Kontakt Mazury   O Firmie   Regulamin Czarterów Online   Bezpieczna Płatność Zaliczki   Polityka Prywatności   Opinie o mJacht.pl   Opinie porejsowe  
  Czarter jachtow  
Czarter Jachtów Mazury - Online - Wynajem Jachtów Mazury
Model jachtu
Port wypłynięcia
Liczba osób
Typ łodzi
Data wypłynięcia 
Długość rejsu
Cena za dobę
Armator / Jacht  
Opinie porejsowe



Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-10-10 do 2018-10-13, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
silnik chyba troche niedostosowany do jachtu, słaba widoczność przodu jachtu podczas manewrowania silnikiem
Jakość żeglowania*
fajnie się płynęło zwroty ok. zrównoważenie ok.
Jakość mieszkania*
brak ciepłej wody i ociekacza na umyte naczynia wysokość kabiny od strony wc zbyt mała no ale spowodowana chyba silnikiem kabestana elektrycznego coś za coś , ogólnie wygodnie, fajnie
Stosunek jakości do ceny*
plecam
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JuliannaData rejsu: od 2018-10-12 do 2018-10-13, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2018-09-24 do 2018-09-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZuzannaData rejsu: od 2018-09-30 do 2018-10-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-10-04 do 2018-10-06, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-10-04 do 2018-10-06, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2018-09-28 do 2018-09-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2018-09-22 do 2018-09-28, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jest w bardzo dobrym stanie, komunikacja z właścicielem też bez zarzutu.
Jakość żeglowania*
fok średnio pracuje na ostrych kursach, ma znacznie większy kąt martwy niż grot, do tego stopnia, że czasem efektywniej jest go zrzucić, niż płynąć na 2 żaglach. po za tym bez problemów.
Jakość mieszkania*
konstrukcja kambuza jest niepraktyczna, stół jest tak przesunięty względem koi, że ciężko przy nim zmieścić 8 osób. po za tym bez zarzutu, przy mniejszej załodze, problem byłby niezauważalny. za to mnóstwo miejsca do spania i w bakistach/jaskółkach
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-10, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: IrenaData rejsu: od 2018-09-19 do 2018-09-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-09-28 do 2018-09-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
w tej kategorii cenowej ciężko znaleźć coś lepszego. bardzo sympatyczny armator.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksanderData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TheofanisData rejsu: od 2018-09-16 do 2018-09-22, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksanderData rejsu: od 2018-10-04 do 2018-10-06, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-10-04 do 2018-10-06, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
fajna łódka, czyściutka, dobrze wyposażona, bardzo fajny kontakt z armatorem. wszystkie liny w dobrym stanie, pływa się gładziutko, ster chodzi lekko, mocny silnik. trochę mało odbijaczy- tylko 3. uszczelka forluku odrobinę przepuszcza, ale bez tragedii. ogromny plus za ogrzewanie.
Jakość żeglowania*
sunie po wodzie jak złoto. mocno przechyla, nawet przy dość lekkim wietrze i zrefowanych żaglach. nam to akurat pasowało, ale domyślam się, że nie wszystkim musi.
Jakość mieszkania*
czyściutka łódka, wydolne ogrzewanie, kingston jak trzeba, kuchenka działa bez zarzutu. odrobinę nieszczelna uszczelka forluku.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo przyzwoity.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-24, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
problemy ze sterem. odbijanie płetwy sterowej.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
m.in. wyślizgane kabestany
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-15, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*został wymieniony na inny ze względu na stan oraz ilośc miejsc do spania, które nie spełniały zamówionej ilości.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2018-09-26 do 2018-09-29, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TOMASZData rejsu: od 2018-09-22 do 2018-09-28, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2018-08-25 do 2018-08-31, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
stan jachtu zgodny z opisem,
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-17, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2018-09-19 do 2018-09-22, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-09-24 do 2018-09-29, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wybór jachtu był podyktowany głównie wygodą obsługi i właściwościami hotelowymi. silnik diesla oraz ster strumieniowy ułatwia manewrowanie. dobrze wyposażony i bezpieczny.
Jakość żeglowania*
nie nadaje się do szybkiego pływania, musiało powiać 3b aby poczuć radość z żeglowania. dla żeglarzy ceniących bezpieczeństwo - idealny.
Jakość mieszkania*
wygodny i dobrze wyposażony, łącznie z ciepłą wodą.
Stosunek jakości do ceny*
po uwzględnieniu, że czarter jachtu był poza ścisłym sezonem, cena dość atrakcyjna.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: FilipData rejsu: od 2018-09-24 do 2018-09-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
niczego nie brakowało.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ARTURData rejsu: od 2018-08-15 do 2018-08-19, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
odebraliśmy jacht uszkodzony na dziobie , o którym nie poinformowano nas a nie widzieliśmy uszkodzenia ponieważ zacumowany był rufą do kei, uszkodzenia nie były wpisane w protokół zdawczo-odbiorczy, uszkodzenie zobaczyliśmy kolejnego dnia jak cumowaliśmy do brzegu na jednym z jezior, o tyle dobrze- że nie bardzo miły pan zwrócił nam kaucję , chociaż wyglądało na to że może być odwrotnie. ogólnie j
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: NERIJUSData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2018-09-22 do 2018-09-24, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarianData rejsu: od 2018-08-04 do 2018-08-10, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
akumulatobsługujący ster strumieniowy, echosondę, pompę wc morskiego, lodówkę i oświetlenie jest akumulatorem samochodowym a nie jachtowym. nie jest podłączony do alternatora przy silniku, czyli ładuje się wyłącznie w porcie po podłączeniu jachtu do sieci i ręcznym włączeniu prostownika.
Jakość żeglowania*
przewód elektryczny służący do podłączenia jachtu do sieci w porcie nieprofesjonalnie sztukowany, co powodowało w czasie deszczu tzw. spięcia i odcięcie prądu przez bezpieczniki. w konsekwencji akumulatpodczas zdawania jachtu nie był w pełni naładowany. właściciel wykorzystał ten fakt jako pretekst do zatrzymania kaucji 1000 zł, której do dziś (01.10.2018) nie zwrócił. fał patentu/bramki masztu p
Jakość mieszkania*
brak moskitier. jeden palnik kuchenki gazowej uszkodzony.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-21 do 2018-09-22, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko działało jak powinno. należy pamiętać o dużym, w porównaniu do jachtów żaglowych, zanurzeniu ok 70 cm.
Jakość żeglowania*
pod warunkiem, że mówimy o "żeglowaniu" na silniku. jacht zwrotny, ekonomiczny, bezpieczny (trzeba być uważnym przy korzystaniu z zewnętrznych schodów).
Jakość mieszkania*
bardzo dużo miejsca, platforma do opalania na kabinie i "taras" na rufie pozwalają poczuć się bardzo komfortowo
Stosunek jakości do ceny*
chciałoby się żeby było taniej, ale wiadomo, że nie jest to zabawa dla wszystkich
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-09-12 do 2018-09-15, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-09-27 do 2018-09-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-09-18 do 2018-09-29, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
zgodnie w wiekiem :), bo pewne oznaki zużycia widać w żaden sposób nie wpływa to na jakość pływania
Jakość żeglowania*
gdy się pływa samemu i kręci wiatr to 1, ale to już nie wina łodzi
Jakość mieszkania*
w forpiku jest dosyć ciepło
Stosunek jakości do ceny*
bardzo, ale to bardzo sensowny i pomocny bosman pan arek.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-09-22 do 2018-09-28, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wraz z osprzętem w bardzo dobrej kondycji. wzorowy kontakt z armatorem. polecam!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JędrzejData rejsu: od 2018-09-19 do 2018-09-26, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany i dobrze wyposazony. niestety ma dosc duze zanurzenie, kilkukrotnie stalismy pare metrow od brzegu (na dziko)
Jakość żeglowania*
przy 4 osobach moze byc ciezko wybalastowac lodke przy mocniejszym wietrze. szoty maja tendencje do krzyzowania sie z talia i mozna je wygodnie wybrac tylko z rufy
Jakość mieszkania*
wygodny i przemyslany. jednak we wrzesniu (gdy jest chlodno) dziala jak aparatura bimbrownicza - duzo wody sie skrapla, szczegolnie na koi kapitanskiej
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-08-24 do 2018-08-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht utrzymany w bardzo dobrym stanie. widać ze armatdba o sprawność i kondycję tej jednostki.
Jakość żeglowania*
jak to cobra, idealnie idzie w ostrych wiatrach choć do najszybszych nie należy. ale plus za nowe ożaglowanie na ten sezon.
Jakość mieszkania*
jacht ma wszystko co potrzeba. webasto działa wyśmienicie w chłodne noce. zużycie paliwa niezauważalne.
Stosunek jakości do ceny*
pływałem już po sezonie wiec w porównaniu do innych ofert były to bardzo dobre warunki cenowe.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-09-22 do 2018-09-28, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
dzielny jacht ,niezawodny , prosty w obsłudze
Jakość żeglowania*
generalnie poprawna
Jakość mieszkania*
troche ciasnawy dla panów powyżej 100 kg
Stosunek jakości do ceny*
dobry stosunek jakości i ceny . bezproblemowy armator
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: EdgarasData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-22, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko ok
Jakość żeglowania*
wszystko ok
Jakość mieszkania*
wszystko ok
Stosunek jakości do ceny*
złodziejska marża pośrednika
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-09-21 do 2018-09-22, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajna lodka.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2018-09-25 do 2018-09-28, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgnieszkaData rejsu: od 2018-09-21 do 2018-09-22, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: zbigniewData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-22, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: LeszekData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-21, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-09-15 do 2018-09-21, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
podczas
Jakość mieszkania*
zapach z kingstona powala
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-09-19 do 2018-09-22, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht stary ale jary. miły i profsjonalny kontakt z włicielem jachtu. szybka obsługa serwisowa.
Jakość żeglowania*
dzielnie dawał sobie radę w silnych wiatrach pod koniec wrzesnia, ale wantę trzeba było wymienić
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-20, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-09-08 do 2018-09-12, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany i dobrze wyposażony.
Jakość żeglowania*
Żeglowało się bardzo dobrze, niestety aura nie dopisała fundując flaute przez większość pobytu. dodam tylko że rejs miał być wpływaniem przed chorwacją.
Jakość mieszkania*
warunki jak na jachcik tych gabarytów bdb.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-09-15 do 2018-09-15, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko sprawne, czyste i zadbane.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-09-19 do 2018-09-22, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PatrykData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-22, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-23, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nie jest już najnowszy, ale jak najbardziej sprawny. wszystko działa. trochę ciężko było stawiać jacht - przydała by się grubsza lina do fału do kładzenia masztu.
Jakość żeglowania*
przy zwrotach przez sztag trochę haczą się szoty o wanty. przy wietrze 4 - załoga 3 osobowa to już trochę mało - nie ma komu balastować - albo walka i przeastrzanie, albo konieczność zmniejszenia powierzchni ożaglowania
Jakość mieszkania*
dla 3 osób - miejsca ogrom. ogrzewanie działa, było pomocne w chłodniejsze dni i do pozbycia się porannej wilgoci.
Stosunek jakości do ceny*
w tej cenie - bomba, wygodny, duży, szybki jacht. i to z ogrzewaniem, co w tej klasie i roczniku nie jest standardem. szczególnie przydaje się podczas pływania po sezonie z uwagi na nieprzewidywalną pogodę.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2018-09-21 do 2018-09-23, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2018-09-19 do 2018-09-22, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, czysty, wszystko sprawne. kompletne wyposażenie, bardzo dobry kontakt z właścicielem, bardzo pozytywna osoba
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
przestronnie, wygodnie. ogrzewanie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-09-08 do 2018-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w bardzo dobrym stanie, pomimo swojego wieku. odebraliśmy łódkę pachnąca i czystą. kompletne wyposażenie, zgodne z opisem w ofercie. super kontakt z właścicielem. p. ania jest przemiłą osoba a przy okazji pomocną w odzyskaniu pozostawionych na łódce rzeczy :). zdecydowanie polecam.
Jakość żeglowania*
żeglowaliśmy początkowo w cztery osoby a następnie w dwie z żoną i świetne dawaliśmy sobie radę.jacht jest bardzo dobrze zrównoważony, praca żagli i steru bez zastrzeżeń. pomimo że nie jest to łódka regatowa pływa ostro do wiatru i szybko :)
Jakość mieszkania*
bardzo wygodne, czyste i przestronne wnętrze. komfortowe warunki dla czterech, pięciu osób
Stosunek jakości do ceny*
jacht w pełni wart swojej ceny, godny polecenia
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MikołajData rejsu: od 2018-09-21 do 2018-09-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-09-23 do 2018-09-23, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
mimo krótkiego pobytu i trudnych warunków pogodowych, w pełni skorzystaliśmy z możliwości tego jachtu. nautyka genialna, wszystko sprawne i zadbane. jacht oferuje więcej niż jest w opisie. bardzo czysto. mocny silnik, który pomógł nam bezproblemowo zacumować do kei. duża lodówka, no co ważne ogrzewanie.
Jakość żeglowania*
po prostu rewelacja
Jakość mieszkania*
nie ma bardziej przestronniejszego jachtu od phobosa, bardzo dużo schowków, dużo miejsca w wc i wokół stołu. myślę, że to najlepszy wybór dla załóg do 6 osób. jacht dla wszystkich bez względu na wiek i umiejętności.
Stosunek jakości do ceny*
za ta jakość warto zapłacić. właściciel bardzo kontaktowy i pomocny.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: IzabelaData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-23, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, czysty, bez uszkodzeń
Jakość żeglowania*
bardzo fajnie się prowadzi, wszystko pracuje wyśmienicie ster pracuje bardzo lekko
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AuriusData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-22, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SylwiaData rejsu: od 2018-09-21 do 2018-09-23, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
widać, ze jacht już trochę żegluje jednak jest dość komfortowy. wnętrze wszytko rekompensuje. mankament to brak kieszeń oraz nie dokonać sprawny prawy kabestan.
Jakość żeglowania*
bardzo dobrze się pływa
Jakość mieszkania*
komfortowe i wygodne koje
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-15 do 2018-09-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w bardzo dobrym stanie, praktycznie jak nowy. odebraliśmy łódkę pachnąca i czystą. kompletne wyposażenie, zgodne z opisem w ofercie. bardzo dobry kontakt z właścicielem. przemiła osoba, pomocna w odzyskaniu pozostawionych na łódce rzeczy. zdecydowanie polecam.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Łódka komfortowa dla 4 osób. prz większej obsadzie byłoby ciasno.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-09-15 do 2018-09-22, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
właściciel przemiły po tym jak zepsół nam się ster i miecz przyjechał następnego dnia i wszystko naprawił.
Jakość żeglowania*
Łódka bardzo dobrze łapie wiatr, można nią pływać dość ostro, jedynie ster trzeba kontrować .
Jakość mieszkania*
w 7 osób spokojnie się zmieściliśmy bez ugniatania.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrystianData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DOROTAData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2018-09-21 do 2018-09-22, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
wydłużona jednostka, żagle stare do wymiany
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-16, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
super motorówka. mimo swojego wieku, naprawdę świetnie utrzymana, nie ma do czego się przyczepić. jest naprawdę szybka, z mikołajek do rynu to jakiś 30 minut, biorąc pod uwagę ograniczenia prędkości w mikołajkach.
Jakość żeglowania*
bardzo stabilna i pewna w prowadzeniu. oczywiście jak to motorówka przy bardzo wolnym pływaniu trochę myszkuje, ale to norma przy takiej konstrukcji kadłuba.
Jakość mieszkania*
no hilton to to nie jest, ale da się przespać w cztery osoby. dla osób ponad 185cm wzrostu polecam raczej hundkoję, dziobowa ma mało miejsca na nogi. ale wszelkie niedogodności rekompensuje frajda z pływania.
Stosunek jakości do ceny*
wiadomo, ile by nie było, zawsze będzie za drogo :) generalnie uważam że za taką frajdę jaką daje ta jednostka, to cena jest spoko.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgnieszkaData rejsu: od 2018-09-21 do 2018-09-22, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-20 do 2018-09-21, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo przyjemny, dobrze wyposażony, armatw porządku, odbiór i zdanie jachtu w przyjaznej atmosferze.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-08, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-09-11 do 2018-09-15, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo zaniedbany, 2 min po wypłynięciu zerwała się wanta, pomijam ze czekaliśmy 1 godz na naprawę sonaru. nie polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie działające radio, brak kodu
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
dziwna jest ta dopłata 30% za krótki rejs tym bardziej ze było po sezonie wakacyjnym
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksanderData rejsu: od 2018-09-12 do 2018-09-18, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
na jachcie jest wszystko, co powinno być i takie, jak powinno być. jacht zadbany, wyposażony profesjonalnie żeglarsko (jak dla siebie, nie "na czarter"). bardzo sprawne przejęcie i zdanie jachtu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksandraData rejsu: od 2018-09-17 do 2018-09-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgnieszkaData rejsu: od 2018-09-11 do 2018-09-17, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo ciężko podnosi się maszt w porównaniu do innych łódek którymi pływałem, za słaby silnik, brak korby do kabestanu (!?) jacht w bardzo dobrym stanie technicznym.
Jakość żeglowania*
świetne żagle! łódka jest bardzo dobrze zrównoważona - nie trzeba sie siłować ze sterem, pływa ostro do wiatru i baaaardzo szybko :)
Jakość mieszkania*
wygodnie
Stosunek jakości do ceny*
całość w sumie pozytywnego obrazu psuje właściciel który jest gburowaty i trudny w komunikacji - przywitanie "tylko nie rozwalcię łódki bo po was pływają tacy co potrafią żeglować" robi słabe wrażenie, brak korby ów pan tłumaczy tym że najlepsi żeglarze radzą sobie bez korby... odbiór łódki po rejsie mimo że bez żadnych przygód też wymagał cierpliwości najpierw łódkę oglądał sympatyczny młody czło
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MirosławData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wygodny
Jakość żeglowania*
dobra
Jakość mieszkania*
duża przestrzeń , wygodny
Stosunek jakości do ceny*
stan jachtu i wyposażenie miło zaskakuje.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MirosławData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobrze wyposa
Jakość żeglowania*
brak uwag
Jakość mieszkania*
wygodnie i przyjemnie
Stosunek jakości do ceny*
fantastyczny
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-16, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-17, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht super. szybki na żaglach i na silniku.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-15, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobra relacja cena/jakość, jacht ma swoje przepływane, ale jest bardzo dobrze utrzymany. wnętrze czyściutkie , wszystko działało
Jakość żeglowania*
dość dobra manewrowość w porcie, przy wysokich obrotach nieprzyjemny dźwięk silnika i wibracje, pływanie raczej do 1/2 mocy,wtedy jest całkiem przyjemnie.
Jakość mieszkania*
komfort dla 4 osób
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-17, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht świetnie pływa. praktycznie sam trzyma kurs do wiatru. niestety stan olinowania jest średni, brakuje obciągacza bomu. podstawową wadą dla mnie był fakt, że jacht nie stoi w mikołajkach (jak było podane w mjacht), ale na tałtowisku w "zanzibarze"', czyli droga do mikołajek oznacza dwukrotne kładzenie masztu i parę godzin żeglugi...
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
zdemontowana wykładzina na podłodze. kuchenka bez zawieszenia wahadłowego. brak narzędzi w skrzynce bosmańskiej poza kombinerkami. ubogie wyposażenie kambuza.brak wc.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2018-09-11 do 2018-09-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
minus za mały problem z pompą wody, który zaskoczył nas podczas nocowania na dziko. Łódka i cały sprzęt na 5.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MirosławData rejsu: od 2018-08-04 do 2018-08-10, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo zadbany
Jakość żeglowania*
jestem pod wrazeniem
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-16, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dość duży, przestronny, wyposażony we wszystko co potrzebne. jacht czysty, bez uszkodzeń, wszystkie elementy sprawne.
Jakość żeglowania*
jacht dobrze ustawiał się względem wiatru. Żagle pracowały właściwie, dobrze wypełniały się wiatrem, mimo tego że są już "po przejściach" (sztukowane pełzacze grota). wygodą jest manetka silnika usytuowana w kokpicie (bieg przód-wstecz), natomiast wadą to, że silnik często gasł po wyłączeniu biegu, co nie było zbyt komfortowe przy manewrowaniu w porcie czy w śluzie. do tego silnik, z racji umieszc
Jakość mieszkania*
koje dziobowe i mesa bez zastrzeżeń. kabina na rufie duża, ale wilgotna, przez co lepiej nadawała się na schowek niż na nocleg. bieżąca woda (wewnętrzna), dwie umywalki, prąd (akumulatdobrze trzymał, ładowanie z silnika super), dużo oświetlenia w kabinie, dużo jaskółek i bakist. komplet naczyń, bez zastrzeżeń.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksyData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-15, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
niesprawny ster strumieniowy. uciążliwy zapach gazu w jednej z koi, naddarty żagiel (grot)
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2018-09-09 do 2018-09-15, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
przy 7 osobach ciasno, mimo że jacht jest 8 osobowy.
Stosunek jakości do ceny*
cena adekwatna do jakości mieszkania.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
krotko i na temat, lajba fajna, szeroka, wysoka kabina, wygodna, troche go znosi przy wiekszym wietrze, duzy fok pozwala na syzbkie zeglowanie na samym foku i mozna wyprzedzac smialo innych na pelnych zaglach, wyposarze na bogato, nawet ldooweczka na gaz i prad ale prad tylko stacjonarny, aczkolwiek wtyczka poprowadzona na 12v ale nie bedzie dzialac :) jedyne minusy to kuchenka do naprawy bo bloka
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2018-09-11 do 2018-09-15, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MartaData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-16, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
nowy, zadbany jacht, idealny dla 2 max 3 doros
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-16, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy w idealnym stanie, bardzo mało pali, przy spokojnym pływaniu - średnio ok 7 km/h na 18 mth spalił 28 litrów paliwa
Jakość żeglowania*
dało się płynąć burta w burtę ze znajomymi na maxusie 33 rs i nawet można było z nimi pogadać
Jakość mieszkania*
trochę ciasno w kabinie rufowej, można rozważyć montaż anten rtv na zewnątrz bo jak są w kabinie dziobowej mało gdzie telewizcokolwiek odbiera, radio podobnie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AGNIESZKAData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-16, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomanData rejsu: od 2018-09-08 do 2018-09-08, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
dodatkowe wyposażenie jachtu bardzo dobrze świadczy o właścicielu. widać że sam używa tego jachtu i dba o detale które podnoszą funkcjonalność.
Jakość żeglowania*
za mały grot. ale właściciel jachtu mówił, że zamierza to zmienić.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-09-08 do 2018-09-14, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dość leciwy ale cena też niezbyt wygórowana, jednakże prośba do armatora - zrób coś z silnikiem...
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojtekData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2018-09-13 do 2018-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
schludnie.. wszystko dzialajace... choć widać że jacht ma swoje lata
Jakość żeglowania*
tango to tango wszystko ok fajna łódka która dobrze pływa
Jakość mieszkania*
zgodnie z wielkością jachtu 4 osoby spokojnie bez problemu bez specjalnego układania materacy
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
tango jak tango. widać po nim wiek ale wszystko było sprawne. silnik pali na dotyk, instalacja gazu sprawna i szczelna. oświetlenia dużo, wyposażenie kompletne
Jakość żeglowania*
jachtem pływało się rewelacyjnie. zachowywał się przewidywalnie, pływał bardzo szybko nawet przy średnim wietrze.
Jakość mieszkania*
przy 5 osobach dało radę. na więcej było by już ciasno.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SergeyData rejsu: od 2018-09-14 do 2018-09-15, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2018-09-08 do 2018-09-13, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomanData rejsu: od 2018-09-10 do 2018-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany, dobrze przygotowany, bogate wyposażenie,
Jakość żeglowania*
stabilny jacht do turystyki bez regatowego zacięcia, z uwagi na większą pletwę sterową bardzo dobrze reaguje i dobrze się go prowadzi
Jakość mieszkania*
wszystko co niezbędne a nawet więcej
Stosunek jakości do ceny*
przyjazny aramtor, który sam też żegluje, bardzo dobry kontakt, zaufanie do czarterujacych
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-09-03 do 2018-09-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dla trzech osób jest ok
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: PatrykData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
brak zewnętrznego zbiornika paliwa.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KestutisData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-08, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2018-08-25 do 2018-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2018-08-26 do 2018-09-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2018-08-24 do 2018-08-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-08 do 2018-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-08-26 do 2018-09-01, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
warto doczytać że jest konieczna dodatkowa opłata za sprzatanie.
Jakość żeglowania*
siłownik silnika nie przeciwdziała, więc nie każdy jest w stanie wyciągnąć to z wody. ogólnie żegluje się nieźle.
Jakość mieszkania*
dla dwóch dorosłych osób miejsca na dziobie jest mało. za to w hundkoi jest wystarczajaco dużo miejsca dla dwóch osób. jest to raczej komfortowo 5 os. max 8 os.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-08-25 do 2018-08-31, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-09-04 do 2018-09-11, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
super jacht ładnie utrzymany . pan filip właściciel bardzo miły i pomocny.
Jakość żeglowania*
byliśmy z żoną i dwójka dzieci . powiem tak nam by się przydała winda do kotwicy i silnik strumieniowy. ale tylko dlatego. jacht na wodzie zachowuje się jak jacht 7 metrowy bardzo czuły na ster . super na żaglach i do tego szybki.
Jakość mieszkania*
środek przestronny 3 oddzielne kabiny .wysokość stania a mam 193cm. wzrostu
Stosunek jakości do ceny*
cena jachtu w tym terminie była bardzo przystępna a jakość była na wysokim poziomie
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-08-29 do 2018-09-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
fajny
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: OliviaData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-11, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo miły właściciel, brak jakichkolwiek problemów, super kontakt i gratis można poprosić o parking ;)
Jakość żeglowania*
jedyny minus to dosyć głośna praca silnika na wyższych obrotach (jednak jest to minus wiekszości houseboat-ów) luksus mają pasażerowie wygrzewający się na dziobie, trochę gorzej sternik przy dłuższych przelotach :)
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawelData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: EwaData rejsu: od 2018-08-27 do 2018-08-29, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht czysty, zadbany. wszystko działało dobrze.
Jakość żeglowania*
Świetna. nie było żadnego problemu z obsługą, mimo niewielkiej liczby członków załogi.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nieprzygotowany do rejsu. nerwowe bieganie napełnianie kanistrów. jednostka bardzo brudna wewnątrz nieprzyjemny zapach brudu, trudny do zniesienia ! Łódka z 2017 roku, niestety wygląda jakby miała co najmniej 5 lat.
Jakość żeglowania*
właściwości nautyczne doskonałe. jacht świetnie pływa i reaguje na każdy ruch sterem. bardzo długie cumy, mogły by być krótsze. nowy załogant narzekał w czasie buchtowania:) przy tej wielkości jednostki niezbędny jest elektryczny mechanizm składania masztu. gdyby nie sprawna czteroosobowa załoga byłoby bardzo ciężko. na wyposażeniu tylko jeden pagaj a była potrzeba użycia dwóch.
Jakość mieszkania*
kabiny; dziobowa i rufowa bardzo wygodne do spania. kłopot z wyjściem z kabiny dziobowej po rozłożeniu spania w kabinie głównej. pod pokładem zapach nie do zaakceptowania ! bardzo mała lodówka jak na ilość osób mogących jednocześnie żeglować.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobra cena i miły kontakt z armatorem oraz bosmanem !
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-09-08 do 2018-09-11, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-06, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JoachimData rejsu: od 2018-09-03 do 2018-09-12, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ElżbietaData rejsu: od 2018-08-27 do 2018-09-01, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
trudnosc w wybieraniu miecza
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w porządku jednak dość wysłużony. pływałem na 4-latkach w lepszym stanie wizualnym i technicznym.
Jakość żeglowania*
brak zastrzeżeń przy pływaniu na żaglach. przy trójce/czwórce żegluje się bardzo sympatycznie.
Jakość mieszkania*
jacht dobrze wyposażony, jednak część rozwiązań woła już o remont. przepustnica silnika nie działa płynnie, odpadające plastiki przy okienkach, wypłowiałe drewno, stara lodówka która się nie domyka to niby detale, ale jednak psują sumaryczny obraz jachtu który jest ogólnie w porządku.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-10, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-05, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo lubię lagunę i jest to bardzo dobry jacht ,wart polecenia .
Jakość żeglowania*
bardzo dobry silnik do manewrów,żagle nowe więc wszystko ok.
Jakość mieszkania*
moja załoga była pozytywnie zaskoczona gdy okazało się że przy załodze ośmioosobowej jest całkiem swobodnie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-24, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
osoby czarterujące łódź przed nami uszkodzili prowadzenie fału płetwy sterowej nie informując o tym fakcie właściciela, co w pierwszych dniach do rozpoznania usterki, utrudniało znacznie sterowanie. po naprawie przez włiciela - bez zarzutu
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2018-09-03 do 2018-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2018-09-03 do 2018-09-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2018-07-07 do 2018-07-20, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht do od
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MagdalenaData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MirosławData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze przygotowany do rejsu, zadbany, czysty i sprawny technicznie. wyposażenie jachtu działało bez zarzutu i niczego nie brakowało. silnik pali na dotyk.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
jacht ma zabudowę dwukabinową, . jest duża kabina rufowa i standardowa kabina dziobowa, większa łazienka i dodatkowo szafa na powieszenie ubrań. w związku z tym jacht jest komfortowy dla 4 osób.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2018-09-04 do 2018-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nie posiada kostkarki ale nie potrzebowałem jej.
Jakość żeglowania*
do spokojnego pływania ok. szybsze wyprawy nadwyrężają uszy. moim zdaniem silnik ciut za słaby.
Jakość mieszkania*
dla osób do 180 cm ok, powyżej można się stuknąć tu i ówdzie.
Stosunek jakości do ceny*
bez zarzutów. usterka i podejście właściciela na plus.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: OskarData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
armatma dwa takie raptory. pływaliśmy na łódce o nazwie safina ii. Łódka w słabym stanie technicznym. wielokrotnie naprawiana silvertapem i taśmą izolującą. wyraźnie zaniedbywana przez wiele sezonów.
Jakość żeglowania*
połamane listwy grota, porwane lazy-jacki, kabestany w słabym stanie, urwany obciągacz. Łódka bardzo ostrzy, 5-10 stopni kontry na sterze to standard. do tego kontrafał słabo trzyma i płetwa potrafi powoli acz systematycznie wychodzić do góry. szczególnie na fali (np. od motorówek).
Jakość mieszkania*
pierwszy wieczór to kompleksowe mycie zęzy i gretingów. była tam domorosła hodowla penicyliny w zaawansowanym stanie. podsufitka odkleja się od wilgoci, pod nią jest prawdopodobnie kolejny zestaw pleśni. z dnia na dzień wszyscy w załodze łapali coraz silniejszą reakcję alergiczną.
Stosunek jakości do ceny*
no tania była... szczególnie w promocji. ale drugi raz nie skuszę się na nic z tego portu. bosman i armatbardzo mili ludzi i skłonni do pójścia na rękę w temacie godzin odbioru i zdania i w ogóle ale sprzęt strasznie zaniedbany.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2018-08-25 do 2018-08-31, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht mocno zaniedbany, pływałem już czystszymi. brak zasłonek, ubogie (jak na futurę36) wyposażenie (mało półek, wieszaków). nie działały tv. jacht lekko przechylony na prawą burtę.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-08-25 do 2018-08-28, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jachcik zaniedbany i nie wysprzątany jak należy. pod materacami brudno. kingstona lepiej było nie otwierać, nieprzyjemny zapach detergentu pozostał pomimo iż zrezygnowaliśmy z wc. radio nie działa, gniazdo zapalniczki nie działa, palnik gazu tylko pierwszy.
Jakość żeglowania*
Żagle ok, ale niektóre liny klasyfikują się do wymiany. silnik pomimo, że stary działa bez zarzutu, choć paliwo trzeba dolewać samodzielnie, nie ma połączenia ze zbiornikiem.
Jakość mieszkania*
trafiliśmy na dwa dni deszczowe, przez co forluk przeciekał. w dziobowej 185 chłopa się zmieściło z drobną dziewczyną. kumpel podobnego wzrostu narzekał w rufowej na niewiele miejsca, a po zalaniu materaca przez przeciek w trakcie opadu, przeniósł się na koję kapitańską, która trzeba przyznać w tym jachcie jest najlepszym rozwiązaniem.
Stosunek jakości do ceny*
w tej cenie mankamenty do zaakceptowania
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht świetnie przygotowany, dokładnie wysprzątany. Żadnych przykrych niespodzianek.
Jakość żeglowania*
jacht jest szybki i zwrotny. bardzo czuły ster, natychmiastowa reakcje przy minimalnym wychyle rumpla. przy ostrych zwrotach obsługa steru wymaga trochę siły.
Jakość mieszkania*
przy 4 osobowej załodze wręcz hilton
Stosunek jakości do ceny*
no cóż, zawsze mogło być taniej ale ciut większy maxus 33 kosztował 100% więcej, więc nie ma powodów do narzekania.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie działające radio. kosze wymagały dokręcenia, fok wywiany. reszta bez zastrzeżeń.
Jakość żeglowania*
fok bardzo wywiany.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jacht w atrakcyjnej cenie. mimo kilku niedoskonałości - wart czarteru.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowiutki, wszystko sprawne. dobry kontakt z właścicielem, bardzo miła i kompetentna osoba.
Jakość żeglowania*
wszystko ok,. jedyna uwaga - podniesienie miecza wymaga sporej siły, jako że wybiera się go na fale bez żadnych patentów. nasza załogantka - generalnie sprawna i silna osoba - miała z tym trudności, mimo używania kabestanu.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DanutaData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
trochę już zużyte matarace, brak moskitiery, troche maly stolik w kokpicie - poza tym ok.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-08, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
polecam czysto nowe wyposażenie bez zastrzeżeń
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2018-09-06 do 2018-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarianData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-08-27 do 2018-08-27, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PolakData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-09-02 do 2018-09-03, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MariuszData rejsu: od 2018-09-04 do 2018-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2018-09-07 do 2018-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-09-04 do 2018-09-08, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
nie dotyczy
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2018-09-02 do 2018-09-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GanszczykData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
do piątki zabrakło oryginalnego stolika mocowanego do pokłądu, po za tym jach rewelacyjny,
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-22, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-08-27 do 2018-09-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ma swój wiek ale jest dobrze wyposażony a jego stan ogólnie bardzo dobry.
Jakość żeglowania*
potrzebuje sporo wiatru aby ruszyć i jakoś płynąć .
Jakość mieszkania*
dużo miejsca i ogólnie wygodna jednostka z tv, łazienką itd.
Stosunek jakości do ceny*
dostaliśmy dużą zniżkę, więc dla nas jakość przy tej cenie była ok.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ma swoje lata, ale jest w bardzo dobrym stanie jak na mazurskie warunki. kładzenie i stawianie masztu wymaga trzech silnych osób. konstrukcja łódki i jej zanurzenie właściwie wyklucza dobijanie do brzegu na dziko.
Jakość żeglowania*
jacht potrzebuje mocnego wiatru. przy słabych wiatrach wolny, kiepsko sterowny. 2-3-ka to minimum do swobodnego żeglowania.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
po sezonie dostaliśmy fajny rabat.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MartaData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht sprawny. silnik, co ważne, niezawodny. widać już wiek i stopień zużycia ale przy takich gabarytach zapewniających komfort i dobrej cenie, zdecydowanie wart polecenia!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-08-23 do 2018-08-25, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-08-24 do 2018-08-26, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
jacht super dla 4 osób , nie polecam więcej
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-08-11 do 2018-08-17, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
najlepiej wyposa
Jakość żeglowania*
jacht bezproblemowy, pi
Jakość mieszkania*
optimum to niestety 3 osoby. 4 to ju
Stosunek jakości do ceny*
wynaj
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GRZEGORZData rejsu: od 2018-09-03 do 2018-09-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy , czysty , perfekcyjnie przygotowany do rejsu, obsługa profesjonalna , zaangażowana i miła. procedura odbioru i zdania jachtu bardzo sprawna.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-08-31 do 2018-09-01, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
brak kontrafału płetwy sterowej ( dobrze, że się nam wypięła trzeciego dnia, a nie pierwszego kiedy był największy wiatr) należy więc zwracać uwagę przy odbiorze, o reszcie \'usterek\' zostaliśmy poinformowani przez armatora
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
jacht czysty, dla siedmiu osób idealny
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-08-30 do 2018-09-01, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: RenéData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-31, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
shown pictures are not from the hired boat. hired boat is identical in construction (outside and inside) with shown pictures.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WitoldData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy. swietnie dobrany silnik. poza koniecznością częstego dokręcania nakrętek (typowe na nowym jachcie) trudno się czekogolwiek czepić. duża, wygotna i szybka jednostka.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2018-08-25 do 2018-08-31, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nie za duży, łatwy w obsłudze. wszystkie fały w kokpicie. obsługa miecza to przyjemność. grot na raksach. do wybrania nie trzeba za dużo siły. bloczki, przelotki leciutko chodzą. silnik prosty w obsłudze. pali bez problemu. Łatwe kładzenie masztu. prosty demontaż/montaż bomu.
Jakość żeglowania*
jacht w miarę szybki w ostrych wiatrach. w pełnym wietrze z racji mniejszego ożaglowania wolniejszy.
Jakość mieszkania*
dla 2 osób dorosłych + 2 dzieci - super ! lewa koja powiększana na łóżko podwójne dla szczupłej pary. oświetlenie led-owe. pompka wody pitnej i nożna zaburtowej. tropik przeciwdeszczowy na wyposażeniu. jacht suchy w zęzach.
Stosunek jakości do ceny*
na początku i na końcu sezonu cena przestępna.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo fajny, polecam.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgnieszkaData rejsu: od 2018-08-25 do 2018-08-31, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko działało jak należy.
Jakość żeglowania*
samohalsujący fok się sprawdził, szczególnie przy częstych zwrotach.
Jakość mieszkania*
dość krótka koja dziobowa.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiktoriaData rejsu: od 2018-08-29 do 2018-09-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobrze wyposażony jacht, fajne patenty ułatwiające żeglowanie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-08-31 do 2018-09-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2018-09-01 do 2018-09-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jest mega. polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MikołajData rejsu: od 2018-08-26 do 2018-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht przyjemny lecz ma pare niedoróbek
Jakość żeglowania*
ok.
Jakość mieszkania*
wygodnie, ciepło lecz podłoga strasznie skrzypi co jest nieco irytujące, zwłaszcza w nocy.
Stosunek jakości do ceny*
ok.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-08-25 do 2018-08-31, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: LackowskiData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-22, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-24, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów
Akceptujemy płatności poprzez Dotpay.eu
Klient nie ponosi opłat za transakcję
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Copyright mJacht 2007-2018
Strona do prawidłowego działania używa plików cookie. Zapoznaj się z naszą polityką dotyczącą plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu