Kontakt Mazury   O Firmie   Regulamin Czarterów Online   Bezpieczna Płatność Zaliczki   Polityka Prywatności   Opinie o mJacht.pl   Opinie porejsowe  
  Czarter jachtow  
Czarter Jachtów Mazury - Online - Wynajem Jachtów Mazury
Model jachtu
Port wypłynięcia
Liczba osób
Typ łodzi
Data wypłynięcia 
Długość rejsu
Cena za dobę
Armator / Jacht  
Opinie porejsowe



Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2018-06-13 do 2018-06-18, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2018-06-09 do 2018-06-12, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BłażejData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
w trakcie czarteru wystąpił problem z wodą cieknącą z instalacji, jednak został on częściowo rozwiązany. po zgłoszeniu usterki pracownik firmy naprawił instalację na tyle, aby dalszy rejs był możliwy. podejście firmy arka yacht do klienta oceniam jako dobre.
Jakość żeglowania*
Żagle w dobrej kondycji, ster bez najmniejszych luzów (co jest prawdziwą rzadkością). wysokiej jakości silnik, który nie sprawiał najmniejszych problemów przy obsłudze.
Jakość mieszkania*
wnętrze jachtu było zgodne z opisem i zdjęciami. koje wyjątkowo czyste.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-06-13 do 2018-06-16, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2018-06-10 do 2018-06-12, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
stan jachtu nie do czarteru. nadający się do remontu. zdjęcia obok nie adekwatne do stanu. sama konstrukcja jachtu niezła.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
proszę właściciela o przyjrzenie się co chce czarterować.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DarekData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2018-06-14 do 2018-06-16, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrystianData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo przestronna i wygodna jednostka
Jakość żeglowania*
bardzo prosta obsługa przydałby się ster strumieniowy rufowy do cumowania ale daje rade
Jakość mieszkania*
jest wszystko co trzeba wygoda i komfort
Stosunek jakości do ceny*
komfortowy piękny jacht przyzwoita cena polecam wszystkim
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-06-11 do 2018-06-16, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-06-11 do 2018-06-16, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
brak okienek w kojach rufowych i możliwość wentylacji kabin.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-06-08 do 2018-06-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
pi
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: UrszulaData rejsu: od 2018-06-13 do 2018-06-16, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
pływa bajecznie, ale wyposażenie marniutkie. miecz nie daje się podnieść, klamry nie trzymają, inne niedoróbki. trochę modernizacji i jacht będzie idealny.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2018-06-10 do 2018-06-15, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w pełni sprawny, wszystko łącznie z silnikiem na "tip top", właściciel bardzo uprzejmy i komunikatywny
Jakość żeglowania*
przy silniejszym wietrze trochę ostrzy, ale do opanowania
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2018-06-14 do 2018-06-16, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-06-11 do 2018-06-16, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo wygodny jacht turystyczny bardzo dobrze pŁywajĄcy cichutki nowy silnik yamachy z mocnĄ ŚrubĄ to kolejny atut
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
bardzo wysoki standard wykoŃczenia wnetrza luki takŻe w kabinach rufowych z moskitierami do stawiana masztu elektryczny kabestan co przy tej wielkoŚci Łajby powinno byĆ standardem a nie jest
Stosunek jakości do ceny*
przemiŁa i profesionalna obsŁuga czarteru i jakoŚĆ jachttu jest warta ceny zaproponowanej przez armatora
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-06-13 do 2018-06-16, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bez zastrzeżeń. armat"spoko" człowiek - przyjazny serdeczny - przyjazny żeglarzom
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2018-06-08 do 2018-06-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
jacht bardzo dobrze reaguje na ster, żeglowanie to sama przyjemność. fok samohalsujący umożliwia plywanie, nawet przy mniejszej załodze
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TadeuszData rejsu: od 2018-06-07 do 2018-06-09, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbana , czysto .niewielki problem z opuszczaniem miecza .
Jakość żeglowania*
Łódka szybka , chodzi ostro .
Jakość mieszkania*
w 6 osób ocena byłaby na 5
Stosunek jakości do ceny*
atrakcyjna
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
może to nie jest najszybszy jacht na mazurach ale idzie bardzo ładnie. dobrze chodzi na wiatr i przyjemnie się żegluje
Jakość mieszkania*
pierwszy raz żeglowałem tak dużym jachtem więc jestem oczarowany pojemnością kabiny. w 10 osób pomieściliśmy się bez problemów - chociaż połowa z tego to dzieci. podejrzewam że przy 10 osobach dorosłych mogłoby być już trochę ciasno. 3 zamykane kabiny - rewelacja
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2018-06-13 do 2018-06-16, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-06-09 do 2018-06-15, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
oryginalny silnik został uszkodzony przez wcześniejszą ekipę. zamiennie stary silnik który ledwo działał co powodowało problemy z cumowanie i sterownoscia. w kabinie ruszajaca się podłoga (od klejona).
Jakość żeglowania*
jacht całkiem przyjemny w żegludze. trochę słabszy przy ostrych wiatrach.
Jakość mieszkania*
jacht wygodny do mieszkania dla max 6 osób. brak dobrej w głównej kabinie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2018-05-31 do 2018-06-03, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: Data rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-05-29 do 2018-06-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MirosławData rejsu: od 2018-06-09 do 2018-06-15, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: FilipData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2018-06-05 do 2018-06-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
znakomity jacht,dobrze wyposażony, wszystko działało bez zarzutu, był dobrze przygotowany do wypłynięcia. Świetny kontakt z właścicielem. zdecydowanie polecam.
Jakość żeglowania*
brak zastrzeżeń. silnik oszczędny, składanie masztu bez problemu.
Jakość mieszkania*
przestronne, komfortowe wnętrze.bardzo dobre wyposażenie, jest lodówka z prawdziwego zdarzenia z zamrażalnikiem. duża ilość schowków.
Stosunek jakości do ceny*
atrakcyjna cena
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: LeszekData rejsu: od 2018-06-09 do 2018-06-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
bardzo nawietrzna, ale to zwiększ bezpeiczeństwo, troszkę brakuje przedłużki do rumpla
Jakość mieszkania*
w 10 osób mogłoby być ciasno. wydaje się, że w 6 będzie jeszcze wygodnie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-06-09 do 2018-06-15, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze wyposazony - ma wszystko, co jest potrzebne do zeglowania oraz nocowania. milym dodatkiem jest brak oplaty koncowej za paliwo.
Jakość żeglowania*
nie jest to najszybszy jach na mazurach, ale zegluje sie bardzo dobrze. male zanurzenie - mozna przybijac do wszystkich brzegow. pletwe sterowa warto wtedy podwiazac do (podniesionego silnika), bo po podniesieniu steru ma tendencje do opuszczania sie.
Jakość mieszkania*
dla dwoch osob miejsca bylo az za duzo. jacht wyposazony we wszystkie potrzebne przybory, lacznie z moskitierami.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobra. warto zaznaczyc, ze armatjest bardzo mily i bezproblemowy.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2018-06-05 do 2018-06-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobry , prawie nowy jacht .
Jakość żeglowania*
wszystko działało ok. należy wytrymować talie grota / przy zwrocie przez rufę zaczepia o kabestan/
Jakość mieszkania*
niestety dla trzech rosłych panów trochę małe koje idealny dla rodziny z dzieckiem/ dziećmi/
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-06-03 do 2018-06-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2018-05-29 do 2018-06-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ma już swoje lata, ale jednostka zadbana i wszystko sprawnie działa
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2018-06-11 do 2018-06-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobry do żeglowania dla 4 osób. dobra manewrowość dość szybki. 6 osób to byłoby ciasno. w środku dość wymęczony i zużyty brudne siedzenia nie działa jedna lampka.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dla 4 osób w tym dziecko 10 lat ok. dla 6 ciasno 8 to chyba jak sardynki w puszce.
Stosunek jakości do ceny*
cena czarteru ok ale to było przed 15.06. bardzo przyjazna baza zanzibar i bosman krzysiek.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht świetnie wyposażony, oraz utrzymany w bardzo dobrym stanie.
Jakość żeglowania*
mimo swoich gabarytów, chce pływać. bardzo łatwy w obsłudze.
Jakość mieszkania*
w środku jak w hotelu. fakt, że dla 10 dorosłych osób jest ciasno, ale każdy się wysypiał.
Stosunek jakości do ceny*
jacht swoje kosztuje. można znaleźć tańsze testy, ale ten że swoim wyposażeniem i stanem utrzymania na pewno jest godny polecenia.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht po remoncie. brak drobiazg
Jakość żeglowania*
jacht bardzo wygodny w obs
Jakość mieszkania*
dla 6 os
Stosunek jakości do ceny*
dość wysoka cena czarteru wynikająca ze specyfiki okresu kiedy czarter miał miejsce
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-06-07 do 2018-06-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
brak stolika na rufie
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2018-06-09 do 2018-06-12, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nieplywany w tym sezonie i niezbyt dobrze przygotowany do sezonu. braki w sprz
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo przyjemny dobrze skonstruowany w środku i na zewnątrz sztywne sterowanie na plus gdyby łajba miała silnik deasel zamiast zaburtowego to była by ideałem.
Jakość żeglowania*
trochę za głośny silnik ale tylko dlatego ze to zaburtowy a nie deasel
Jakość mieszkania*
wygodny kambuz oprzerne miejsce i bardzo dobra jakość wykończenia
Stosunek jakości do ceny*
nadal uważam ze ten typ Łodzi na mazurach jest za drogi ogólnie tu cena jednak zbliżona do właściwej.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2018-05-26 do 2018-06-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo cieżko chodzący miecz. przydałoby się doposażyc jacht (brak wiadra). jacht nie jest nowy, ale też cena jest korzystna.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-06-06 do 2018-06-08, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2018-06-09 do 2018-06-12, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-06-12 do 2018-06-13, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
g
Stosunek jakości do ceny*
bardzo wygodny, bezpieczny jacht. dobrze utrzymany , w pe
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-06-08 do 2018-06-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
dobry i szybki serwis.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2018-06-08 do 2018-06-10, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
na plus mała lodóweczka, ale podłączana tylko do 220 (brak kabla 12v). nie spodziewałem się. pod rumplem trzeba zmienić nakrętki na takie z kopułką, bo teraz kaleczą uda. wszystko działało, nic się nie zacinało. brakowało chociaż z 2-3 krawatów.
Jakość żeglowania*
bardzo miło. jestem początkujący, a mam wrażenie, że pływałem szybciej niż inni.
Jakość mieszkania*
to mała łódka. 3 osoby się mieszczą. więcej nie ma szans. oczywiście nie ma mowy o tym, żeby w kabinie się wyprostować na stojąco, ale wiedziałem co biorę.
Stosunek jakości do ceny*
ok.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-06-04 do 2018-06-11, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
sinik dwusuwowy to przeżytek (yamaha 4 km). problem przy uruchamianiu, poza tym oszczędny.
Jakość żeglowania*
przy słabym wietrze jacht mułowaty.
Jakość mieszkania*
wyposażenie kambuzowe bez uwag
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-06-06 do 2018-06-09, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-05-26 do 2018-05-29, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo zadbany, nowy jacht, w środku czysto, bez żadnych braków w osprzęcie, olinowanie w dobrym stanie. jedynym problemem jest ster obrotowy, i zaburtowy silnik które mają duże rozmiary i po podniesieniu steru i silnika nie ma możliwości na podejście do keji rufą na bliżej niż metr.
Jakość żeglowania*
mimo dużych rozmiarów jacht jest bardzo szybki, łatwo wchodzi w przechyły, szybko reaguje na operowanie rumplem.
Jakość mieszkania*
mimo że płynęlismy w aż 9 osób, to nadal nie było ciasno. bardzo komfortowo rozwiązane wnętrze.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-06-08 do 2018-06-10, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2018-05-28 do 2018-05-28, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
stan techniczny jak najbardziej ok
Jakość żeglowania*
bardzo zwrotna, szybko
Jakość mieszkania*bez noclegu
Stosunek jakości do ceny*
bez uwag, obsługa ok
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
przydał by się otwierany dach,
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-06-07 do 2018-06-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
mogłby chodzic ostrzej na wiatr
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: IreneuszData rejsu: od 2018-06-06 do 2018-06-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarekData rejsu: od 2018-05-25 do 2018-05-27, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TadeuszData rejsu: od 2018-06-04 do 2018-06-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgataData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-05-27 do 2018-06-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-05-25 do 2018-05-26, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
to świetny, szybki jacht. ma ster strumieniowy ułatwiający manewry w portach. dobrze utrzymany i wyposażony. pełna elektryka, lodówka. to co się ma zamykać to się zamyka, części nie pogubione, nic nie chaczy, nie jest na granicy urwania, nie przeszkadza w żeglowaniu. mocny silnik. bardzo pomocny właściciel.
Jakość żeglowania*
to nie jacht regatowy, ale pływa bardzo szybko. jest dobrze zbalansowany, nie miał tendencji do ostrzenia, co jest nie do zniesienia na 80% jachtów latających w czarterach. miecz szybrowy, więc na płytszych jeziorach trzeba uważać, bo kamień może nie wybaczyć. wielkość jachtu wymaga używania kabestanu do stawiania masztu, miecz też swoje waży.
Jakość mieszkania*
jak na tak duży jacht 2 kabiny to troche mało, można by pewnie wykroić 3, ale wysokość, ilość schowków itp to wynagradza.
Stosunek jakości do ceny*
jeśli nie jesteś wysportowany to ciężko wejść po drabince po kąpieli z wody. jeśli masz małe dzieci to trzeba założyć dodatkowe zabezpieczenie otwartej rufy. przy manewrach na silniku jednej osobie ciężko to ogarnąć samemu, bo silnik jest dość nisko, a jacht wysoki i niewiele widać.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomanData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jacht ma dobry osprzęt żeglarski. jest czuły nawet na mały wiatr. na żaglach spisuje się świetne. funkcje mieszkalno-komfortowe są na niższym poziomi ale coś za coś. stosunek jakości do ceny jest idealny. polecam tym którzy chcą popływać w przechyłach.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojtekData rejsu: od 2018-05-26 do 2018-06-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-05-11 do 2018-05-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2018-05-31 do 2018-06-03, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht czysty, zadbany, dopiero dwu letni. wszyscy byli zadowoleni. jacht wyposażony jest w trochę za małe wc chemiczne.
Jakość żeglowania*
Żegluje się bardzo dobrze, nic się nie zacina itp, mogła by tylko ostrzej iść na wiatr.
Jakość mieszkania*
nawet dla 8 osób jest wygodnie spać, miejsca też jest sporo. dużo zakamarków itp.
Stosunek jakości do ceny*
cena w stosunku do jakości jest bardzo zadowalająca.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2018-06-04 do 2018-06-05, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie wszystkie zdjęcia są z antila 24. nie znalazłem gniazdka 230v oraz inaczej wyglądała tablica z bezpiecznikami. brak również kieszeni na liny. nie działało również radio. bosman bardzo pomocny!!! chętnie wrócę pożeglować...
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht fajnie przygotowany, jest wszystko co potrzebne. właściciel miły i bezproblemowy. polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiesławData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
tylko w ostateczności. dopytać szczegóły dotyczące jachtu, prawda jest inna niż w ofercie, dopilnować przekazania jachtu i kosztów dodatkowych
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TadasData rejsu: od 2018-05-25 do 2018-05-27, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
tv not working, drink water was blue.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-03, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: StanisławData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-03, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PatrykData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zgodny z opisem, bardzo dobrze przygotowany do rejsu, czysty i bez usterek. Świetna obsługa przez przedstawicieli firmy od początku do końca czarteru. zdecydowanie jedno z wyróżniających się biur na mazurach.
Jakość żeglowania*
dobrze zrównoważony jacht którym przyjemnie pływało się w każdych warunkach, a trafił nam się przedział na Śniardwach od 1b do 4-5b.
Jakość mieszkania*
mała koja rufowa, raczej ciężko tam zmieścić dwie dorosłe osoby, ale to normalne na jachcie 22 stopy. poza tym wszystko działało, było czysto a wszystkie niezbędne naczynia etc. były dostępne.
Stosunek jakości do ceny*
z czystym sumieniem zapłacę drugi raz tyle samo za ten jacht.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobra jednostka do turystycznej żeglugi
Jakość żeglowania*
dobra nie ma się do czego przyczepić
Jakość mieszkania*
na 6 dorosłych mężczyzn zbyt ciasny co najmniej 2 osoby muszą spać na pokładzie
Stosunek jakości do ceny*
można wytrzymać na mazurach wszystko zdrożało
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MiłoszData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht utrzymany w bardzo dobrym stanie!!
Jakość żeglowania*
phila 880... jakość żeglowania na phili 880 - nie znam lepiej żeglującej turystycznej żaglówki.
Jakość mieszkania*
bardzo dużo miejsca przy pełnej obsadzie - 8 osobach.
Stosunek jakości do ceny*
za jakość trzeba zapłacić - zdecydowanie warto zapłacić za taką jakość.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-05-24 do 2018-05-27, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany, czysty,
Jakość żeglowania*
jak dla mnie najlepsza żaglówka do pływania na mazury. zwrotny, szybki, łatwy w prowadzeniu i parkowaniu.
Jakość mieszkania*
do poprawy oświetlanie wewnętrzne (migotanie led) i brak oświetlenia na zewnątrz. brak tv
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht super przygotowany, pan bosman to miły człowiek a port macierzysty po prostu petarda
Jakość żeglowania*
super pływa w ostrych wiatrach
Jakość mieszkania*
dziôb jest dobry dla jednej dorosłej osoby dwie przeżywały katusze
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2018-05-29 do 2018-06-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht absolutnie bez zarzutu. duży zbiornik na paliwo w zewnętrznej bakiście, rekompensuje mikro stoliczek pokładowy. zdecydowanie przydałby się większy, dla czterech osób jest zbyt mały.
Jakość żeglowania*
spory martwy kąt przy ostrych wiatrach, poza tym sama przyjemność.
Jakość mieszkania*
wygodnie, przestrzennie, dobrze urządzone wnętrze.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo mili, pomocni i rzeczowi właściciele. bardzo elastyczni czasowo, łódkę otrzymaliśmy o 23 w nocy a formalności załatwiliśmy na spokojnie następnego dnia rano. naprawdę polecam bez wahania.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JANData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
(+) jacht calkiem szybki, mily i sprawny kontakt z wlicielem, generalnie wszystko ok ale... (-) raczej sredni standard wykonczenia i stan ogolny
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: siejekData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-03, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jak na ilość lat użytkowania w dobrym stanie. nie pójdzie ostro na wiatr. niestety połowa 1 dnia zmarnowana przez zepsuty silnik. uzyskanie działającego zajęło prawie 6h. dodatkowo okazało się że w butli nie było gazu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
opłata za parking w porcie wynosi 14 zł/doba a nie 10 zł/doba.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht rewelacyjny wyposazony i zrobiony jak do wlasnego uzytku
Jakość żeglowania*
plywalem z psem i dziewczyna, trzy razy skladajac i stawiajac maszt samodzielnie. wszystko dziala bardzo dobrze, nie ma jakis wad konstrukcyjnych badz ergonomicznych. po prostu super
Jakość mieszkania*
lodka bardzo czysta i zadbana, wliciel zadbal o bardzo wysoka wydajnosc energetyczna co sprawilo ze lodowka dzialala bez podpinania do pradu przez 3 dni nie (moze dziala dluzej ale skonczyl nam sie rejs)
Stosunek jakości do ceny*
nie wymaga chyba komentarza
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: szymonData rejsu: od 2018-05-30 do 2018-06-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-05-23 do 2018-05-28, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: marzenaData rejsu: od 2018-05-31 do 2018-06-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2018-05-24 do 2018-05-26, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
niedziałający spada trochę utrudniają, poza tym brak zastrzezen
Jakość mieszkania*
bardzo wygódne w 8 osób bez najmniejszego problemu można zeglowac
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TymoteuszData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
niesprawny mechanizm podnoszenia miecza, luźne wanty, ogólnie stan - czarterowa bieda
Jakość żeglowania*
Żagle jakby nie od tego modelu
Jakość mieszkania*
to nieprawda że dach przeciekał, tym bardziej że wcale nie padało
Stosunek jakości do ceny*
za te pieniądze jest jak ich troje w konkursie eurowizji
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TadeuszData rejsu: od 2018-05-10 do 2018-05-12, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Doskonały jacht. Silnik względnie cichy i oszczędny oczywiście przy odpowiednich obrotach( nie jest to ścigacz.)
Jakość żeglowania*
Bardzo łatwo się prowadzi, myślę że nawet nawet początkujący nie powinienmieć kłopotów, może przydał by się dla pełnego konfortu strumieniówka rufowa
Jakość mieszkania*
Powieszchnia miaszkaniowa bardzo mądrze zagospodarowana,a kajuta dziobowa to "wrsal " dużo miejsca na ciuchy(ważne dla kobiet), jedynie może brak wieszaczków na ścianach do powieszenia sztormiaka lub innych polarów. Górny pokład mógłby mieć większe rozsówane okno przednie w celu większego przewiewu podczas upałów.
Stosunek jakości do ceny*
poza sezonem adekwatny,w sezonie może trochę za wysoka cena.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: KrystianData rejsu: od 2018-05-23 do 2018-05-26, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko sprawne, lecz widać ząb czasu.\r\nsilnik z rozrusznikiem- bajka
Jakość żeglowania*
Żeglowaliśmy rekreacyjnie - bez uwag
Jakość mieszkania*
lodówka, webasto, kuchenka - wszystko sprawne i działa ok
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndreiData rejsu: od 2018-05-21 do 2018-05-28, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZdzisławData rejsu: od 2018-05-14 do 2018-05-18, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
dla wygodnej żeglugi i zamieszkania na jachcie przez tydzień, polecam 4 osoby. 6 osób to max ale na weekend.
Jakość żeglowania*
problem z uwolnieniem szotu grota z zacisku. przydałby się stropik. na minus, brak logu głębokości dla bezpiecznej żeglugi osób nie znających dna jezior.
Jakość mieszkania*
małe pomieszczenie z toaletą wc dla osób powyżej 170 cm wzrostu. brak umywalki w kabinie wc. producent jachtu nie przewidział ociekacza do naczyń. mały zlewozmywak. na plus ogrzewanie w zimne dni..
Stosunek jakości do ceny*
silikon w miejscu połączenia kadłuba z nadbudówką czernieje i nie można go umyć. wada podczas produkcji łączenia.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-05-23 do 2018-05-26, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobry kontakt z armatorem, który był dla nas bardzo wyrozumiały. udostępnił jacht bez umowy, ponieważ przyjechaliśmy późno w nocy. wspierał też w sprawach organizacyjnych. polecam!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-05-25 do 2018-05-26, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
bardzo dobre własności nautyczne. przy starannym sterowaniu można się pościgać z większymi jachtami, zwłaszcza przy słabszym wietrze i w bajdewindzie. wadą jest nie możność podniesienia miecza do końca.
Jakość mieszkania*
kokpit bez ławeczek (siedzi się bezpośrednio na półpokładzie) nie przeszkadza 4 osoby mieszkają komfortowo, z piątą też nie byłoby problemu.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: IreneuszData rejsu: od 2018-05-25 do 2018-05-27, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2018-05-24 do 2018-05-26, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, wszystkie elementy działają jak należy. jacht przygotowany do żeglugi, nie ma do czego się przyczepić.
Jakość żeglowania*
duży plus to kabestan elektryczny- podnoszenie masztu lub miecza bez żadnego wysiłku nawet w jedna osobę :) dobry i mocny silnik, akumulatory cały czas naładowane dzięki alternatorowi. echosonda działająca prawidłowo. woda gorąca, dwie butle gazowe, tv odbiera stacje bardzo dobrze i bez zakłóceń.
Jakość mieszkania*
dla sześciu osób bardzo komfortowe mieszkanie.
Stosunek jakości do ceny*
Łódź duża a koszt adekwatny do stanu technicznego jednostki.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2018-05-18 do 2018-05-20, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
nowy jacht, troszkę nie spasowane elementy wnętrza, które da się pewnie wyregulować. Żaglowanie super! manewrowanie w porcie słabe z uwagi na silnik, który szwankował, ale armatobiecał to poprawić, więc kolejni użytkownicy powinni byc w 100% zadowoleni!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-05-21 do 2018-05-25, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-05-18 do 2018-05-19, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
super
Jakość żeglowania*
rewelacja
Jakość mieszkania*
komfortowo
Stosunek jakości do ceny*
mogło by być troszke taniej
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-05-16 do 2018-05-16, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-05, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo szybki, przy odpowiednim balastowaniu wyprzedza wszystkie inne jachty.
Jakość żeglowania*
jacht jest bardzo czuły, wymaga odpowiedniego balastowania całej załogi.
Jakość mieszkania*
jacht bardzo czysty i przestronny, jedynie wysokość w kabinie mniejsza niż podane w opisie jachtu 185cm.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2018-05-10 do 2018-05-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2018-05-16 do 2018-05-19, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
rewelacyjny jacht ,doskonale przygotowany , kontakt z armatorem panem mirkiem rewelacyjny udogodnienia i patenty na jachcie super
Jakość żeglowania*
przy każdej pogodzie jako turystyk super
Jakość mieszkania*
komfortowo
Stosunek jakości do ceny*
cena odpowiednia do jakości
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-05-17 do 2018-05-19, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jedyne co w tej łodzi jest dobre to żagle - ale i to nie od końca. Łódź to nowa skorupa i wywleczone ze śmietnika i zamontowane w środku wyposażenie. całość sklejona nieumiętnie na biały silikon sanitarny.
Jakość żeglowania*
w sumie nieźle się prowadzi na wodzie, jak się wprowadzi kilka modyfikacji. Łajba ma nowe żagle, ale za duże. grota nie można wybrać , trzeba podwiązać jakiś luwers lub ślizgacz do bomu żeby uzyskać właściwy lik przedni. fok za duży lub wózki szotowe za blisko - góra foka zawsze zbyt otwarta - najlepiej nie rozwijać do końca na rolfoku.
Jakość mieszkania*
okropna! jakość sklejki w środku jest podła, brzydka i śmierdzi. zdjęcia nie przedstawiają tej łodzi! to oszustwo i ściema. w środku nic nie działa poza lodówką (baaaardzo słabo). brak webasto, przewody nieizolowane, brak anteny w radio, tv wisi - ale nie odbiera, radio niby z bluetooth - ale to ściema. całość wygląda jak z maka, który poszedł na dno w 1978. Żaden z portów 5v (jest ich 5) nie dzia
Stosunek jakości do ceny*
zostałem oszukany zebrałem kope ludzi i przejechałem całą polskę, żeby poływać nową łodzią (2017) w fajnym standardzie. dostałem śmierdzącą, popsutą, źle wyposażoną jednostkę. z szoku, w którym się znalazłem odjęło mi mowę. caŁkowicie odradzam. serio!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-05, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, dobrze wyposażony. dużo miejsca w środku, bez problemu można pochować bagaże na tydzień. polecam na krótsze jak i dłuższe wyprawy.
Jakość żeglowania*
silnik na wstecznym lubi wyskoczyć z wody. pod żaglami jacht prowadzi się celująco.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomášData rejsu: od 2018-05-17 do 2018-05-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MrosławData rejsu: od 2018-05-18 do 2018-05-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiktorData rejsu: od 2018-05-05 do 2018-05-05, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
sama przyjemność
Jakość mieszkania*
dla cztere wielkich ludzi może być trochę kłopotliwie ale wystarczająco komfortowo
Stosunek jakości do ceny*
cena atrakcyjna, w stosunku to jakość przewyższa cenę ;)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2018-04-27 do 2018-05-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2018-05-10 do 2018-05-12, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-05-09 do 2018-05-11, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
ciekawy jacht, przyjemny w sterowaniu, sympatyczni wliciele, polecam :)
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dla 3 osob miejsca pod dostatkiem, wnetrze dobrze rozplanowane
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-05, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jak na dziesięcioletni jacht bardzo dobrze utrzymany
Jakość żeglowania*
możnaby lepiej wytrymowac stałe olinowanie
Jakość mieszkania*
na 7 osób bardzo ciasno, ogólny sposób rozmieszczenia koi jest słabszy niż w części tang.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
silnik na pawęży ale na sztywno utrudnia manewry portowe.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
brak gniazdek na pokładzie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-05-06 do 2018-05-09, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w pełni sprawny. dobry kontakt z właścicielem.
Jakość żeglowania*
stabilnie, chociaż pływaliśmy już na szybszych sassankach.
Jakość mieszkania*
dla dwóch dorosłych osób w sam raz.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-05, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
na wyposażeniu znajdowały się mapy, latarka, dodatkowe poduszki, narzędzia, w kambuzie płyn do mycia naczyń, ręczniki papierowe - wszystko, co ułatwiało funkcjonowanie. duży plus za łatwy i przyjemny kontakt z armatorem.
Jakość żeglowania*
jacht posiada bardzo dobre właściwości nautyczne. w połączeniu z praktyką żeglarską daje możliwość osiągania wysokich prędkości i bezpieczeństwa żeglugi. szybkie refy na grocie - przy silnych wiatrach ułatwiały i skracały czas ferowania żagli.
Jakość mieszkania*
wnętrze jest jasne, przestronne, komfortowe i niezwykle funkcjonalne. nowy sprzęt uprzyjemnia użytkowanie i mieszkanie na jachcie. dla 5-cio osobowej załogi było w sam raz.
Stosunek jakości do ceny*
jacht jest nowy i w pełni wyposażony, dzięki czemu użytkowanie było na prawdę przyjemne. wnętrze pozwalało na odpowiedni odpoczynek po całym dniu żeglowania, a wyposażenie na przygotowanie pełnowartościowej strawy. w cenie otrzymaliśmy butlę gazową, która spokojnie wystarczyła nam do gotowania wody na herbatę/kawę a także pełnych obiadów na łodzi dla 5-ciu osób przez 8 dni.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-04-30 do 2018-05-03, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2018-04-29 do 2018-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-05, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht na przyzwoitym czarterowym poziomie. bez fontann i nowoczesnych gadżetów ale czysty i zadbany. wszystko działa bez jakichkolwiek problemów
Jakość żeglowania*
naprawdę szybka łódź, chyba jedna z szybszych na mazurach. do 4b prowadzi się rewelacyjnie. w szkwałach i powyżej 4b mocno ostrzy i jest nie do opanowania bez zarefowanego grota.
Jakość mieszkania*
przyzwoity standard czarterowy. nic więcej ale też nic mniej.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo miły jacht, w wyposażeniu wszystko co trzeba, dobry stan, nic się nie rozpada,bezproblemowy właściciel
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2018-05-03 do 2018-05-05, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2018-05-02 do 2018-05-05, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht czysty i zadbany. wszystko chodzi poprawnie. duża przestrzeń płynąc nawet w 8 osób. jedynym minusem jest brak przedłużki rumpla oraz deseczki na koszu dziobowym.
Jakość żeglowania*
Łódka śmiga znakomicie. można się śmiało bawić wielkimi przechyłami jak i spokojnie się bujać. niestety brakuje przedłużki rumpla co by bardzo polepszy komfort pływania. silnik pali na dotyk.
Jakość mieszkania*
Środek czysty i zadbany. niektóre szafki same się otwierają ale to chyba standard. w jachcie jest gniazdko na 230 ale uwaga - działa tylko podczas ładowania akumulatora.
Stosunek jakości do ceny*
za taka cenę to jacht marzenie ;)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrystianData rejsu: od 2018-05-02 do 2018-05-03, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
+ nowy jacht - plesn na kranie
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DominikData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-04, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HubertData rejsu: od 2018-05-01 do 2018-05-05, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht przyjemny choć nieco zaniedany, patrząc na szczegóły jak np. szekle sporo samoróbek
Jakość żeglowania*
liny podtrzymujące pokrowiec na żagiel przeszkadzają mu osiągnąć pełną efektywność
Jakość mieszkania*
dużo miejsca, szerokie wnętrze i wiele jaskółek
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
czyściutki. doposażony na maksa i przemyślany. właściciel zadbał by wszystko miało swoje miejsce.
Jakość żeglowania*
precyzyjnie reaguje na ster, wybacza błędy, bezpieczny
Jakość mieszkania*
jak na naszą czwórkę (4 dorosłe osoby) to super sprawa, przestrzeń w pionie i w poziomie.
Stosunek jakości do ceny*
jest ok, żeby nie powiedzieć idealny.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2018-05-01 do 2018-05-05, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko co potrzebne. Łódka w dobrym stanie, wszystko działa, kontak z właścicielem super. ogółem żadnych problemów, na pewno chętnie wrócimy.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-05-03 do 2018-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajny jacht do rejsów w kilka osób. armati obsługa bardzo fajna - polecam.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2018-05-02 do 2018-05-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-05-03 do 2018-05-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
swietna opcja na spacer po mazurach. super funkcjonalnosc.
Jakość żeglowania*
slucha sie steru. rufowy thruster troche malo efektywny.
Jakość mieszkania*
nie w pelni sprawna toaleta. brak moskitier w oknach. palnik gazowy wymaga serwisu. radio odbiera tylko 2 stacje. prawdopodobny problem z antena. przydalaby sie wieksza ilosc gniazdek elektrycznych na glownym pokladzie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2018-04-29 do 2018-05-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-01, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
brak lodówki
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2018-04-30 do 2018-05-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
staroć, do generalnego remontu.
Jakość żeglowania*
cuma od kotwicy poprzerywana i powiązana na zwykłe supły. wskaźnik paliwa nie działa. brak nawigacji, jedyny wskaźnik to obroty silnika. wycieki ropy.
Jakość mieszkania*
Śmierdzi ropą w środku, zaniedbana do generalnego remontu.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2018-04-27 do 2018-04-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2018-04-20 do 2018-04-22, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: EdgarasData rejsu: od 2018-04-19 do 2018-04-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
bad prepared fthe season, old ropes, mast has damage, vebaso not vorking properly, old sails, many corosion inside the boat.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MiłoszData rejsu: od 2017-07-15 do 2017-07-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-06, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-10-14 do 2017-10-16, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2017-09-25 do 2017-09-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
do ceny czarteru należy doliczyć 100zł, właściciel nie ma przyjaznego podejścia przy zdawaniu jachtu. mimo wszystko sam jacht godny polecenia
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht duży i wygodny polecam
Jakość żeglowania*
bezpieczny przy dużych wiatrach
Jakość mieszkania*
ok
Stosunek jakości do ceny*
ok
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichalData rejsu: od 2017-09-24 do 2017-09-28, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DominikData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht trochę wypracowany, ale wszystko co było zdeklarowane znajdowało się na jachcie. mógłbym się czepiać, ale właściciel bardzo w porządku więc nie będę :). pozdrawiam pana.
Jakość żeglowania*
jacht bezpieczny. pływaliśmy przy mocnym jesiennym wietrze ale czuć było że mamy nad nim kontrolę.
Jakość mieszkania*
jacht przestronny. nie działało ogrzewanie na czym nam bardzo zależało, ale mieliśmy farelkę i to nas uratowało. właściciel zapewne naprawi ogrzewanie na wiosnę.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2017-09-21 do 2017-09-24, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
takie 5 z małym minusem za lecący na bok maszt przy kładzeniu. dobre wyposażenie, sporo cum, dobre żagle.
Jakość żeglowania*
przy szkwalistej 4 - 5b bardzo fajnie pływała. dwa refy na grocie pozwalają jej na pływanie przy jeszcze silniejszych wiatrach.
Jakość mieszkania*
dla mnie każda łódka jest dwuosobowa.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-09-30 do 2017-10-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-10-06 do 2017-10-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
kontrafał płetwy sterowej. kwestia konstrukcji, ale to trzeba poprawić, na mieloszce było nerwowo.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
wolałbym by opłata za sprzątanie była opcjonalna. potrafię dobrze sprzątać.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-10-06 do 2017-10-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-10-05 do 2017-10-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht szybki, dobrze chodzący na wiatr. nautycznie - super, tylko za bardzo nawietrzny. jednak po całym sezonie w stanie średnim. przeciekający przy przechyle kadłub, niezamykające się drzwi i szafki. idiotycznie poprowadzone szoty - foka i grota krzyżujące się nawzajem.
Jakość żeglowania*
Żeglowanie- fajnie głupie rozwiązanie szotów
Jakość mieszkania*
zużyty środek. cuchnąca woda w zbiorniku wody pitnej
Stosunek jakości do ceny*
mielliśmy dostać inny jacht, nie poinformowano nas o kosztach dodatkowych: parking. potrącono nam 200 zł za kabestan który rozpadł się podczas wybierania szotów.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2017-09-23 do 2017-09-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
czysty, zadbany, sprawny i dość wygodny. jak to na koniec sezonu kilka drobiazgów do naprawienia w tym ster strumieniowy.
Jakość żeglowania*
dość nawietrzny, pewnie genua zamiast foka lepiej by się sprawdziła. słaba manewrowość przy pływaniu do tyłu (układ silnika i steru), ale gdyby działał ster strumieniowy to by było ok.
Jakość mieszkania*
wygodny. trochę niski w mesie (185 cm). kuchenka nie jest na kardanie co ogranicza używanie w czasie pływania.
Stosunek jakości do ceny*
cena/jakość/wygoda/nautyka - wszystko w środku stawki. spokojny standard.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-21 do 2017-09-24, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-10-06 do 2017-10-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Żenujacy czarter - otrzymaliśmy jacht zupełnie nie przygotowany, brudny, z rozwalonym lazy jackiem, który samemu musieliśmy naprawić, bez paliwa, bez wody. unikajcie jachtów od tego człowieka bo nie warto - można na mazurach znaleźć lepsze firmy.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-06-24 do 2017-07-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2017-09-09 do 2017-09-24, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w dobrym stanie technicznym, wszystko działa, ale nie był dobrze sprzątnięty po poprzedniej załodze.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
wnętrze jachtu inne niż na zdjęciach. są 4 szafki co jest dużym plusem, oraz niezabudowane półki.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DAMIANData rejsu: od 2017-09-30 do 2017-09-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MARCINData rejsu: od 2017-09-28 do 2017-09-30, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2017-09-20 do 2017-09-23, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2017-09-16 do 2017-09-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-09-24 do 2017-09-28, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajny jachcik, wygodnie się nim manewrowało. było na nim wszystko co potrzebne. jak na koniec sezonu jednostka w świetnej kondycji. radio i kontakt pozwalały ładować 2 telefony jednocześnie. armatbardzo pomocny, miły i cierpliwy - życzliwie wyjaśnił co i jak jest na jachcie :)
Jakość żeglowania*
dobrze się nim pływało... nie jest szybki (miałem wakacje, nigdzie mi się nie spieszyło) ale bezpieczny. jednego dnia wiało bardzo mocno... poradził sobie dzielnie - żyję :d
Jakość mieszkania*
jak na jacht o tej długości nie spodziewałem się więcej - było wszystko co trzeba. wc-szafa daje radę i nie musieliśmy używać schowków pod kojami. duże bakisty w kokpicie luźno pomieszczą cały osprzęt.
Stosunek jakości do ceny*
daję 10/5 - prawie darmo był :)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RAFAŁData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ok, ale przygotowanie jachtu do rejsu fatalne. webasto niezatankowane, więc wyłączyło się w środku nocy, a zapasu paliwa na pokładzie nie było. silnik niezatankowany, paliwo skończyło się zanim udało się wypłynąć z portu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
zimno bo obsługa nie zatankowała webasto!
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RAFAŁData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ok, ale przygotowanie jachtu do rejsu fatalne. webasto niezatankowane, więc wyłączyło się w środku nocy, a zapasu paliwa na pokładzie nie było. silnik niezatankowany, paliwo skończyło się zanim udało się wypłynąć z portu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
zimno bo obsługa nie zatankowała webasto!
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-16 do 2017-09-24, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jak ktos chce sobie poplywac, z nieliczna zaloga, szybka i lekka lodka- to jest dla niego!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArtsemData rejsu: od 2017-09-24 do 2017-09-30, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArtsemData rejsu: od 2017-09-24 do 2017-09-30, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2017-09-23 do 2017-09-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht troszkę zmęczony sezonem, ale wszystkie ważne elementy w pełni sprawne. bardzo dobry i niezawodny silnik. właściciel jachtu pomocny i wyrozumiały
Jakość żeglowania*
jacht lekko usportowiony, szybki, ale stabilny, kokpit duży, ale średnio wygodny, wąskie burty. jacht przystosowany do samodzielnej obsługi przez sternika, szoty foka blisko rumpla, ster bardzo posłuszny. jacht dobrze się prowadzi i słucha sternika
Jakość mieszkania*
mała koja dziobowa, wąska i krótka, ogromna koja rufowa. nad kambuzem brak dobrego wywietrznika, dużo jaskółek, jednak płytkich, bardzo dużo bakist, przy niewielkiej załodze dało się mieszkać, przy większej poza sezonem było by bardzo ciasno
Stosunek jakości do ceny*
cena adekwatna do jakości jachtu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ErykData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wskazany remont
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
jacht dzielny. delikatnie zawierzny.
Jakość mieszkania*
jacht projektowany na 8 osób, ale przy 7 trudno mówić swobodzie ruchów. dla 6 lub mniej idealny.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-23 do 2017-09-23, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht był brany na dzień bez noclegu.
Jakość żeglowania*
bakista daje sternikowi podparcie przy przechyłach. wygoa z masztem (elektryczne opuszczanie i podnoszenie). jacht bardzo zadbany.
Jakość mieszkania*
wysoka kabina, przestronny jacht. w kokpicie zmieści się swobodnie 8 osób. sporo schowków jaskółek, dwie kabiny zamykane.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-28, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-28, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-28, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MagdalenaData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-24, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
jacht wymaga wewnątrz delikatnego liftingu - niektóre jaskółki sie nie domykają
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2017-09-14 do 2017-09-18, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany i porządnie przygotowany jacht do żeglugi. silnik skrętny robi robotę przy manewrach w porcie. strumień raczej symboliczny ale jest. jacht przy 6b bez załogi na balaście ale na refach ładnie sobie radzi. ogólnie jednostka godna polecenia.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-07-22 do 2017-07-28, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht kompletnie nie nadaje się do manewrów portowych, ster strumieniowy na dziobie prawie nic nie daje i działa pulsacyjnie z przerwami. przy jakimkolwiek wietrze bocznym jacht dryfuje jak ponton. pływam 25 lat i pierwszy raz się bałem jak sobie poradzę w portach przy wietrze.
Jakość żeglowania*
przy dobrym wietrze pływa się w miarę przyjemnie choć słabo reagują stery. bardzo ładnie składa się maszt i nie trzeba wypinać bomu. przy małym wietrze kiedy hydropłetwy nie działają jacht dryfuje bokiem.
Jakość mieszkania*
jacht wielki gabarytami ale bardzo słabo rozplanowany. mało okienek a, w kiblu nie ma żadnego i strasznie śmierdzi. klozet niby z młynkiem a zatyka się przy byle dziecinnej kupie.
Stosunek jakości do ceny*
ogólnie jacht strasznie zmęczony, stary, cena bardzo za wysoka do tego co daje. jeżeli zostanie przeprowadzony generalny remont to może będzie wart ceny czarteru ale na dziś absolutnie nie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2017-09-15 do 2017-09-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2017-09-20 do 2017-09-23, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko działało. bardzo dobry kontakt z właścicielem.
Jakość żeglowania*
wszystko sprawne. nic się nie zacinało.
Jakość mieszkania*
pływaliśmy w obsadzie od 2 do 7 osób. nocowanie w 4 osoby i było ok. jeśli trzeba by było nocować w 8 osób na pewno byłoby trochę ciasno.
Stosunek jakości do ceny*
czarterowaliśmy we wrześniu i do tego trafiliśmy na promocję, więc cena bardzo satysfakcjonująca.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2017-09-21 do 2017-09-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze wyposażony, jednak jakość mieszkania słaba. polecam dobrze sprawdzić wyposażenie z właścicielem (sytuacja sporna na końcu rejsu).
Jakość żeglowania*
wszystko działało bez zarzutu.
Jakość mieszkania*
pleśń na wykładzinie i wewnątrz schowków, na spodniej stronie materacy i poduszce, dużo wilgoci wewnątrz. widać że właściciel nic z tym nie robi. mycie pokładu i opady zalewają koję rufową - nieszczelności. jacht nowy i ładny i szkoda że się niszczy.
Stosunek jakości do ceny*
tanio i cena adekwatna do jakości. parking płatny oddzielnie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-21 do 2017-09-23, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo nisko oceniam jacht. czasy jego świetności minęły bardzo dawno temu i nikomu nie chciało się poświęcić czasu na jego utrzymanie. większość drewnianych listem dokręcana wkrętami z łbem stożkowym przez co porozczepianych. wielu śrubom brakowało nakrętek i wysuwały się - w ten sposób nieomal straciliśmy achterstag i stracilsmy lewy relling. cdn
Jakość żeglowania*
jakby na pokładzie było dziecko to konsekwencje byłyby tragiczne. jedna z rur budująca relling przerdzewiała i odpadŁa! Żagle w fatalnym stanie, grot niewielkie rozdarcie. jacht nie był przygotowany na nasze przybycie. nie było gazu w butli (ten uzupełniono) i paliwa w baku - musieliśmy sami sobie kupić za otrzymane 30zł i pokazać paragon, żeby odzyskać kaucję. elektryka to jakieś kuriozum...
Jakość mieszkania*
, przewody skręcane, a izolacja poodpadała więc wszystko na wierzchu. pokrywa silnika odpadająca - musieliśmy naprawiać, żeby nie zgubić. pomimo rozdarcia łódź przy wietrze od 3 b żeglowała bardzo fajnie. fał miecza bardzo mocno rezonuje, przez co dźwięki jak na silniku.. niestety, łódź bardzo zniszczona. elementy drewniane poniszczone, często popękane z powodu nieprawidłowej naprawy. ...
Stosunek jakości do ceny*
webasto, dla którego wzięliśmy ten jacht nie dziaŁa! Światło w kokpicie nie działa. płomień w kuchence ledwie sie tli.na plus dodam, że lodówka i radio są sprawne. nie warto! odradzam. czuję się oszukany i nigdy już nie skorzystam z usług tego armatora. nie zapewnił mi bezpieczeństwa, ani wygody,
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-23, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-09-20 do 2017-09-23, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-10, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
luzy na płetwie stetowej
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-10, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-05 do 2017-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze wyposażony, czysty, zadbany, bardzo miły armator. bardzo ciekawym i pomagającym żeglować dodatkiem jest sonda dna.
Jakość żeglowania*
jacht nautycznie bardzo szybki, dobrze ostrzy do wiatru, szybko reaguje na ruch rumpla, pomimo swoich gabarytów.
Jakość mieszkania*
dla 5-osobowej męskiej załogi było dosyć dużo miejsca. bardzo długie materace materace, osoby ze wzrostem większym niż 190 cm spokojnie mogą się wyspać.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2017-09-11 do 2017-09-16, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nie zniszczony, wszystko działa, jedynie szprycbuda mogłaby być wyższa. ogrzewanie, 3 akumulatory, silnik pali od strzała.
Jakość żeglowania*
nie za szybko, ale stabilnie ;)
Jakość mieszkania*
dla 6 osób - luksus, 9 - 10 max
Stosunek jakości do ceny*
udało się zmieścić 10 osób + 30% zniżki, więc wyszło bardzo tanio.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów
Akceptujemy płatności poprzez Dotpay.eu
Klient nie ponosi opłat za transakcję
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Copyright mJacht 2013
Strona do prawidłowego działania używa plików cookie. Zapoznaj się z naszą polityką dotyczącą plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu