Kontakt Mazury   O Firmie   Regulamin Czarterów Online   Bezpieczna Płatność Zaliczki   Polityka Prywatności   Opinie o mJacht.pl   Opinie porejsowe  
  Czarter jachtow  
Czarter Jachtów Mazury - Online - Wynajem Jachtów Mazury
Model jachtu
Port wypłynięcia
Liczba osób
Typ łodzi
Data wypłynięcia 
Długość rejsu
Cena za dobę
Armator / Jacht  
Opinie porejsowe



Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BogdanData rejsu: od 2019-06-15 do 2019-06-22, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko zgodnie z ofertą. jacht nie jest zbyt nowy ale zadbany i w dobrej cenie. dobry kontakt. polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MuchaData rejsu: od 2019-06-14 do 2019-06-15, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jestem pod ogromnym wrażeniem. cała nasza ekipa była strasznie zadowolona. jacht był przygotowany wspaniale. wyposażony w wszystko to co jest potrzebne. nie mieliśmy z nim żadnego problemu. bardzo zadbana jednostka. armatto bardzo pozytywna i sympatyczna osoba. mile nas zaskoczył na zakończenie rejsu :) pozdrawiam mariusz i do zobaczenia :) !
Jakość żeglowania*
wszystko było sprawne, ster pracuje bardzo lekko, nie ma najmniejszego problemu z jego obsługą. silnik odpala "na strzała". armatserwisuje wszystko na czas. nie mieliśmy problemu z żeglowaniem. ekipa, która miała pierwszy raz styczność bez najmniejszego problemu poradziła sobie z jego obsługą.
Jakość mieszkania*
jacht idealnie się sprawdzi dla ekipy 6 osobowej. my w 6 mieliśmy dobry standard jeśli chodzi o nocleg. wyposażony jest on bardzo dobrze w najpotrzebniejsze rzeczy.
Stosunek jakości do ceny*
jak najbardziej cena ok.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JolantaData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze wyposażony
Jakość żeglowania*
jacht prowadził się bardzo dobrze, ster strumieniowy ułatwiał manewry w portach
Jakość mieszkania*
dla 5 osób wystarczająco dużo miejsca
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-06-13 do 2019-06-15, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
podczas burzy jacht przecieka
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ANDRZEJData rejsu: od 2019-06-15 do 2019-06-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2019-06-14 do 2019-06-22, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KlaudiuszData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólnie jacht w nie najgorszym stanie, ale znalazło się trochę usterek: zużyte olinowanie, pęknięta klapa, przeciekające łaczenie want z kadłubem, pozrywane kosze na liny w kokpicie. rażącym jest brak skrzynki narzędziowej, lub chociażby podstawowych narzędzi (jak śrubokręt), przez co występuje konieczność dzwonienia do bosmana z każdą najdrobniejszą usterką co znacząco wydłuża czas spędzony w po
Jakość żeglowania*
pod żaglami jacht spisuje się bardzo dzielnie, na spokojnie można kręcić kółeczka wokół innych pływających po mazurach jednostek. niewątpliwą wadą jest płetwa sterowa w której prowadzenie kontrafału płetwy sterowej powoduje jego odchylenie przy większej prędkości i utrudnia sterowanie.
Jakość mieszkania*
wygoda i ilość miejsca jest na wysokim poziomie. dla 6 osób nie ma problemów z ilością miejsca zawsze każdy znajdzie jakieś dla siebie. na uwagę zasługuje poprowadzona w poprzek jachtu bardzo obszerna koja rufowa.
Stosunek jakości do ceny*
biorąc pod uwagę cenę first/last minute można śmiało powiedzieć że jest to godna polecenia oferta.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
drobna usterka z pompą wody. reszta ok.
Jakość żeglowania*
bardzo fajnie pływa.
Jakość mieszkania*
ciasno w 8 osób ale to było do przewidzenia.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
drobna usterka przy mocowaniu silnika (już naprawiona) poza tym wszystko działające.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
w 7 osób trochę ciasno ale byliśmy tego świadomi więc było ok.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
troche toporny w obsludze silnik, bardzo ciezko dzialajaca bramka do kladzenia masztu, zdecydowanie nie jest to lodka regatowa, ale w miare komforotowa jak na tak mala lodke. o 6 osobach mozna zapomniec. max to 3-4 osoby zeby bylo jako tako komfortowo
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-06-14 do 2019-06-17, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht już kilkuletni i średnio utrzymany i wyposażony i utrzymany
Jakość żeglowania*
generalnie dzielny i nieźle żeglujący jacht do średnich wiatrów
Jakość mieszkania*
zdecydownianie słaba część hotelowa. wynajmowałem jacht na 8 osób i o tym informowałem, zasugerowano mi jacht tego typu jako jacht świenie sprawdzający się dla tej liczby osób. niestety okazało się to pomyłką
Stosunek jakości do ceny*
niestety to nie był; ten jacht na jaki liczyłem
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BogusławData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo wygodny. lekko sunie po wodzie. troche ciezko kladzie sie maszt. reszta ok
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MikołajData rejsu: od 2019-06-16 do 2019-06-22, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
w 2 osoby pływa się bardzo miło. silnik bezproblemowy kuchenka szybko gotuje, garnki, naczynia, sztućce - wszystko jest. generalnie bardzo miło się pływało. wady są: - forluk cieknie podczas deszczu - przydałoby się uszczelnić - nas uratował daszek rozpięty na szotach foka. - przepalony bezpiecznik - 4 dni unplugged - dało radę - wyskakuje ster - trzeba wiązać fał steru do rumpla - może b
Jakość żeglowania*
bardzo ładnie pływa. małe zanurzenie - można podejść praktycznie wszędzie. bardzo dobrze reaguje na ster i pracę żaglami.
Jakość mieszkania*
szału nie ma, ale jak ktoś chce mieć salony to musi większą łajbę wynająć.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-23, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DawidData rejsu: od 2019-06-12 do 2019-06-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w stanie idealnym.stan jak nowy.
Jakość żeglowania*
typowy houseboat. bardzo pomocny zamontowany 2 x ster strumieniowy.
Jakość mieszkania*
trafiliśmy na upały 35 stopni. przy takiej pogodzie konieczna klimatyzacja.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-06-20 do 2019-06-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
brakowało lodówki
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nieco stary, jednak w miarę dobrze wyposażony. wszystko działa, rolfok chodzi trochę topornie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dla rodziny 2+2 jacht wydaje się być komfortowy
Stosunek jakości do ceny*
troszkę zbyt drogo jak za taki jacht
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
firma jachttravel a dokładnie mówiąc jej przedstawiciel pani katarzyna wprowadziła mnie w błąd a mówiąc wprost oszukała mnie. jacht zarezerwowałem około pół roku wcześniej i zadeklarowano mi prezentowaną na targach wiatr i woda jednostkę z leżankami na dziobie na których bardzo mi zależało. niestety w momencie przekazywania mi jednostki okazało się że obiecany mi nowy jacht został wynajęty innej
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-21, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht po remoncie, w bardzo dobrym stanie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobra cena, sympataczny i nie zatłoczony port (popoelno) bardzo sympatycznie właściciele. polecam! :)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-06-06 do 2019-06-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
generalnie czysty, silnik bez zarzutu odpala za kazdym razem, klopot z lodowka w wliwie z jej zamykaniem. ciepla woda smierdziala zgnilymi jajami, kibel super zaburtowy,czysty bramka masztu troche ciezko chodzi
Jakość żeglowania*
bezpieczny musi dobrze wiac by ruszyl
Jakość mieszkania*
duzo miejsca i super oswietlenie
Stosunek jakości do ceny*
bez zarzutu
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-06-15 do 2019-06-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
mały fok spowalnia
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2019-06-19 do 2019-06-21, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo zadbany. wyposazony we wszystko co niezbedne nie tylko w
Jakość żeglowania*
phobos 21 nie jest lodka bardzo dzieln
Jakość mieszkania*
idealna
Stosunek jakości do ceny*
tanio nie jest ale jak chce si
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2019-06-15 do 2019-06-21, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo zniszczony i odjechany.
Jakość żeglowania*
lepiej pływa niż wyglada. bardzo duży luz na płetwie, wyskakujący kontrafał, krótkie cumy.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-06-20 do 2019-06-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
nowy jacht bardzo zadbany i czysty, wszystko sprawne, dobrze wyposażony kambuz, masa różnych przydatnych drobiazgów. zgodnie z opisem na stronie internetowej.
Jakość żeglowania*
niezapomniany rejs, szybki jacht, prosta obsługa. dobry kontakt z armatorem. niskie zużycie paliwa przy bezwietrznej pogodzie.
Jakość mieszkania*
obszerne wnętrze. przy 4 osobach załogi komfortowa jakość mieszkania. liczna ilość schowków, szafek i bakist.dwie zamykane kabiny, dobrze wyposażony jakby z.
Stosunek jakości do ceny*
dobry kontakt z armatorem, świetna cena, nowy, czysty i zadbany jacht. polecam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-06-13 do 2019-06-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-08, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: Jerzy.GrzelczakData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WaldemarData rejsu: od 2019-06-09 do 2019-06-15, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dostarczono z kilkugodzinnym opóżnieniem, bez kamizelek ratunkowych, brudny, nieposprzątany, śmierdzący świeżą farbą, ster strumieniowy i część urządzeń nie działała, armatbył arogancki,mjacht nie zwrócił wpłaconej zaliczki.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-05-26 do 2019-06-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-05-26 do 2019-06-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KingaData rejsu: od 2019-05-25 do 2019-06-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
obecne s
Jakość żeglowania*
pletwa sterowa nie spe
Jakość mieszkania*
du
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-06-02 do 2019-06-11, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrystianData rejsu: od 2019-06-14 do 2019-06-16, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
biorąc pod uwagę wiek jachtu i cenę czarteru odpowiadał oczekiwaniom.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MiłoszData rejsu: od 2019-06-15 do 2019-06-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-10, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
silnik odpalał od pierwszego pociągnięcia, wszystkie sznurki chodziły jak należy, składanie i rozkładanie masztu bez żadnych zacięć, bardzo wygodne siedzonka z tyłu na wysokiej burcie ułatwiały manewry w kanałach i pod mostami.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jacht jest wyposażony ponad przeciętnie. tv, lodówka, kingston w cenie. jedyne co bym zmienił, to uwzględnienie w cenie 70pln za sprzątanie, które nie jest opcjonalne, a płaci się dopiero przy rozliczeniu. a skoro nie jest opcjonalne, to byłoby bardziej transparentnie, gdyby było wpisane w cenę początkową, a nie w umowie. ale nie zmienia to mojej opinii, że to najfajniejsza antila 24 jaką pływałem
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2019-06-14 do 2019-06-15, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-11, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-05, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
wc morskie - rewelacja ster strumieniowy - rewelacja jedynie co to akumulatwymagał codziennego doładowania .
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2019-06-04 do 2019-06-08, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-06, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
zły stan grota. listwy grota nie trzymają się w gniazdach przez co żagiel źle się układa i sprawia bardzo dużo problemów przy stawianiu i zwijaniu. listwy zaczepiają się o wanty i liny lazy jacka. miecz głośno obija się o kieszeń co jest uciążliwe nocą.
Jakość żeglowania*
jak już uporacie się z grotem , jacht jest super szybki i zwrotny. mnóstwo frajdy w dużych przechyłach.
Jakość mieszkania*
w mesie wszystko sprawne, dla 5 osób pełna wygoda. Żadnych brzydkich zapachów.
Stosunek jakości do ceny*
awaria pompy wody szybko i sprawnie usunięta przez armatora, dostaliśmy dzień pływania gratis za opóźnienie przy odbieraniu jachtu (małe problemy komunikacyjne - trzeba dopytać do końca ;-) )
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: konrad.idryanData rejsu: od 2019-06-14 do 2019-06-16, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht czysciutki, wszystko na miejscu , pelne wyposazenie i wszystko sprawne ,
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2019-06-14 do 2019-06-16, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-05-30 do 2019-06-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
super czysto! i komfortowo a takiego jachtu szukalismy.
Jakość żeglowania*
wszystko sprawne!
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
każdy chciałby taniej :)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-14, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-06-13 do 2019-06-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
tango czyste i zadbane, użyteczne "patenty" ułatwiające żeglugę i manewry. ster pracował niezwykle lekko, a przy tym był precyzyjny. podczas pływania ani razu nic nam się nie zacięło, nie było żadnych problemów. polecam.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WacławData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-11, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2019-06-02 do 2019-06-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrażynaData rejsu: od 2019-06-10 do 2019-06-14, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
super wygodna jednostka.wszystko sprawne.
Jakość żeglowania*
przygoda życia.
Jakość mieszkania*
bardzo wygodny jacht.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-06-11 do 2019-06-14, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
doskonała nautyka
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-05-25 do 2019-05-31, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-15, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobra jak na swój wiek.
Jakość żeglowania*
stara dobra konstrukcja. nie sprawia kłopotów. Łatwa w obsłudze.
Jakość mieszkania*
dobrze utrzymane wnętrze, bez zapachu wilgoci.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2019-06-14 do 2019-06-15, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: EdwardData rejsu: od 2019-06-09 do 2019-06-15, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
według opisu miał posiadać ster strumieniowy,nie było,awaria rolfoka -po poprzednim czarterze usunięta szybko pomimo niedzieli
Jakość żeglowania*
mało sterowny przy niskich prędkościach ,ale jest to jacht duży i ciężki więc jest to normalne
Jakość mieszkania*
kabiny rufowe ciasne nadają się raczej dla dzieci
Stosunek jakości do ceny*
właściciel obniżył cenę za brak steru strumieniowego bardzo dobry kontakt z właścicielem
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie jest to nowy jacht jednak stan bardzo dobry. dobrze utrzymany.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiesławData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-14, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
zła stabilność sterowania.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-05-29 do 2019-06-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze przygotowany i wyposażony. błyskawiczny serwis na szlaku. profesjonalne przekazanie jachtu i bezproblemowy odbiór
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-06-10 do 2019-06-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
silnik 10 km zaburtowy, uruchamiany z kluczyka i obsługiwany z kokpitu. ster strumieniowy. bardzo wygodne rozwiązanie - w manewrach portowych - sprzężenia ruchu płetwy sterowej z ruchem silnika. duży (120 l) zbiornik wody. 30 l benzyny.
Jakość żeglowania*
bardzo dobrze reaguje na ster.
Jakość mieszkania*
dziobowa kabina zamykana. rufowa półotwarta, wygodnie zmieszczą się dwie osoby (nie mające klaustrofobii bo jednak jest dość nisko)
Stosunek jakości do ceny*
przemili i pomocni właściciele
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
byliby 5 gdyby nie za słaby silnik (właściciel już wstawił mocniejszy), długotrwały proces stawiania masztu (Żeńska załoga miałaby problemy) ciężko opuścić pletwę steru.
Jakość żeglowania*
bardzo fajnie się słucha steru, 2 koła sterowe dobrze się sprawdzają. manetka od silnika ma za duży zakres luzu. to nie problem ale trzeba się przyzwyczaić. fok samohalsujący z jednej strony bardzo wygodny bo praktycznie bezobsługowy a z drugiej nie da się płynąc w bardzo ostrym bajdewindzie.
Jakość mieszkania*
na 7 osób komfort choć wykończenie mogłoby być nieco lepsze
Stosunek jakości do ceny*
podobne jachty zwykle są droższe o 20-30%
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DatekData rejsu: od 2019-06-02 do 2019-06-07, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
przestronny, jasny, stabilny, oszczędny.
Jakość żeglowania*
szybki, sterowanie strumiwniowe z przodu super!
Jakość mieszkania*
3 osoby - idealnie,
Stosunek jakości do ceny*
cena odpowiednia
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo wygodny, dość szybki, stabilny, dobrze reagujący na wiatr i jego podmuchy
Jakość żeglowania*
ożaglowanie i takielunek bez zastzreżęń. sinik w bardzo dobrej formie, odpalający bez zastrzeżeń, oszczędny, mocny. armatsympatyczny, otwarty, w stałym kontakcie, punktualny co do sekundy, zaskakująco uczciwy jak na warunki tego biznesu
Jakość mieszkania*
na cztery osoby miejsca idealnie duzo. czystość zarówno pokładu jak i kabiny perfekcyjna. wszystko czego potrzeba do funkcjonowania w trakcie mazurskiego pływania na miejscu. nie spotkałem jeszcze tak zadbanego jachtu w czarterze
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-06-06 do 2019-06-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, w bardzo dobrym stanie. brak steru strumieniowego daje się we znaki w ciasnych portach, jak na przykład popielno, jednak nie jest to powód do jakichś specjalnych narzekań. wszystko działa, a zainstalowane solary robią dobrą robotę.
Jakość żeglowania*
sedna na słabych wiatrach jest raczej ociężała. jednak przy silniejszych wiatrach jacht sprawuje się doskonale.
Jakość mieszkania*
sześć dorosłych osób załogi, miejsca dość. nikt nie marudził, że mu za ciasno.
Stosunek jakości do ceny*
warto było.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MikhailData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2019-06-02 do 2019-06-06, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
juz drugi raz plywalismy tym jachtem. bez zastrzeżeń.
Jakość żeglowania*
jacht duży, ale można nim popływać.
Jakość mieszkania*
10 osób jest w stanie się wyspać, a to już kawał załogi.
Stosunek jakości do ceny*
swoje trzeba zapłacić, byliśmy poza sezonem, więc w porządku.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2019-06-06 do 2019-06-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wymaga solidnego przeglądu. drobne liczne usterki (odpadająca klamka, zepsuty palnik, brak zawleczki na achtersztagu!, zepsuta pompka wody, przetarty grot i fok, ledwo żyjące linki od lazy) nie uprzyjemniają krótkiego urlopu. poza tym ok.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2019-05-29 do 2019-06-01, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-06-06 do 2019-06-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
niestety w dniu czarteru dostałem info że nie ma jachtu który zarezerwowałem i może być inny jacht ale niestety inny model (jak sie potem okazało w stanie fatalnym) nie mialem już wyboru i nie mogłem zrezygnować ponieważ taką informacje otrzymałem w dniu odbioru jachtu (3 godz przed dostałem info - być może celowo??) zamieniony jacht delphia 33 był w fatalnym stanie i duuużo gorzej wyposażony i
Jakość żeglowania*
jacht miał źle działający silnik i podstawowe złej jakości wyposażenie i osprzęt (bardzo zniszczone)
Jakość mieszkania*
cały czas w trakcie rejsu w środku i na zewnątrz jachtu czuło się zapach benzyny
Stosunek jakości do ceny*
cena co najmniej dwukrotnie za wysoka z delphie 33 z tak słabym i dodatkowo zniszczonym osprzętem i ledwo działającym silnikiem z połamaną manetką. czułem się tak jakbym chciał wypożyczyć mercedesa na weekend a otrzymałem w tej cenie dacię
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgnieszkaData rejsu: od 2019-05-28 do 2019-06-03, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w dobrym stanie technicznym.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-09, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiesławData rejsu: od 2019-06-08 do 2019-06-08, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-06-07 do 2019-06-09, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko dobrze. jednak należy uważać na p. jakuba z mjacht. wprowadzil i mnie i wynajmującego w błąd
Jakość żeglowania*
ok
Jakość mieszkania*
ok
Stosunek jakości do ceny*
ok
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HeikeData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
linie do cumowania mogą być dłuższe.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiesławData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-07, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
przy silnych wiatrach nie ma patentu do refowania
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
po rejsie pan do odbioru jachtu zgłosił się po 2 /dwóch/ godzinach oczekiwania w porcie
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WiesławData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-06-06 do 2019-06-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
super jacht, pływaliśmy w piątkę dwie dorosłe i 3 małych dzieci. rewlacyjny jacht spacerowy. lekki i łatwy w manewrowaniu w portach i na plażach.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: EgleData rejsu: od 2019-05-31 do 2019-06-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2019-05-31 do 2019-06-08, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-06-04 do 2019-06-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-07, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko zgodne z opisem, pełne wyposażenie
Jakość żeglowania*
Łatwy w prowadzeniu, mogący ostro płynąć
Jakość mieszkania*
odnowiona zabudowa jest miła dla oka, jednak nie jest najlepszej jakości, co jednak w niczym nie przeszkadza
Stosunek jakości do ceny*
Świetny jacht jak na swoją cenę
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: UrszulaData rejsu: od 2019-06-05 do 2019-06-08, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
właściciele bardzo dbają o czystość i o olinowanie. wszystko chodzi gładko, żadnego wysiłku. super jacht
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
super wygodny kokpit, dlatego kabina mniejsza. zależy na czym zależy
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TadasData rejsu: od 2019-05-30 do 2019-06-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
zbyt s
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2019-06-01 do 2019-06-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobra i wygodna łódka, małe zanurzenie pozwala sięgnąć każdego postoju "na dziko". bardzo dobrze dobrana moc silnika, łatwo się składa i stawia maszt.
Jakość żeglowania*
mistrz ostrego kursu to nie jest, ale dość szybki jacht.
Jakość mieszkania*
przy 6 osobach całkiem wygodnie, nie trzeba rozkładać bocznych koi dla pojedynczych osób. duża huntkoja.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-05-30 do 2019-06-01, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2019-05-29 do 2019-05-31, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2019-05-25 do 2019-05-31, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-05-29 do 2019-06-01, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jach bardzo fajny i polecam go innym.
Jakość żeglowania*
jacht pomimo swoich lat i żagli wyciągniętych, jest przy odpowiednim sterniku dość szybki . nie trafiłem tym razem nikogo kto by mnie wyprzedził, większość to z marszu zastawała w tyle. co mi przeszkadzało to brak kabestanów samoknagujących na nadbuduwce. były natomiast samoknagujące na półpokładzie ale przy przechyłach nie wygodnie się je obsługuje. korbą.
Jakość mieszkania*
jeśli ktoś się decyduje na twistera 800 to raczej powinien wiedzieć że we wnętrzu jest dość mało miejsca. dla 2 załogi miejsca wystarczająco. przy 6 osobach mogło by być trochę ciasno pod pokładem. ale za to kokpit obszerny.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksanderData rejsu: od 2019-05-24 do 2019-05-27, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-05-24 do 2019-05-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jedna z want trzymała się się na 3 zwitkach, pozostałe były pęknięte. całość była zamaskowana taśmą. w czasie żeglugi wanta pękła. armatchciał szkodę pokryć z kaucji. na szczęście przed wypłynięciem zrobilśmy zdjecia całego jachtu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-05-22 do 2019-05-24, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-05-18 do 2019-05-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-05-23 do 2019-05-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
umowa przesłana dzień przed czarterem gdzie dowiadujesz się że kaucja ma być przelewem i zwrot też przelewem tyle że po 8 dniach po zakończeniu rejsu. przekazanie jachtu po rejsie bez udziału armatora za pomocą zdjęć, potrącenia z kaucji uznaniowo bez możliwości wyjaśnienia i negocjacji, wielkość potrąceń podana 8 dni po rejsie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MAGDAData rejsu: od 2019-05-18 do 2019-05-18, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HubertData rejsu: od 2019-05-31 do 2019-06-01, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajny jacht w dobrym stanie, przy 7 osobach bardzo wysoki komfort spania.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2019-05-23 do 2019-05-25, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
awaria akumulatora
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JustinasData rejsu: od 2019-05-31 do 2019-06-01, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
small sleeping area (i'm 189cm height) only the place at end was good from the height perspective, however it was too small ftwo people. very steep entry to the saloon.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-05-29 do 2019-06-01, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy, nic nie poniszczone, zadbany. zastrzezenia jedynie do zapachu stechlizny w obydwu kajutach - materace wymagaja na pewno solidnego przewietrzenia albo i uprania. brakowalo obciagacza bomu i drugiej butli gazowej, nie udalo sie tez wlaczyc ogrzewania chociaz przyznam, ze nie poswiecilismy na proby zbyt wiele czasu, a wliciel byl chetny do telefonicznej pomocy z wszelkimi problemami.
Jakość żeglowania*
brakuje troche siedzisk dla sternika na rufowych relingach. olinowanie kompletne (oprocz wspomnianego brakujacego obciagacza bomu), sprawnie dzialajace, chociaz szoty foka obcieraja strasznie o najblizsze masztu wanty - niby taka konstrukcja lodki ale wczesniej na antili nie spotkalem sie z takim problemem. miecz podnosi sie i opuszcza sprawnie, maszt rowniez, silnik bez problemu zapala, nie gasn
Jakość mieszkania*
wyposazenie wewnetrzne srednio przemyslane - zdecydowanie mozna by zrobic na rufie dwie kajuty kosztem zbyt duzego wc i schowka pod schodami. jaskolki na burtach moglyby byc lepiej zabezpieczone przed wypadaniem przedmiotow. bardzo fajnie rozlozone oswietlenie led i dodatkowe gniazdka zapalniczki samochodowej w obu kajutach.
Stosunek jakości do ceny*
cena niezla, szczegolnie uzwgledniajac rok produkcji lodki. bylaby z pewnoscia bardziej atrakcyjna gdyby na poludniu mazur dostepne bylo wiecej lodek.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-05-31 do 2019-06-01, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2019-05-31 do 2019-06-01, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo zadbany, wszystko sprawne jak nowe. najlepszy z jakiego korzystałem.
Jakość żeglowania*
stabilny, dobry dla rodzin z dziećmi a jednocześnie pozwala ostro popływać.
Jakość mieszkania*
czyściutko i przytulnie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-05-26 do 2019-05-30, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólna opinia bardzo dobra. jacht posiada kilka udogodnień np. elektryczny kabestan, trap na rufie które ułatwiają czynności obsługowe jachtu. obsługa w porządku. trochę brakowało środków do utrzymania czystości na jachcie (np. mop, szczotka na kiju, większych rozmiarów szmata do mycia)
Jakość żeglowania*
jacht bardzo bardzo stabilny dobry dla rodzin.
Jakość mieszkania*
wygodny dla "pięciu chłopa".
Stosunek jakości do ceny*
dobry stosunek ceny do jednostki pływającej.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2019-05-21 do 2019-05-24, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-05-23 do 2019-06-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2019-05-23 do 2019-05-29, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht rodzinny bardzo przestronny.stan techniczny idealny. samo halsujący fok super. webasto bardzo przydatne. gorące podziękowania dla armatora. na pana krzysztofa można liczyć w każdej sytuacji.
Jakość żeglowania*
samo halsujący fok wygodny ale kapryśny przy ostrych kursach.
Jakość mieszkania*
dużo miejsca ,lodówka mrozi jak wściekła webast super.
Stosunek jakości do ceny*
nie jest najtańsza ale moim zdaniem warto.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2019-05-24 do 2019-05-27, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht pomimo swojego wieku bardzo dobrze utrzymany. wszystko sprawne, a wyposażenie znacznie lepsze niż u konkurencji. jednostka zupełnie samowystarczalna, zbiornik na wodę oraz bardzo duży zapas prądu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2018-09-05 do 2018-09-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ogólnie ok lecz, przez przypadek zostawiłem w bakiście 2 skrzynki z przynętami, buty, uchwyty trollingowe. po trzech dniach przypomniałem o przedmiotach zadz do wynajmującego i się okazało ze jeśli po dwóch dniach nikt po to się nie zgłosi to mogą sobie to wziąć. mieli telefon do mnie mieszkam niedaleko byłem zadowolony z rejsu dałem butelkę księżycówki, a owy współwłaściciel sobie podzielił
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomanData rejsu: od 2019-05-23 do 2019-05-26, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KacperData rejsu: od 2019-05-23 do 2019-05-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
przy odbieraniu jachtu opłata za sprzątanie jest pobierana w przód. właścicielka jest raczej niechętna żeby ją potem oddać. jacht otrzymaliśmy nie do końca czysty.
Jakość żeglowania*
jakość żeglowania ogólnie dobra. jacht bezpieczny. liny i osprzęt w większości w dobrym stanie. brakowało kilku śrubek w słupkach relingów i stoliku. pasy na bokach pokładu uprzyjemniają opieranie się.
Jakość mieszkania*
niektóre szafki wewnątrz mają problem z zamykaniem się. nagłośnienie dobre.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2019-05-21 do 2019-05-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrystianData rejsu: od 2019-05-22 do 2019-05-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko sprawne. wyposażenie kompletne. przydałaby się druga kotwica.
Jakość żeglowania*
ożaglowanie i olinowanie sprawne, żeglowanie bez uwag.
Jakość mieszkania*
obicia wszystkie nowe, kambuz kompletny i wszystko działa.
Stosunek jakości do ceny*
adekwatny
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-05-24 do 2019-05-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2019-05-21 do 2019-05-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
starsza jednostka doskonale przygotowana przez bosmana p. Łukasza wszystko działa i nic się nie urywa
Jakość żeglowania*
jak na wiek super
Jakość mieszkania*
komfort dla 6 osób
Stosunek jakości do ceny*
jesteśmy zadowoleni i polecamy choć jacht stary to dobrze przygotowany , silnik i żagle na 5+
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-05-16 do 2019-05-18, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze przygotowany do rejsu , w trakcie rejsu jacht był bezawaryjny
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-05-24 do 2019-05-25, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
dla 6 osób dorosłych i dwójki dzieci jacht niestety za mały . mieściliśmy się ale komfortu nie było. jednak dla 6 osób na kilka dni miejsca wystarczy .jacht nowy komfortowy i bardzo przemyślany technicznie . Świetnie się prowadzi i łatwo manewruje . polecam
Jakość żeglowania*
Świetnie manewruje się nią iveiatru tez się nie boi
Jakość mieszkania*
dla 6 osób i 2 dzieci za ciasno
Stosunek jakości do ceny*
cena ok do jakości
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2019-05-11 do 2019-05-18, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaksymilianData rejsu: od 2019-05-10 do 2019-05-12, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, w pełni wyposażony aczkolwiek zabrakło nam jakichkolwiek gniazdek żeby podładować telefony.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MiłoszData rejsu: od 2019-05-18 do 2019-05-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
stan idealny! wnętrze zagospodarowane bardzo dobrze. właściciel bardzo dokładny i bardzo uprzejmy.
Jakość żeglowania*
do 6b bardzo dobrze żegluje. przy 6b kończy się żeglowanie z powodu braku żagli do takiego wiatru.
Jakość mieszkania*
mnóstwo schowków - bakist i jaskółek, mnóstwo punktów oświetleniowych do wyboru. bardzo przyjemne jasne wnętrze - materace i obicia laminatu (brak gołego laminatu w środku), drewno, wszystko jak nowe! dla 4 dorosłych i 2 dzieci miejsca starczy ale dość kompaktowo.
Stosunek jakości do ceny*
mimo 3 sezonów stan idealny. właściciel musi naprawdę bardzo dbać.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2019-05-16 do 2019-05-18, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
nówka, więc wszystko było ok.
Jakość żeglowania*
bezpieczny jacht. odpowiednio doposażony.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2019-05-18 do 2019-05-19, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
doskonała jednostka do pływania rekreacyjnego.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
odejmuję punkt za konstrukcję steru, który składa się jedynie do poziomu - brak możliwości pionowego postawienia steru. utrudnia to podpłynięcie tyłem do kei na płytszych akwenach, oraz ogólnie parkowanie na dziko. dodatkowo taka konstrukcja steru zwiększa szanse jego uszkodzenia.
Jakość żeglowania*
Łódka bardzo szybka, świetna konstrukcja, świetnie "skalibrowana".
Jakość mieszkania*
bardzo dobra chociaż, ze względu na swoją smukłą konstrukcje jest dosyć wąska. przekłada się to na wielkość bakist pod kojami oraz szerokość jaskółek.
Stosunek jakości do ceny*
nie jest to wina czarterującego ale jakość wykonania mogłaby być lepsza. można było się więcej spodziewać po łódce z 2016 r.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MonikaData rejsu: od 2019-05-17 do 2019-05-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
na elementach drewnianych widać, że jacht ma za sobą kilka sezonów.
Jakość żeglowania*
takielunek w pełni sprawny, nie sprawiał kłopotów nawet przy bardzo silnym wietrze i fali. niestety silnik (yamaha) nie jest już niezawodny, dodatkowo nie można go podnieść co utrudnia podejście rufą.
Jakość mieszkania*
grzyb po zimowli został usunięty, ale zapach chloru jeszcze się utrzymywał. ze względu na niskie temperatury i opady deszczu bardzo brakowało ogrzewania.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-05-02 do 2019-05-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2019-04-27 do 2019-05-03, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ładny i zadbany. wyposażenie w pełni sprawne, a dodanie kilku patentów spowodowało, że obsługa była łatwa i przyjemna.
Jakość żeglowania*
obsługa jachtu możliwa całkowicie z kokpitu.
Jakość mieszkania*
jacht jest po prostu niski, ale mimo wszystko bardzo wygodnie.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo zadbane wyposażenie jachtu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2019-04-27 do 2019-05-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo zadbany, dobrze zestrojony jacht i sympatyczny armator
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MałgorzataData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jachty bardzo czyste, dobrze wyposa
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze wyposażony, czysty, zadbany, bardzo przyjemne wnetrze. fok samohalsujący dla małej załogi :) przyjazny właściciel
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo ładnie wyposażony jacht wszystko sprawne .
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
ogrzewanie sprawne b.dobre. tv radio oswietlenie super
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadoslawData rejsu: od 2019-05-08 do 2019-05-11, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-04-27 do 2019-05-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-04-25 do 2019-04-27, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
przygotowanie jachtu bardzo słabe. uszkodzona instalacja elektryczna. prąd brałem z kei dzięki przedłużaczowi,który zabrałem ze sobą. silnik co chwilę gaśnie i ze względu na uszkodzoną śrubę ma znikomy ciąg. uszkodzony lazy jack., źle zamontowany rollfock, rozklekotane jarzmo płetwy sterowej. kilka drobnych mankamentów (w tym roler) musiałem naprawić sam pomimo wcześniejszego powiadomienia osoby o
Jakość żeglowania*
pomijając liczne usterki jacht generalnie prowadzi się przyjemnie...
Jakość mieszkania*
dwoje dorosłych i dwójka dzieci spokojnie znajdzie dla siebie miejsce. jacht w środku dość obszerny i dobrze zaprojektowany...
Stosunek jakości do ceny*
zbyt wiele usterek...lepiej dołożyć kilka groszy i wziąć coś nowszego...
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JózefData rejsu: od 2019-05-09 do 2019-05-11, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
uszkodzone zamki w drzwiczkach jsakólek spowodowały straty w zastawie stołowej podczas pływania
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: marekData rejsu: od 2019-05-09 do 2019-05-12, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht fajny, ale bardzo specyficzny, mało elastyczny właściciel ...,,,
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
do pełni szczęścia przydałby się poczwórny stoper falowy ułatwiający blokowanie fału bramy podczas stawiania i kładzenia masztu.
Jakość mieszkania*
na minus tylko nierozkładana koja.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZdzisławData rejsu: od 2019-05-09 do 2019-05-11, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht przygotowany do rejsu, wszystko działało poza echosondą i logiem. miłośnicy nocowania na dziko muszą wziąć pod uwagę duże zanurzenie oraz brak możliwości podniesienia płetwy sterowej nad wodę. podejście rufą do brzegu w zasadzie niemożliwe. dziobem możliwe w niektórych miejscach, ale brak drabinki.
Jakość żeglowania*
elektryczne kładzenia masztu - rewelacja. koło sterowe na siłowniku hydraulicznym działa dobrze. ostro na wiatr nie pójdzie.
Jakość mieszkania*
dla sześciu osób komfortowo - 3 kabiny i salon. na krótki rejs da się spokojnie w 10.
Stosunek jakości do ceny*
trudno powiedzieć. nie mam szerokiej perspektywy modeli , wyposażenia i cen. bardzo ważna rzecz - armatjest w porządku, można się z nim dogadać, dobry kontakt. nie naciąga na sprzątanie i rysy na jachcie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiData rejsu: od 2019-05-05 do 2019-05-10, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: ArkadiData rejsu: od 2018-09-27 do 2018-09-29, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-05, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
.
Jakość żeglowania*
.
Jakość mieszkania*
.
Stosunek jakości do ceny*
.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
fajny jacht dla początkujących żeglarzy, ale ma swoje lata, więc w każdej chwili może się w nim coś zepsuć, co oznacza potrącenie z kaucji. niektóre rzeczy, np. barierki trzymają się "na słowo honoru". fok podczas naszego rejsu przedarł się. został co prawda naprawiony, ale będzie to kolejna z jego wielu łat, kwestia czasu aż żagiel znów się rozedrze. w wyposażeniu ma wszystko czego potrzeba do ki
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-05-05 do 2019-05-10, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht sprawny pod względem technicznym. sprawia frajdę. widać na olinowaniu ruchomym i stałym, upływ czasu. pojemność 4 dorosłe osoby to absolutny max. mógłby być wyższy w kabinie (brak możliwości wyprostowania się).
Jakość żeglowania*
najlepiej plywalo nam sie przy wietrze ok. 3 bft. przy wiekszych trzeba dobrego balastu lub mocnych nerwów albo umiejętności. ale co kto lubi. szczęka na mieczu nie trzyma za dobrze. cala reszta choc widac ze troche przeszla działa bez zarzutu.
Jakość mieszkania*
nisko, boli szyja. 4 osoby to max. by sie zmiescic.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobrze przygotowany jacht , wszystko działa.
Jakość żeglowania*
przyjemnie ale musi wiać.
Jakość mieszkania*
swobodnie by dało radę mieszkać w 9 osób.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobry jacht , w naprawdę przystępnej cenie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: KrystianData rejsu: od 2019-05-04 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AlbertData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: OskarData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo przyjemna łodka jak na rejs ze znajomymi
Jakość żeglowania*
nie ma się za bardzo do czego przyczepić. zagle, osprzęt, generalnie wszystko sprawne. Łodka sama w sobie plywała naprawde przyjemnie, nie staje pod wiatr przy kazdym konkretniejszym szkwale a komfort plywania bardzo przyzwoity.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksandraData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze utrzymany, wysprzątany, posiadał wszystkie niezbędne sprzęty zarówno do żeglowania jak i do mieszkania, były drobne problemy z palnikami w kuchence gazowej, ale nie wpływa to negatywnie na moją ocenę. dobry kontakt z panami przekazującymi jacht, nie ma przesadnej czepliwości przy zdawaniu i wyszukiwaniu za co by tu nie oddać kaucji. można spokojnie czarterować.
Jakość żeglowania*
jacht bardzo dobrze się prowadzi. pływaliśmy z zarefowanym grotem, w większości jachtów turystycznych zarefowany grot układa się źle i trudno go prawidłowo wybrać, w tym jachcie nie, szliśmy ostro, żagiel ładnie się układał. jacht nie ma tendencji do przesadnego ostrzenia na szkwałach. silnik ma wygodną skrzynię biegów w manetce, dzięki czemu nie ma potrzeby operowania drugą ręką lub puszczania ma
Jakość mieszkania*
dla 6 osób warunki spania i rozpakowania bagaży są wręcz luksusowe, w 8 osób da się zmieścić, ale pewnie było by ciasnawo. wygodna wysokość w masie, 2 zamykane kabiny to był ogromy komfort.
Stosunek jakości do ceny*
jacht w mojej ocenie jest raczej luksusowy więc cena jest adekwatna, odejmuję 1 punkt za drobne usterki, ale generalnie polecam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SergiuszData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
parking miał być darmowy, niestety nie był.
Jakość żeglowania*
ok
Jakość mieszkania*
ok
Stosunek jakości do ceny*
ok
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-04-27 do 2019-05-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
widać, że jacht ma już swoje lata. przygotowany był dobrze, były drobne niedociągnięcia które jednak nie wpływają na ocenę (np.: za krótki fał, za krótka lina przy kotwicy). lekko ocenę obniża szwankujący czasami silnik, jednak bosman bardzo uważnie zanotował uwagi i wydawało się, że jak najszybciej postara się sprawdzić silnik.
Jakość żeglowania*
Łódka sprawdziła się na pogodzie od 1-5 w skali beauforta. byliśmy jedną z najostrzej pływających jednostek. nie mam wielkiego doświadczenia, ale pływało się bardzo dobrze.
Jakość mieszkania*
w 6-8 osób jest ciasno, ale koje są pełnowymiarowe, a miejsca wystarczająco na tyle osób. na plus zasuwana przednia kajuta (zapewnia trochę intymności)
Stosunek jakości do ceny*
cena jak na majówkę była bardzo dobra.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GaborData rejsu: od 2019-04-27 do 2019-05-01, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
przed wypłynięciem sprawdźcie dokładnie czy niczego nie brakuje w wyposażeniu i takielunku.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
słabo z miejscem do spania - bardzo mała koja dziobowa. spanie dla 6 dorosłych osób maks i to niezbyt komfortowo. stwierdzenie, że w 8 osób jest komfortowo jest bynajmniej przesadzone. próbowałbym tylko, gdy w załodze są niskie osoby lub dzieci.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-04-27 do 2019-05-04, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
bosman to człowiek z pasją. wszystko przygotowane do rejsu znakomicie i działało bez problemów.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
wbudowane ogrzewanie bezcenne podczas zimnych majowych wieczorów.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JoannaData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
jacht w bardzo dobrym stanie. czysty, zadbany i komfortowy.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-05, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
generalnie zadbany jacht i nie ma się do czego przyczepić. ogromny plus to toaleta morska i generalnie nie należące do ubogiego jak na mazurskie standardy wyposażenie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht sprawny, z drobnymi mankamentami nie mającymi istotnego wpływu na żeglowanie. Świetnie wyposażony kambuz. armatbardzo w porządku.
Jakość żeglowania*
przy dużych przechyłach brakuje oparcia dla nogi, przedłużka rumpla zahacza o kosz rufowy. poza tym wszystko super, nowe żagle (maj 2019), wszystko sprawne.
Jakość mieszkania*
dla 6 osób jacht wygodny, wydajne ogrzewanie, świetnie wyposażony kambuz. trzeba wziąć własne poduszki, bo na jachcie nie ma.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-05-02 do 2019-05-04, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MiszelData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-03, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
piękny jak na zdjęciach , praktycznie nowy bez żadnych zastrzeżeń , gorny pokład do opalania rewelacja
Jakość żeglowania*
super zwrotny , cichy silnik i sama radość z rejsu
Jakość mieszkania*
wszystko co potrzeba dla mieszkania 6 osób duże sypialnie piękna w pełni wyposażona kuchnia bajeczne wspomnienia
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PeterData rejsu: od 2019-04-29 do 2019-05-03, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: CezaryData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
już pierwszego dnia nie nadawał się do pływania ODPOWIEDŹ: Panowie. Narobiliście szkód na jachcie i wystawiacie jeszcze opinię. Brawo! Paliwo rozlane w bakiście, wszędzie pachnie po waszym czarterze piwem, Nie umiecie zaczepić foka na fale, przełożyć reduktora z butli na butlę i do tego skończyła wam się woda pitna, zęza z płynami... i pretensja do mnie. Ułamaliście do tego rączkę od forluku...
Jakość żeglowania*
jakiego żeglowania? 2 dni w porcie spędziliśmy przez stan łódki ODPOWIEDŹ: Kolejne szkody wyrządzone przez klientów: przerysowana burta i do tego wyłamany siłownik od steru, przerysowane drzwi od wyciągania bosaka z pod pokładu
Jakość mieszkania*
brak wody, pomimo obiecanego pełnego baniaku. mało gazu, przez co nie mozna było używać ogrzewania, które i tak bardzo słabo grzało.
Stosunek jakości do ceny*
za taki jacht, faktycznie cena niezła. szkoda że wcześniej się nad nią nie zastanowlismy
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DawidData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wyśmienity jacht, doskonale się na nim pływa, mieszka, wypoczywa. no i armatrobi świetną robotę :-) zastrzelił mnie dbałością o (potencjalnych) użytkowników laptopów :d
Jakość żeglowania*
niski kąt martwy, Świetna zwrotność, kompletne, świeże płutno, bryty w pełni się trzymają. liny są w pełni wystarczające. dobry silnik. wygrzany nie gaśnie nawet przy najniższych obrotach, zimny powinien być trzymany na prędkości startowej przez moment.
Jakość mieszkania*
w zimne dni farela robi swoje :-) Łódka jest sucha, nigdzie nie cieknie. Łatwa w utrzymaniu. załoga bez doświadczenia była w pełni zadowolona
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-04-27 do 2019-05-03, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2019-05-03 do 2019-05-04, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
na jachcie szwankuje silnik oraz kuchenka. silnik pad. ł na podejściu do sztynortu, a osoba przekazująca jacht pobrała dodatkową opłatę za przyjazd w celu naprawy.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-05-03 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
sam jacht oceniam na ocenę dostateczną - niby w miare nowa łódka ale znacząco nie doinwestowana ( wyposażenie, udogodnienia, etc)
Jakość żeglowania*
bardzo fajnie się tym jachtem żegluje. jedyny minus i dlatego czwórka , że nie ma przedłóżki rumpla co utrudnia znacząco sterowanie jachtem z bocznych siedzisk. ale jak to określił armat- jemu nie przeszkadza bo steruje noga :)
Jakość mieszkania*
jak napisałem powyżej, jacht duży, przestronny , wygodny do mieszkania ale nie zadbany tak jak być powinien. patelnia do wywalenia bo jest stara i przypalona milon razy,nie działało nam ogrzewanie przez dwie noce
Stosunek jakości do ceny*
ogólnie ocena dostateczna. od razu powiem, że tego armatora nie polecam. pan andrzej nie przeprosił nawet za niedziałające ogrzewanie i brak paliwa do silnika ( choć przyznam, że nie sprawdziliśmy poziomu - nasza wina) , nie uzupełniono nam paliwa w nagrzewnicy, a armat obciął nam z kaucji 200 zł za spóźnienie . zdanie łódki do 10.00 rano i 50 zł kary za każda godzinę spóźnienia uważam za wyciąga
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: FilipData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-04-29 do 2019-05-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dosyć głośne ogrzewanie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TeresaData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2019-04-28 do 2019-05-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-05-01 do 2019-05-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Świetne rozmieszczenie kabin, dużo przestrzeni, intuicyjne prowadzenie, wszystko w zasięgu ręki,
Jakość żeglowania*
Łatwa w prowadzeniu, manewrowanie bez problemów nawet w ciasnych portach.
Jakość mieszkania*
olbrzymia koja dziobowa, pozostałe również bardzo wygodne.
Stosunek jakości do ceny*
bez uwag
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HannaData rejsu: od 2019-04-29 do 2019-05-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2019-04-30 do 2019-05-03, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
nie działające zasilanie wody, poza tym jacht godny polecenia.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SzymonData rejsu: od 2019-04-19 do 2019-04-21, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2019-04-20 do 2019-04-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w stanie ogólnym bardzo dobrym, czysty i zadbany. Świetnie wyposażony we wszystko co niezbędne, jak i wiele dodatkowych rzeczy, takie jak siekera, saperka czy poduszki. bardzo profesjonalne podejście armatora podczas przekazania i zdania jachtu. niestety silnik nie schodził właściwie z obrotów (z dużym opóźnieniem) po odjęciu gazu, co było bardzo uciążliwe podczas manewrów portowych. do regu
Jakość żeglowania*
Świeży jacht z zadbanym wyposażeniem i olinowaniem, o bardzo dobrych właściwościach nautycznych. Świetne udogodnienie w postaci dwóch refszkentli grota sprowadzonych na stałe do kokpitu. duży plus za ilość krawatów, zapasowego kontrafału płetwy sterowej, pełzaczy, szekli oraz skrzynki bosmańskiej.
Jakość mieszkania*
przy 4 osobach było bardzo komfortowo. pod podkładem bardzo czysto, a wyposażenie nowe. jedyny minus to webasto do wyregulowania.
Stosunek jakości do ceny*
cena jachtu na tak krótki okres była bardzo atrakcyjna, stosunek ogólny jakości do ceny bardzo dobry. dziękuję za profesjonalną obsługę i pozdrawiam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-04-12 do 2019-04-14, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2018-04-28 do 2018-05-04, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bez zarzutów, wszystko co mogło się przydać było na jachcie, sam jacht zadbany i bez usterek
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: StanisławData rejsu: od 2018-09-26 do 2018-09-29, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
jacht jest sterowny, szybki, stabilny, doskonale ostrzy
Jakość mieszkania*
wnętrze w bardzo dobrym stanie, wygodne, a farelka dostępna na jachcie w tamtym okresie ratowała życie :)
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobry jacht za bardzo dobrą cenę
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2016-07-02 do 2016-07-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DominikData rejsu: od 2018-08-13 do 2018-08-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
katastrofa . twister biorący wodę . zdjecia z ogłoszenia to nie zdjęcia jachtu który jest proponowany do czarteru. jednym słowem oszustwo. nabijanie ludzi w butelkę .
Jakość żeglowania*
nautyka dobra ponieważ konstrukcja jachtu jest stworzona do szybkiego bezpiecznego żeglowania.
Jakość mieszkania*
wszystko stare i śmierdzące. materace zaplesniale
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2018-10-05 do 2018-10-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2018-10-17 do 2018-10-21, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko było ok.
Jakość żeglowania*
mieliśmy spokojny wiatr więc nie sprawdziliśmy bardziej konkretnie możliwości nautycznych jachtu ale przy 2b było super :)
Jakość mieszkania*
rejs w trzy osoby więc miejsca mnóstwo :) ale mimo to muszę przyznać że super rozwiązanie z podbitka na suficie - jest miękka, parę razy w rufowych kojach uderzyłem głową przez przypadek i dzięki temu miękkiemu sufitowi nic nie poczułem :d polecam
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JuliannaData rejsu: od 2018-10-12 do 2018-10-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2018-10-12 do 2018-10-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AlicjaData rejsu: od 2018-08-18 do 2018-08-24, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
chciacę tu zawżeć nie ocenę jachtu , ale ocenę czarterujacego . nie wiem czy był to tylko mój przypadek , ale z czarterujacym ciezko jest nawiazć kontakt , mówi że coś zrobi , a nie robi tego wcale lub trzeba nonstop dzownić i prosić .rejs zakończył się 25.08 , a kaucja została mi zwrócona 23.10 , po wielu telefonach i smsach , biuro mjacht musiało zostać poinformowane i dopiero wtedy pieniadze tr
Jakość żeglowania*
czesto grot nie chcial caly sie rozlozyc .
Jakość mieszkania*
jak na 6 osob bardzo duzo miejsca
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2018-10-10 do 2018-10-13, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
silnik chyba troche niedostosowany do jachtu, słaba widoczność przodu jachtu podczas manewrowania silnikiem
Jakość żeglowania*
fajnie się płynęło zwroty ok. zrównoważenie ok.
Jakość mieszkania*
brak ciepłej wody i ociekacza na umyte naczynia wysokość kabiny od strony wc zbyt mała no ale spowodowana chyba silnikiem kabestana elektrycznego coś za coś , ogólnie wygodnie, fajnie
Stosunek jakości do ceny*
plecam
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JuliannaData rejsu: od 2018-10-12 do 2018-10-13, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2018-09-24 do 2018-09-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów
Akceptujemy płatności poprzez Dotpay.eu
Klient nie ponosi opłat za transakcję
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Copyright mJacht 2007-2018
Strona do prawidłowego działania używa plików cookie. Zapoznaj się z naszą polityką dotyczącą plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu