetów, silnik nie sprawiał żadnych problemów
Jakość żeglowania*
bardzo dobrze idzie na wiatr. przy wiatrach 2-3 można puścić ster a jacht trzyma kierunek .
Jakość mieszkania*
jacht max. dla 8 os. raczej szczupłych.
Stosunek jakości do ceny*
stosunek ceny do okresu rejsu i stanu jachty (jacht nowy). dla nas dobra.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-05-03 do 2017-05-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w pełni sprawny. Żadnych awarii. bezproblemowa i fachowa obsługa. piękne otoczenie i marina.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-05-03 do 2017-05-06, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DominikaData rejsu: od 2017-05-03 do 2017-05-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-05-03 do 2017-05-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht idealny dla małej załogi. w pełni sprawne wyposażenie,
Jakość żeglowania*
jacht sprawuje sie dobrze zarówno przy słabym jak i mocniejszym wietrze.
Jakość mieszkania*
dla dwóch dorosłych osób jacht był bardzo wygodny. Śmiało można go polecić 3 osobowej dorosłej załodze lub 2 dorosłym z 2jką dzieci.
Stosunek jakości do ceny*
jacht bardzo zadbany, widać mocne zaangażowanie właściciela w odpowiednie i sprawne wyposażenie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-05
Ogólna ocena jachtu*nie polecam - właściciel na 3 tygodnie przed planowanym rejsem nie chciał oddac kaucji w momencie naszej rezygnacji
Jakość żeglowania*nie polecam - właściciel na 3 tygodnie przed planowanym rejsem nie chciał oddac kaucji w momencie naszej rezygnacji
Jakość mieszkania*nie polecam - właściciel na 3 tygodnie przed planowanym rejsem nie chciał oddac kaucji w momencie naszej rezygnacji
Stosunek jakości do ceny*nie polecam - właściciel na 3 tygodnie przed planowanym rejsem nie chciał oddac kaucji w momencie naszej rezygnacji
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze przygotowany do rejsu, nie sprawiał problemów. w majówkę sprawdził się szczególnie dobrze, ze względu na ogrzewanie :d do tego fachowa pomoc i otwartość bosmanów bardzo na plus.
Jakość żeglowania*
jacht szybki, z dobrym stosunkiem powierzchni żagla do masy. przy wiatrach 3+ radził sobie doskonale, chociaż kąt martwy był dość znaczny. silny silnik i strumieniówki bardzo pomagają w manewrach portowych
Jakość mieszkania*
jacht duży i wysoki. luksus :d dodatko komfort zwiększają ogrzewanie kabin i kajut, ciepła woda w kranie, pojemna lodówka i duża ilość jaskółek.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobry :) jacht z zewnątrz może nie wygląda na szczególnie nowy, ale to nadal najtańsza oferta w tej klasie jachtów. polecam
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaksymilianData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze przygotowany do czarteru. bardzo dobrze radzący sobie na kursach ostrych i pełnych. miła i rzetelna obsługa
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajny jacht z wieloma przydatnymi patentami. jedynie silnik musiał się dość długo nagrzewać zanim zaczynał równo pracować.
Jakość żeglowania*
stabilny na falach, dobrze idzie pod wiatr. na minus tylko to, że bardzo mocno ostrzy przy przechyle.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
na 7-8 osób cena znośna.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajny, zadbany i w pełni sprawny jacht.
Jakość żeglowania*
jacht szybki, zwrotny, idealny na mazury.
Jakość mieszkania*
Żeglowaliśmy w 4 dorosłe osoby + dziecko i pies. dla wszystkich dużo miejsca, bardzo wygodnie. Żadnych problemów.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo sympatyczny wynajmujący, polecamy!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DominikData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-02, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RAFAŁData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2017-04-29 do 2017-05-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko na czas. super obsługa. zero problemu . dziękuję
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DorotaData rejsu: od 2017-04-28 do 2017-05-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MichałData rejsu: od 2016-07-23 do 2016-07-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
czysto i schludnie
Jakość żeglowania*
pogromca prędkości to nie jest ale wlaśnie taki chcieliśmy mogliśmy dzieki temu zrelaxować się i podziwać piękno mazur :)
Jakość mieszkania*
dwie pary i dwie osoby. pary w kajutach a osoby na oddzielnych kanapach. jak najbardziej znośnie
Stosunek jakości do ceny*
jakośc dobra ale cena powala
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2016-06-03 do 2016-06-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: DanielData rejsu: od 2016-07-31 do 2016-08-13, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie wiem czy oceniam jacht, którym pływałem bo ani nazwy na burcie ani nigdzie identyfikatora jachtu ale wyglądał podobnie jak ten na zdjęciach. ogólnie dobry jacht, młody, niezniszczony, wyposażenie bez wodotrysków - standardowe w tej klasie i cenie. największy minus to nie działająca kuchenka, którą musieliśmy sami naprawiać. poza tym w pierwszej kolejności próbowano wepchnąć nam zupełnie inny e
Jakość żeglowania*
jacht szybki i zwrotny, dobrze pływał w różnych kursach. trzeba brać poprawkę na to, że łatwo wchodzi w duży przechył. w razie potrzeby jacht dobrze sobie radził na samym grocie. obszerny kokpit.
Jakość mieszkania*
wyposażenie i przestrzeń standardowe w tej klasie, choć rozkładane koje po obu stronach stołu trochę za wąskie dla dwóch osób.
Stosunek jakości do ceny*
dostaliśmy dobrą cenę.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2016-09-16 do 2016-09-20, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy ze wszystkim udogodnieniami idealny dla pary lub paczki znajomych
Jakość żeglowania*
jedyny drobny minus z ciężko "chodzącą" windę miecza.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2016-08-20 do 2016-08-26, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
hanse 445 - jest kilka małych ale co do projektu jachtu , do turystycznego pływania super!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2016-09-30 do 2016-10-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy.
Jakość żeglowania*
płetwę sterową trzeba bardzo silnie pchnąć nogą, aby spadła do wody. zgłosiłem to właścicielce, ma to naprawić.
Jakość mieszkania*
przy 5 osobach, jest super.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2016-10-02 do 2016-10-07, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
przydała by się wycierczka szyby przed sternikiem na deszczowe dni
Jakość żeglowania*
słabo "słucha" na wstecznym - dobrze, że strumieniówka jest również na rufie
Jakość mieszkania*
naprawdę komfortowo jest dla 6 osób - po 2 osoby w kabinach.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2016-09-22 do 2016-09-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2016-10-07 do 2016-10-09, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2016-09-23 do 2016-09-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht szybko reaguje na każdy podmuch wiatru i bardzo łatwo nim manewrować. jedynym minusem, ale drobnym, jest to, że część oprzyrządowania na jachcie jest zużyta, są to najczęściej drobne elementy i niewiele zmniejszają one przyjemność z pływania tą jednostką.
Jakość żeglowania*
jacht jest zwrotny i szybki, nadaje się zarówno do regat jak i szkoleniowego rejsu.
Jakość mieszkania*
jacht jest wymarzoną jednostką dla dwojga. doświadczona w żeglarstwie para jest w stanie poprowadzić ten jacht i czuć się pod pokładem jak w pokoju hotelowym. mimo, że jest to jacht teoretycznie dla 6 osób, to komfortowo mogą nim pływać dwie pary jednocześnie- jedna śpi na dziobie, druga na rufie. przy większej ilości osób będzie zdecydowanie niewygodnie.
Stosunek jakości do ceny*
cena jest wyjątkowo niska i bez zastanowienia wybrałbym się tym jachtem po raz kolejny. gorąco polecam współpracę z właścicielem i jego synem, którzy są bardzo pomocni, cierpliwi i rzetelni.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: FilipData rejsu: od 2016-09-19 do 2016-09-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2016-09-23 do 2016-09-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2016-09-28 do 2016-10-01, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: EdwardData rejsu: od 2016-08-13 do 2016-08-19, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
po tuningu silver taśmą jest przyzwoicie
Jakość żeglowania*
płetwa sterowa wypracowana ale po chwili daje radę
Jakość mieszkania*
jak nie pada jest spoko, ale jak pada .... to pada i w środku ale podobno ma się to zmienić bo "okienka" już przyszły
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KacperData rejsu: od 2016-08-27 do 2016-09-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
generalnie zdecydowanie na plus! polecam! jacht jednak istotnie "spracowany" jak na wskazany rocznik co było zaskoczeniem.
Jakość żeglowania*
przyjemnie! jacht nie potrzebuje dużego wiatru aby "iść" do przodu.
Jakość mieszkania*
zastosowano sporo praktycznych udogodnień co zdecydowanie ułatwia mieszkanie na łódce! zaskoczyło kilka usterek jak: nie otwierająca się szuflada na sztućce (naprawiona przez bosmana), nie zamykająca się jaskółka, oderwana rączka od forluku.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: RobertData rejsu: od 2016-09-29 do 2016-10-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2016-09-21 do 2016-09-27, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DawidData rejsu: od 2016-09-23 do 2016-09-24, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht sprawny, wszystko działa jak należy, dobry kontakt z armatorem.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2016-09-28 do 2016-10-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2016-09-28 do 2016-10-01, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: CezaryData rejsu: od 2016-09-19 do 2016-09-24, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2016-09-18 do 2016-09-24, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajna łódka, widać że ktoś myślał ją projektując i wyposażając. do tego drobiazgi typu mapy, latarka, farelka, czy szwajcarski scyzoryk - raczej rzadko spotyka się na czarterowych jachtach.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: krispeeraerData rejsu: od 2016-09-05 do 2016-09-07, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2016-09-19 do 2016-09-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo polecem, wszystko działa sprawnie na szczególny plus gniazdko 220v
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2016-09-18 do 2016-09-22, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w bardzo dobrym stanie, wszystko sprawne, czyste. jacht dobrze wyposażony.
Jakość żeglowania*
wszystkie urządzenia sprawne, łatwe w obsłudze i dobrze pomyślane.
Jakość mieszkania*
idealne warunki dla 6 osób.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2016-09-23 do 2016-09-24, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
mimo rocznika utrzymany w bardzo dobrym stanie
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: ArturData rejsu: od 2016-09-23 do 2016-09-24, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
słabo działający ster strumieniowy najprawdopodobniej słabo naładowany akumulator
Jakość żeglowania*
bardzo mały grot nie od tego jachtu na końcu bomu brakowało około metra a przy liklinie za długi o kilka centymetrów co uniemożliwia wybranie do końca na fale, bardzo ciężko pracujący miecz.
Jakość mieszkania*
na dziobie brak podkładów do powiększenia miejsca do spania
Stosunek jakości do ceny*
ogólnie wszystko jak najbardziej ok
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2016-09-10 do 2016-09-13, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo zadbany, czysty, doskonale przygotowany do rejsu, bogate wyposażenie dodatkowe, dobry silnik i kotwice.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2016-09-23 do 2016-09-24, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2016-09-23 do 2016-09-25, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Świetny jacht - wygodny i dobrze wyposażony, doskonała nautyka i manewrowość, znakomity silnik 15 km, żagle w świetnym stanie
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2016-09-23 do 2016-09-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BogumiłData rejsu: od 2016-09-16 do 2016-09-19, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2016-09-15 do 2016-09-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2016-09-17 do 2016-09-19, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2016-09-22 do 2016-09-25, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
fajny, duży, szybki i zwrotny jacht, jednak wymaga już drobnego remontu; wg. wliciela - po sezonie jacht ma przejsc remont, wiec moze w przyszlym roku bedzie jak trzeba; zauważyłem dziwne luzy / zacięcia przy obracaniu koła sterowego,
Jakość żeglowania*
idzie dość ostro do wiatru, przy mocnym wietrze nie ma na niego mocnych; podejrzane były drobne kłopoty z kołem sterowym + złamany piesek od fału płetwy sterowej...
Jakość mieszkania*
koje wygodne, dość przestronne, w mesie jednak stanowczo za mało miejsca + brak możliwości wyjścia od rozłożonego stołu - jest tak ciasno, że trzeba przechodzić górą, na tes32 znacznie lepiej to jest rozwiązane. miejsce przy stole dla 6 osób w miarę wygodnie 7 jako tako, 8 mysle ze byloby bardzo ciasno
Stosunek jakości do ceny*
spodziewałem się czegoś znacznie bardziej łał; za 2/3 tej ceny pływałem do tej pory tes32 i poza właściwościami nautycznymi, pod każdym względem było wygodniej/lepiej
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2016-09-09 do 2016-09-11, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
wszystko fajnie, ale chciałem wziąć jacht z pięknej góry i tak wpisałem w wyszukiwarce a jak już zarezerwowałem i opłaciłem zaliczkę to nagle okazało się, ze jacht jest do wzięcia z wron...
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2016-09-10 do 2016-09-16, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobry kontakt z właścicielem jachtu, bezproblemowo.
Jakość żeglowania*
komfortowo jak na wielkość jednostki.
Jakość mieszkania*
ok.
Stosunek jakości do ceny*
nic dodać nic ująć.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów
Akceptujemy płatności poprzez Dotpay.eu
Klient nie ponosi opłat za transakcję
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Copyright mJacht 2013
Strona do prawidłowego działania używa plików cookie. Zapoznaj się z naszą polityką dotyczącą plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu