Kontakt Mazury   O Firmie   Regulamin Czarterów Online   Bezpieczna Płatność Zaliczki   Polityka Prywatności   Opinie o mJacht.pl   Opinie porejsowe  
  Czarter jachtow  
Czarter Jachtów Mazury - Online - Wynajem Jachtów Mazury
Model jachtu
Port wypłynięcia
Liczba osób
Typ łodzi
Data wypłynięcia 
Długość rejsu
Cena za dobę
Armator / Jacht  
Opinie porejsowe



Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2017-09-25 do 2017-09-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
do ceny czarteru należy doliczyć 100zł, właściciel nie ma przyjaznego podejścia przy zdawaniu jachtu. mimo wszystko sam jacht godny polecenia
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht duży i wygodny polecam
Jakość żeglowania*
bezpieczny przy dużych wiatrach
Jakość mieszkania*
ok
Stosunek jakości do ceny*
ok
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichalData rejsu: od 2017-09-24 do 2017-09-28, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DominikData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht trochę wypracowany, ale wszystko co było zdeklarowane znajdowało się na jachcie. mógłbym się czepiać, ale właściciel bardzo w porządku więc nie będę :). pozdrawiam pana.
Jakość żeglowania*
jacht bezpieczny. pływaliśmy przy mocnym jesiennym wietrze ale czuć było że mamy nad nim kontrolę.
Jakość mieszkania*
jacht przestronny. nie działało ogrzewanie na czym nam bardzo zależało, ale mieliśmy farelkę i to nas uratowało. właściciel zapewne naprawi ogrzewanie na wiosnę.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: KamilData rejsu: od 2017-09-21 do 2017-09-24, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
takie 5 z małym minusem za lecący na bok maszt przy kładzeniu. dobre wyposażenie, sporo cum, dobre żagle.
Jakość żeglowania*
przy szkwalistej 4 - 5b bardzo fajnie pływała. dwa refy na grocie pozwalają jej na pływanie przy jeszcze silniejszych wiatrach.
Jakość mieszkania*
dla mnie każda łódka jest dwuosobowa.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-09-30 do 2017-10-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-10-06 do 2017-10-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
kontrafał płetwy sterowej. kwestia konstrukcji, ale to trzeba poprawić, na mieloszce było nerwowo.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
wolałbym by opłata za sprzątanie była opcjonalna. potrafię dobrze sprzątać.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-10-06 do 2017-10-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-10-05 do 2017-10-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht szybki, dobrze chodzący na wiatr. nautycznie - super, tylko za bardzo nawietrzny. jednak po całym sezonie w stanie średnim. przeciekający przy przechyle kadłub, niezamykające się drzwi i szafki. idiotycznie poprowadzone szoty - foka i grota krzyżujące się nawzajem.
Jakość żeglowania*
Żeglowanie- fajnie głupie rozwiązanie szotów
Jakość mieszkania*
zużyty środek. cuchnąca woda w zbiorniku wody pitnej
Stosunek jakości do ceny*
mielliśmy dostać inny jacht, nie poinformowano nas o kosztach dodatkowych: parking. potrącono nam 200 zł za kabestan który rozpadł się podczas wybierania szotów.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2017-09-23 do 2017-09-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
czysty, zadbany, sprawny i dość wygodny. jak to na koniec sezonu kilka drobiazgów do naprawienia w tym ster strumieniowy.
Jakość żeglowania*
dość nawietrzny, pewnie genua zamiast foka lepiej by się sprawdziła. słaba manewrowość przy pływaniu do tyłu (układ silnika i steru), ale gdyby działał ster strumieniowy to by było ok.
Jakość mieszkania*
wygodny. trochę niski w mesie (185 cm). kuchenka nie jest na kardanie co ogranicza używanie w czasie pływania.
Stosunek jakości do ceny*
cena/jakość/wygoda/nautyka - wszystko w środku stawki. spokojny standard.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-21 do 2017-09-24, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-10-06 do 2017-10-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Żenujacy czarter - otrzymaliśmy jacht zupełnie nie przygotowany, brudny, z rozwalonym lazy jackiem, który samemu musieliśmy naprawić, bez paliwa, bez wody. unikajcie jachtów od tego człowieka bo nie warto - można na mazurach znaleźć lepsze firmy.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-06-24 do 2017-07-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2017-09-09 do 2017-09-24, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w dobrym stanie technicznym, wszystko działa, ale nie był dobrze sprzątnięty po poprzedniej załodze.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
wnętrze jachtu inne niż na zdjęciach. są 4 szafki co jest dużym plusem, oraz niezabudowane półki.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DAMIANData rejsu: od 2017-09-30 do 2017-09-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MARCINData rejsu: od 2017-09-28 do 2017-09-30, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2017-09-20 do 2017-09-23, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2017-09-16 do 2017-09-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-09-24 do 2017-09-28, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajny jachcik, wygodnie się nim manewrowało. było na nim wszystko co potrzebne. jak na koniec sezonu jednostka w świetnej kondycji. radio i kontakt pozwalały ładować 2 telefony jednocześnie. armatbardzo pomocny, miły i cierpliwy - życzliwie wyjaśnił co i jak jest na jachcie :)
Jakość żeglowania*
dobrze się nim pływało... nie jest szybki (miałem wakacje, nigdzie mi się nie spieszyło) ale bezpieczny. jednego dnia wiało bardzo mocno... poradził sobie dzielnie - żyję :d
Jakość mieszkania*
jak na jacht o tej długości nie spodziewałem się więcej - było wszystko co trzeba. wc-szafa daje radę i nie musieliśmy używać schowków pod kojami. duże bakisty w kokpicie luźno pomieszczą cały osprzęt.
Stosunek jakości do ceny*
daję 10/5 - prawie darmo był :)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RAFAŁData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ok, ale przygotowanie jachtu do rejsu fatalne. webasto niezatankowane, więc wyłączyło się w środku nocy, a zapasu paliwa na pokładzie nie było. silnik niezatankowany, paliwo skończyło się zanim udało się wypłynąć z portu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
zimno bo obsługa nie zatankowała webasto!
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RAFAŁData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ok, ale przygotowanie jachtu do rejsu fatalne. webasto niezatankowane, więc wyłączyło się w środku nocy, a zapasu paliwa na pokładzie nie było. silnik niezatankowany, paliwo skończyło się zanim udało się wypłynąć z portu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
zimno bo obsługa nie zatankowała webasto!
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-16 do 2017-09-24, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jak ktos chce sobie poplywac, z nieliczna zaloga, szybka i lekka lodka- to jest dla niego!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArtsemData rejsu: od 2017-09-24 do 2017-09-30, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArtsemData rejsu: od 2017-09-24 do 2017-09-30, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2017-09-23 do 2017-09-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht troszkę zmęczony sezonem, ale wszystkie ważne elementy w pełni sprawne. bardzo dobry i niezawodny silnik. właściciel jachtu pomocny i wyrozumiały
Jakość żeglowania*
jacht lekko usportowiony, szybki, ale stabilny, kokpit duży, ale średnio wygodny, wąskie burty. jacht przystosowany do samodzielnej obsługi przez sternika, szoty foka blisko rumpla, ster bardzo posłuszny. jacht dobrze się prowadzi i słucha sternika
Jakość mieszkania*
mała koja dziobowa, wąska i krótka, ogromna koja rufowa. nad kambuzem brak dobrego wywietrznika, dużo jaskółek, jednak płytkich, bardzo dużo bakist, przy niewielkiej załodze dało się mieszkać, przy większej poza sezonem było by bardzo ciasno
Stosunek jakości do ceny*
cena adekwatna do jakości jachtu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ErykData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wskazany remont
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-29 do 2017-09-30, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
jacht dzielny. delikatnie zawierzny.
Jakość mieszkania*
jacht projektowany na 8 osób, ale przy 7 trudno mówić swobodzie ruchów. dla 6 lub mniej idealny.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-23 do 2017-09-23, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht był brany na dzień bez noclegu.
Jakość żeglowania*
bakista daje sternikowi podparcie przy przechyłach. wygoa z masztem (elektryczne opuszczanie i podnoszenie). jacht bardzo zadbany.
Jakość mieszkania*
wysoka kabina, przestronny jacht. w kokpicie zmieści się swobodnie 8 osób. sporo schowków jaskółek, dwie kabiny zamykane.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-28, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-28, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-28, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MagdalenaData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-24, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
jacht wymaga wewnątrz delikatnego liftingu - niektóre jaskółki sie nie domykają
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2017-09-14 do 2017-09-18, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany i porządnie przygotowany jacht do żeglugi. silnik skrętny robi robotę przy manewrach w porcie. strumień raczej symboliczny ale jest. jacht przy 6b bez załogi na balaście ale na refach ładnie sobie radzi. ogólnie jednostka godna polecenia.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-07-22 do 2017-07-28, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht kompletnie nie nadaje się do manewrów portowych, ster strumieniowy na dziobie prawie nic nie daje i działa pulsacyjnie z przerwami. przy jakimkolwiek wietrze bocznym jacht dryfuje jak ponton. pływam 25 lat i pierwszy raz się bałem jak sobie poradzę w portach przy wietrze.
Jakość żeglowania*
przy dobrym wietrze pływa się w miarę przyjemnie choć słabo reagują stery. bardzo ładnie składa się maszt i nie trzeba wypinać bomu. przy małym wietrze kiedy hydropłetwy nie działają jacht dryfuje bokiem.
Jakość mieszkania*
jacht wielki gabarytami ale bardzo słabo rozplanowany. mało okienek a, w kiblu nie ma żadnego i strasznie śmierdzi. klozet niby z młynkiem a zatyka się przy byle dziecinnej kupie.
Stosunek jakości do ceny*
ogólnie jacht strasznie zmęczony, stary, cena bardzo za wysoka do tego co daje. jeżeli zostanie przeprowadzony generalny remont to może będzie wart ceny czarteru ale na dziś absolutnie nie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2017-09-15 do 2017-09-17, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2017-09-20 do 2017-09-23, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko działało. bardzo dobry kontakt z właścicielem.
Jakość żeglowania*
wszystko sprawne. nic się nie zacinało.
Jakość mieszkania*
pływaliśmy w obsadzie od 2 do 7 osób. nocowanie w 4 osoby i było ok. jeśli trzeba by było nocować w 8 osób na pewno byłoby trochę ciasno.
Stosunek jakości do ceny*
czarterowaliśmy we wrześniu i do tego trafiliśmy na promocję, więc cena bardzo satysfakcjonująca.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2017-09-21 do 2017-09-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze wyposażony, jednak jakość mieszkania słaba. polecam dobrze sprawdzić wyposażenie z właścicielem (sytuacja sporna na końcu rejsu).
Jakość żeglowania*
wszystko działało bez zarzutu.
Jakość mieszkania*
pleśń na wykładzinie i wewnątrz schowków, na spodniej stronie materacy i poduszce, dużo wilgoci wewnątrz. widać że właściciel nic z tym nie robi. mycie pokładu i opady zalewają koję rufową - nieszczelności. jacht nowy i ładny i szkoda że się niszczy.
Stosunek jakości do ceny*
tanio i cena adekwatna do jakości. parking płatny oddzielnie.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-21 do 2017-09-23, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo nisko oceniam jacht. czasy jego świetności minęły bardzo dawno temu i nikomu nie chciało się poświęcić czasu na jego utrzymanie. większość drewnianych listem dokręcana wkrętami z łbem stożkowym przez co porozczepianych. wielu śrubom brakowało nakrętek i wysuwały się - w ten sposób nieomal straciliśmy achterstag i stracilsmy lewy relling. cdn
Jakość żeglowania*
jakby na pokładzie było dziecko to konsekwencje byłyby tragiczne. jedna z rur budująca relling przerdzewiała i odpadŁa! Żagle w fatalnym stanie, grot niewielkie rozdarcie. jacht nie był przygotowany na nasze przybycie. nie było gazu w butli (ten uzupełniono) i paliwa w baku - musieliśmy sami sobie kupić za otrzymane 30zł i pokazać paragon, żeby odzyskać kaucję. elektryka to jakieś kuriozum...
Jakość mieszkania*
, przewody skręcane, a izolacja poodpadała więc wszystko na wierzchu. pokrywa silnika odpadająca - musieliśmy naprawiać, żeby nie zgubić. pomimo rozdarcia łódź przy wietrze od 3 b żeglowała bardzo fajnie. fał miecza bardzo mocno rezonuje, przez co dźwięki jak na silniku.. niestety, łódź bardzo zniszczona. elementy drewniane poniszczone, często popękane z powodu nieprawidłowej naprawy. ...
Stosunek jakości do ceny*
webasto, dla którego wzięliśmy ten jacht nie dziaŁa! Światło w kokpicie nie działa. płomień w kuchence ledwie sie tli.na plus dodam, że lodówka i radio są sprawne. nie warto! odradzam. czuję się oszukany i nigdy już nie skorzystam z usług tego armatora. nie zapewnił mi bezpieczeństwa, ani wygody,
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-09-22 do 2017-09-23, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-09-20 do 2017-09-23, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: JerzyData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-10, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
luzy na płetwie stetowej
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-10, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-05 do 2017-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze wyposażony, czysty, zadbany, bardzo miły armator. bardzo ciekawym i pomagającym żeglować dodatkiem jest sonda dna.
Jakość żeglowania*
jacht nautycznie bardzo szybki, dobrze ostrzy do wiatru, szybko reaguje na ruch rumpla, pomimo swoich gabarytów.
Jakość mieszkania*
dla 5-osobowej męskiej załogi było dosyć dużo miejsca. bardzo długie materace materace, osoby ze wzrostem większym niż 190 cm spokojnie mogą się wyspać.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2017-09-11 do 2017-09-16, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nie zniszczony, wszystko działa, jedynie szprycbuda mogłaby być wyższa. ogrzewanie, 3 akumulatory, silnik pali od strzała.
Jakość żeglowania*
nie za szybko, ale stabilnie ;)
Jakość mieszkania*
dla 6 osób - luksus, 9 - 10 max
Stosunek jakości do ceny*
udało się zmieścić 10 osób + 30% zniżki, więc wyszło bardzo tanio.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2017-09-16 do 2017-09-22, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie działał jeden palnik kuchenki, lodówka miała zepsute zamknięcie i knaga od ściągacza rolerfoka była urwana.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-09-14 do 2017-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie było tego jachtu, dostaliśmy jacht delphia 33
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DKData rejsu: od 2017-09-16 do 2017-09-16, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-09-14 do 2017-09-16, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: OliwiaData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht fantastyczny do rodzinnego p
Jakość żeglowania*
jacht s
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HubertData rejsu: od 2017-09-15 do 2017-09-17, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2017-09-09 do 2017-09-15, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: robertData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-10, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2017-09-15 do 2017-09-16, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht pływa 2 sezon, także całkiem nowy, zadbany dzięki właścicielom którzy osobiście pilnują kameralnego interesu (5 jachtów).
Jakość żeglowania*
pewne drobne rzeczy do poprawki - nie trzyma knaga kontrafału płetwy sterowej (przy 2-3b), gdzieś brakowało zawleczki, silnik gasł na biegu i najniższych obrotach. ogólnie jak to antila 26cc, szału nie ma, ale ok.
Jakość mieszkania*
dobrze rozplanowane i ciekawe kolorystycznie wnętrze w drewnie na duży plus. zbyt dużo wilgoci oraz webasto, które trzeba było w nocy zresetować bo nie działało - na minus. nawet dla 6-7 dorosłych jak najbardziej ok.
Stosunek jakości do ceny*
nowa i kameralna firma, jeśli właściciele będą brali pod uwagę wskazówki klientów i bardziej zwrócą poprawią szczegóły będzie bardzo fajnie. sugeruję również mimo wszystko stosować protokół zdawczo-odbiorczy w formie papierowej, co zapobiegnie np.braku talerza, a to ułatwi prowadzenie firmy i zwiększy zadowolenie klientów. dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-05 do 2017-09-11, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-09-14 do 2017-09-16, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-09-06 do 2017-09-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jeden z lepszych jachtów z jakimi miałem przyjemność. sam luksus i ster strumieniowy w portach bardzo przydatny. może brakowało tylko ogrzewania na zimniejsze jesienne wieczory.
Jakość żeglowania*
kiepska sterowność przy większym wietrze - trzeba bardzo dużo siły do utrzymania steru, nie mówiąc już o zwrotach, oczywście kontrafał wybrany. mimo to polecam jacht.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TadeuszData rejsu: od 2017-09-06 do 2017-09-09, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
brak głosników w kokpicie oraz radio bez odtwarzacza płyt
Jakość żeglowania*
w trakcie rejsu słabe wiatry , jacht prowadził sie bardzo dobrze , jest bardzo nawietrzny
Jakość mieszkania*
wygodny , suchy, wysoki w mesie
Stosunek jakości do ceny*
w końcówce sezonu-rozsądny
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PaulinaData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-10, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo ciezko podciagalo sie grota. srubki pogiete. zagiel wygladal jakby objadly go myszy. uslyszelismy przed wyplywem ze wszytko na tej lodce jest do wymiany, wiec niby powinnismy sie tego spodziewac :/
Jakość żeglowania*
stan lódki nie pozwalałam na swobodne żeglowanie.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-09-11 do 2017-09-14, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko ok.
Jakość żeglowania*
oceniam jacht, nie pogodę :-( która zepsuła nam plany. Łódka bezpieczna, łatwa w sterowaniu co przy mało doświadczonej załodze (pływałem z synami) b. ważne. wszystko działało sprawnie i lekko.
Jakość mieszkania*
nie mogę tego ocenić dokładnie bo przez pogodę nie mieszkaliśmy. daję 4, bo na wykładzinach półek pojawiało się sporo pleśni co razi przy tak nowej i ładnej łódce.
Stosunek jakości do ceny*
wg mnie b. dobry.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HenrykData rejsu: od 2017-09-04 do 2017-09-08, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
właściciel sympatyczny, otwarty. oferta zgadza się idealnie ze stanem faktycznym. brak inwertera 12/220 (ładowanie telefonów)
Jakość żeglowania*
Żegluga spokojna, bezpieczna. przydałaby się knaga samowypinająca do kontrfału.....
Jakość mieszkania*
pływaliśmy w paskudnej pogodzie, webasto działa idealnie, dostaliśmy pełen bak on
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: adamData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-08, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobre rozwiązania, wszystko sprawne, czasam silnik nieco kaprysny
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
dwie osoby na mazurska włóczęge
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: marekData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MatthiasData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-08-31, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
we enjoyed the boat fone week. very friendly staff. boat is good equiped. if you miss something, the staff will organize everything. thank you! pro: - led lights - save sailing - good speed - good mot(yamaha 6 ps, four stroke) cons: - humidity was in the cupboard (due to untightness) - helm is very difficult to control - battery was not filled enough - tank fmotvery small (not easy
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: CezaryData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobry kontakt z właścicielem
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: adamData rejsu: od 2017-09-04 do 2017-09-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2017-09-05 do 2017-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-09, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-10, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-04, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SzymonData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2017-09-06 do 2017-09-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
na 6 osób byłoby na 5
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo zadbany jacht. pierwszy raz się spotkałem z tak zadbanym czarterem.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wnętrze czyste i zadbane; osprzęt sprawny i kompletny, jacht bardzo dobrze utrzymany; właściciel przemiły :-)
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SebastianData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-08, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w stanie idealnym pod względem technicznym, czysty i zadbany, cena bardzo przystępna. widać że właściciel dba o niego i zna się na rzeczy. zdecydowanie polecam.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SebastianData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w praktycznie idealnym stanie. wykonanie wnętrza bardzo dobrze przemyślane. jacht zadbany i czysty. przystępna cena. krótko mówiąc: polecam!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-09, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-10, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
komfortowy jacht, bardzo dobrze wyposażony, bardzo dobrze przygotowany do rejsu-mapy, echosonda, szczegółowa instrukcja obsługi jednostki. bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa ze strony właścicieli.
Jakość żeglowania*
jacht wrażliwy na powiewy wiatru wymagający ciągłej korekty kursu. manewrowanie ułatwia znacznie ster strumieniowy. ekonomiczny silnik - nie spalił więcej niż 2 l/h.
Jakość mieszkania*
dwie zamykane kajuty gwarantujące intymność, bardzo dobrze wyposażona kuchnia - garnki ze stali nierdzewne, patelnia ceramiczna, bardzo sprawna lodówka!, czysta zadbana kuchenka gazowa. mankamentem było przedostawanie się zapachu benzyny do kajuty rufowej.
Stosunek jakości do ceny*
stosunek jakości do ceny psuje dopłata za krótki czarter. w okresach przed czy po sezonowych byłoby zapewne więcej chętnych na krótki rejsy.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-10, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany, obszerny jacht, wygodnie urządzony. posiada wszystkie niezbędne udogodnienia.
Jakość żeglowania*
silnik adekwatny do wielkości. wygodne manewrowanie dzięki sterowi strumieniowemu ma dziobie. niskie zanurzenie i echosonda.
Jakość mieszkania*
dużo miejsca. na dwie - 4 osoby spokojnie komfortowo.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZilvinasData rejsu: od 2017-09-08 do 2017-09-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-08, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
troczę się szybko kładzie przy szkwałach.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KornelData rejsu: od 2017-09-06 do 2017-09-08, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
kkepska pogoda. caly czys deszcz padal.
Jakość mieszkania*
na dwie osoby wygodny
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-09-07 do 2017-09-09, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólna ocena bardzo dobra. wszystko co konieczne do żeglugi działało. czysto. wyposażenie kompletne. silnik pomimo" łaciatej" obudowy sprawował się dobrze. dodatkowy fał płetwy sterowej ułatwiający jej podniesienie. zwróciłbym uwagę na cumowanie w porcie macierzystym. dość płytko co wymaga podniesienia miecza, płetwy itd i jednocześnie wąskie podejście między dalbami do miejsca wyznaczonego dla j
Jakość żeglowania*
nie zauważyłem odstępstw od normy dla jachtów turystycznych do spokojnej żeglugi.
Jakość mieszkania*
dla dwóch osób dość komfortowo, choć osoby wysokie muszą się schylać. myślę że dla 4 osób dorosłych jacht jest ok. ewentualnie rodzice z dziećmi.
Stosunek jakości do ceny*
cena wrześniowa atrakcyjna. w porcie sympatyczny i pomocny pan bosman :)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo dobrze przygotowany do rejsu, w pełni wyposażona skrzynka bosmańska pozwalająca na wykonywanie drobnych napraw samodzielnie (wymiana bezpieczników itp.). Świetny kontakt z armatorem.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
duży komfort poruszania się w jachcie, nawet z siedmioma osobami w załodze.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-09-04 do 2017-09-07, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
silnik nieco za słaby jak na jacht prawie 4,5t. przy wietrze od 2b wzwyż na wstecznym nie jest w stanie uciągnąć ciężkiego jachtu i nadać zdolności manewrowe podczas wejścia do portu - szczególnie jeśli ma to być ciasne przejście między jachtami jak np. w wiosce żeglarskiej w mikołajkach lub podobnej. ster strumieniowy kierujący w prawo jest zbyt słaby. przełożenie steru głównego szczególne: trze
Jakość żeglowania*
bardzo miło żegluje się 2 -3b
Jakość mieszkania*
bardzo dobre warunki mieszkalne.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-08, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
doskonale przygotowany
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dużo miejsca, zadbany
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: JustynaData rejsu: od 2017-08-31 do 2017-09-02, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zgodny z opisem i zdjęciami. dobrze wyposażony. właściciel sympatyczny i elastyczny jeśli chodzi o godziny odbioru i oddania. z chęcią skorzystamy ponownie.
Jakość żeglowania*
stan osprzętu super. bezproblemowa obsługa.
Jakość mieszkania*
nasza załoga złożona była z 6 osób dorosłych i 4 dzieci. miejsca sporo, bez problemu zmieściliśmy się, spanie dość komfortowe jak na tę ilość osób. zamykane koje to świetna sprawa, szczególnie jak dzieci idą wcześniej spać.
Stosunek jakości do ceny*
byliśmy w terminie sierpień/wrzesień, cena była nieco niższa niż w sezonie. super.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: JakubData rejsu: od 2017-09-05 do 2017-09-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht "nadgryziony zębem czasu". słaby kontakt z armatorem/bosmanem. przekazanie jednostki odbywało się telefonicznie.
Jakość żeglowania*
duże problemy z elektrycznym opuszczaniem miecza, naddarty i miejscami poprzecierany grot. silnik działa poprawnie ale na 10 km bym go na pewno nie ocenił (z wyjątkiem spalania).
Jakość mieszkania*
w środku wilgotno (stojąca woda pod podłogą i przeciekające w czasie deszczu okienka)
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-08, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: OskarData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
gdyby nie brak wycieraczki przedniej szyby i wywietrznika sufitowego na rufie byłoby 5
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-07, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jach w bardzo dobrym stanie wizualnym i technicznym. zastosowane kilka użytecznych i rzadko spotykanych patentów ułatwiających życie i żeglowanie.
Jakość żeglowania*
chodzi ostro na wiatr bez problemu wyprzedzając inne jachty tej klasy. jedyną wadą jest dosyć ciężko chodzący miecz.
Jakość mieszkania*
dla 6-7 osób bez problemu, wszystkie rzeczy się mieszczą. bogato wyposażona kuchnia, trzy garnki (w tym jeden bardzo duży idealny na spaghetti), dwie patelnie, miski, durszlak itp...
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-08-31 do 2017-09-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BoguslawData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolinaData rejsu: od 2017-09-04 do 2017-09-07, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w super stanie, bardzo przyjemny, rekreacyjny!
Jakość żeglowania*
wszystko super za wyjątkiem trochę ciężkiego stawiania masztu ;)
Jakość mieszkania*
czysto, wszystko co potrzebne było na łódce, nic nie przeciekało, pierwsza klasa!
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartoszData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w super stanie . czysta przyjemność. p o l e c a m
Jakość żeglowania*
pływaliśmy 2 dorosłych i 2 dzieci . wszystkie czynności może wykonać jedna osoba .
Jakość mieszkania*
tylko dlatego że jest to jacht raczej 4 dorosłe + 2 dzieci. w środkowych kojach do 160 cm osoby się wyśpią.
Stosunek jakości do ceny*
armat- super człowiek , wie na czym ten sport polega,
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
pływam na mazurach od 15 lat, zawsze na większych jednostkach. antila 33 - rewelacja !!! brak słabych punktów.
Jakość żeglowania*
jacht spisuje się bardzo bobrze przy każdym kierunku na wiatr. waga niestety robi swoje więc nie jest to jednostka dla szukający wrażeń z szybkiego pływania.
Jakość mieszkania*
obszerne i przestronne wnętrze. kambuz, mesa czy kokpit nie stwarzają problemów nawet dla wysokich osób.
Stosunek jakości do ceny*
jest do zaakceptowania.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-06, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
generalnie jacht niedrogi więc nie można oczekiwać cudów, jednak problemem było wysłużone olinowanie, które utrudniało pływanie. właściciel został o tym poinformowany i mam nadzieję że zajmie się tematem.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BożenaData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-02, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-05, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
do spokojnego pływania po mazurach, bez pośpiechu i stresu. Łatwość manewrowania w porcie. całkiem niskie spalanie. webasto grzeje solidnie. dobry komfort nawet przy złej pogodzie. silnik mógłby mieć kilka km więcej - ale w końcu to jacht spacerowy,
Jakość mieszkania*
super kuchnia, wygodne koje, brakuje wieszaków na kurtki, ręczniki itp.
Stosunek jakości do ceny*
spoko
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-08-30 do 2017-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w pełni sprawny, zgodny z opisem, wszystko działa, super
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
byliśmy w czwórką z psem, więc miejsca było dużo
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht czysty i doskonale przygotowany. właściciel pan jacek dba o każdy szczegół. składanie masztu może zrobić jedna osoba. fał i bramka doskonale pracują. także miecz jest w stanie wyciągnąć każda osoba. ster wspomagany hydraulicznie szybko reaguje. na wstecznym biegu jacht potrzebuje nieco prędkości manewrowej ale bez problemu można manewrować w ciasnych portach.
Jakość żeglowania*
duży jacht na spokojne plywanie w gronie przyjaciół lub rodziny. nie rozwija ogromnych prędkości z racji na masę ale za to daje wygodę i komfort.
Jakość mieszkania*
3 podwójne zamykane koje i 2 rozkładane koje w mesie. w mesie komfortowo dla dwóch osób. w 8 dorosłych osób na pokładzie było wygodnie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PrzemysławData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko sprawne jednak knaga przy lewym kabestanie nie trzymała szota foka i to jedyna niedogodność. tv nie włączałem bo dla mnie to zbędne wyposażenie
Jakość żeglowania*
żeglowanie bez żadnych problemów
Jakość mieszkania*
zbyt wysokie ranty przy kojach burtowych co sprawiało dyskomfort przy siedzeniu i spaniu
Stosunek jakości do ceny*
c/j bardo dobra dla 2 dorosłych +2/3 dzieci idealna jednostka polecam firmę anel bardzo miła obsługa pozdrawiam
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KatarzynaData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2017-08-31 do 2017-09-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Łódka w porządku, wszystko działa bez zastrzeżeń. wyposażenie skromne, ale przemyślane i bez zbędnych udziwnień. jest wszystko co potrzeba, dobrze zrobione i działa.
Jakość żeglowania*
łódeczka sprawia wrażenie lekkiej, pływa bardzo sprawnie.
Jakość mieszkania*
dla 2 osób bardzo wygodna, dla rodzinki 4 os też będzie ok.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-09-01 do 2017-09-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
nie polecam mariny nawigatz mikołajek (dokładnie jóra wielka 52). dostaliśmy jacht z częściowo pękniętą sztorcklapą i podczas naszego rejsu pękła do końca za co zostaliśmy obciążeni 250zł.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DamianData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-08-29, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-08-20 do 2017-08-26, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
jach duzy i komfortowy. trochę za duży jak na mazury. wiele portów ma za krótkie muringi albo bojki. brak możliwości wyciągnięcia płetwy sterowej i silnika z wody powoduje ze stawanie na dziki jest problematyczne
Jakość żeglowania*
ciężka łódka z dużym żaglem. przy bardzo słabych wiatrach praktycznie nic nie da się zrobić. od 2 można pływać. przy mocnych wiatrach łódź zachowuje się przewidywalne. jednoczesna obsługa koła sterowego i talii przy mocnym wietrze nie jest łatwa. warto robić to w 2 osoby.
Jakość mieszkania*
najbardziej komforotowa lódka jaką do tej pory plywałem na mazurach. duzo miejsca. bagate wyposarzenie.
Stosunek jakości do ceny*
łódka 3 x droższa np od twistera 800, który ma gorszą jakość mieszkania ale żegluje dużo dynamiczniej.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wygodny do żeglowania, chociaż jak poprzednicy pisali były problemy z kuchenką,gdzie jeden palnik wymagał ciągłej obsługi - trzeba było dociskać zaworek z gazu aby nie zgasł, ponadto nie działało radio. silnik bez zarzuty - palił od strzału i zawsze można było na nim polegać. gdyby nie problem z kuchenką i radiem byłaby ocena 5, a tak ja oceniam na 4.5 tyle że nie ma połówek
Jakość żeglowania*
dobra, jacht ma małe zanurzenie co powoduje że bez problemu można dojść do brzegu nawet tam gdzie inni mają problemy. ostro chodzi na wiatr, ale przydałoby się porządne trymowanie i można by z niego jeszcze trochę wyciągnąć.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
cumy do wymiany (słabo skecone liny powoduja plątanie sie podczas cumowania i wyjścia z portu. mało krawatów. zrobiliśmy sami kilka :-)
Jakość żeglowania*
właściwości nautyczne spoko choć źle sie pływa przy osstrych kursach, trzeba mocno odpadać od linii wiatru. słaba manewrowość na niskich prędkościach, szczególnie w ciasnych portach, sytuację ratują stery strumieniowe na dziobie. jednak silnik zaburtowy ustawiony na sztywno to ciut za mało jak na ten gabaryt.
Jakość mieszkania*
super niczego nie trzeba wiecej :-)
Stosunek jakości do ceny*
odpowiedni. bardzo miła obsługa !!!! :-)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarianData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jest bardzo dobrze przygotowany, nie ma do czego się doczepić, plusem na pewno jest ogrzewanie. z właścicielem jest doskonały kontakt. sam z pewnością jeszcze skorzystam i innym polecam.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
byliśmy we dwoje , to miejsca nam nie brakowało. cztery osoby też by się dobrze czuły.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-08-31 do 2017-09-02, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
nowy jacht w niezłym stanie. kilka drobnych rzeczy do poprawy (prędkościomierz, lodówka). poza tym wszystko sprawne i dobrze działa. dużo fajnych i przydatnych rozwiązań.
Jakość żeglowania*
jacht fajnie pływa ale trzeba pamiętać, że jest to jednak kilkutonowa konstrukcja.
Jakość mieszkania*
bardzo wygodny. 8 osób komfortowo. najwygodniejszy do mieszkania jacht na jakim pływałem. duże kabiny rufowe, dużo miejsca w środku. wc morskie, ogrzewanie. może lodówka mogła by lepiej działać i przydałoby się bimini (sporo padało).
Stosunek jakości do ceny*
no niestety takie jachty kosztują ale to zrozumiałe. jego elementy nie są w końcu za darmo. polecam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko działało jak trzeba, niczego nie brakowało
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JadwigaData rejsu: od 2017-09-01 do 2017-09-03
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-09-02 do 2017-09-03, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
do poprawy płetwy sterowa, kambuz, silnik.
Jakość żeglowania*
małe zagle
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
sprzątanie 60pln
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KestutisData rejsu: od 2017-09-01 do 2017-09-02, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-08-30 do 2017-09-01, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-09-01, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobrze wyposazona lodka, wszystko nowe bardzo fajnie sie przywalo. dosc szybka lodka
Jakość żeglowania*
mocny silnik, dosc duze zagle, dobre zanuzenie, tylko dosc ciezko sie steruje przy mocniejszym wietrze
Jakość mieszkania*
bardzo przestronna rufa, dziob super, otwarty, tylko po bokach lepiej mogloby byc (ciut za wasko na dwie osoby)
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2017-09-01 do 2017-09-02, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jak dla początkującego żeglarza świetna
Jakość żeglowania*
bez problemowo da się prowadzić samemu
Jakość mieszkania*
jak dla 2osób to apartamet
Stosunek jakości do ceny*
za 3dni 240 zł to nie są straszne pieniądze
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-08-16 do 2017-08-18, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
fajny jachcik, choć nie ustrzegł się drobnych usterek i upierdliwości - nieoryginalny korek wlewu paliwa (nowy zamówiony) przez co paliwo wycieka, gdy silnik zatankowany do pełna i odchylony do żeglowania. uszkodzony jeden odbijacz. ciągle otwierające się drzwi do toalety przy płynięciu w przechyle. konieczność demontażu schodków by dostać się do toalety. ps. to nie jest ten jacht co na zdjęciach
Jakość żeglowania*
jacht bardzo wolny, ale bezpieczny. Łatwy w obsłudze, obsługiwać go może jedna, nawet mało doświadczona osoba. to był mój pierwszy czarter i pierwsze pływanie po mazurach - jacht dał radę. jedyne co mnie w nim irytowało, to powolność i źle moim zdaniem poprowadzone szoty foka. silnik niezawodny (o ile się pamiętało o dolaniu paliwa - inaczej uruchomienie go po uzupełnieniu paliwa trwa nawet do 10
Jakość mieszkania*
wszystko było ok, jeśli się pamiętało o mocnym zakręceniu butli gazowej na noc.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RochData rejsu: od 2017-08-20 do 2017-08-27, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w dobrym stanie technicznym, nie stwierdzono żadnej awarii spowodowanej złą konserwacją jachtu, za wyjątkiem urwania zawleczki przy wancie kolumnowej w trakcie płynięcia pod żaglami.
Jakość żeglowania*
jednostka szybka, spod kanału kula pod giżycko można dopłynąć w 45 minut, przy czym jez. boczne pokonane na samym foku, dopiero na niegocine postawione oba żagle przy wietrze 4-5 b.
Jakość mieszkania*
trochę mało miejsca w zejściówce, płytkie i otwarte jaskóły mają małą pakowność - przy dłuższym rejsie - 2 tygodniowym, mógłby być problem z wypakowaniem wszystkiego.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawelData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: IreneuszData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-09-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2017-08-22 do 2017-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
dziurawa płetwa sterowa
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TymotheusData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Ładna i zadbana łódka ;)
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TymotheusData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: FilipData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-09-01, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobrze przemyślane i wdrożone rozwiązania na jachcie. jednostka bardzo starannie wykończona
Jakość żeglowania*
przy słabych wiatrach jacht trochę wolny - chyba za sprawą samo-halsującego foka, który jest mniejszy niż jego standardowy odpowiednik. na mocniejszych wiatrach zachowywał się bardzo dobrze, bez nadmiernej tendencji do ostrzenia w szkwałach.
Jakość mieszkania*
jacht zadbany, przyjemnie wykończony z bardzo dobrą organizacją wnętrza - szczególny plus za półkę na kubki, szufladę na garnki, dodatkową zejściówkę z moskitierą.
Stosunek jakości do ceny*
gdyby był jeszcze kabestan elektryczny...
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksanderData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DominikData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-08-30, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksandraData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2017-08-13 do 2017-08-18, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomanData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-11 do 2017-08-18, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ma swoje lata i pewien stopień zuzycia ale był rzygotowany ok.
Jakość żeglowania*
twistery to nadal jedne z najszybszych i dobrze prowadzących się jachtow na mazurach.
Jakość mieszkania*
ci ktorym brak kabin przeszkadza 0 niech poszukają innej krypy. ci którzy doceniają przestronność niepodzielonej kabiny wiedzą co wypożyczać.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GordonData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
the yacht was in very good shape, and very clean. the equipment is ed - no compass, navigation lights any form of navigation support. no maps either
Jakość żeglowania*
this is a heavy boat, so needs a strong breeze to sail, but the engine is powerful and helps when the wind is light
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KingaData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DanielData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jednak konfort rejsu, przy dłuzszych rejsach jest istotnym szczegółem, zwłaszcza gdy płyniesz z rodziną
Jakość żeglowania*
bardzo słabo zbierał się pod wiatr, duże problemy z rollfok
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-19, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólnie sprawny, znacznie starszy niż deklarowany, dużo obtarć i obtłuczeń, bardzo ciężko działający mechanizm bramki masztu (bez elektrycznego kabestanu byłaby męczarnia), musiałem pouzupełniać kilka zawleczek (w górnej lince relingu brakowało 2 szt. !!!), brak śruby mocującej roler foka do sztagu, niedziałająca instalacja wody zaburtowej
Jakość żeglowania*
super wygodny samohalsujący fok, spory kąt martwy zwłaszcza na zrefowanych żaglach, na pełnych żaglach wygodne i przyjemne żeglowanie, brak tridata, głębokościomierz bardzo by się przydał
Jakość mieszkania*
stanowczo za nisko w mesie (max. 1,75m) i kajutach (1,5m i 30 cm nad nogami), kajuty jak dla 2 osób dość ciasne, mesa bardzo duża (mogłaby być mniejsza na korzyść kajut, zwłaszcza dziobowej), duży i ładnie wykończony kingston z elektrycznym kibelkiem, dużo schowków w mesie
Stosunek jakości do ceny*
po rabacie było ok, za pełną opłatę na pewno nie wart ceny
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-16 do 2017-08-24, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-08-16 do 2017-08-17, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawelData rejsu: od 2017-08-20 do 2017-08-23, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgataData rejsu: od 2017-08-25 do 2017-08-27, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: PatrykData rejsu: od 2017-08-05 do 2017-08-11, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
długo czekaliśmy na upragniony urlop i niestety bardzo się rozczarowaliśmy. podczas 6-dniowego rejsu spotkały nas 4 awarie! w drugi dzień od wypłynięcia z portu jagodne jacht nie chciał odpalić. okazało się ze akumulator. właściciel portu przyjechał, coś pogrzebał i mogliśmy płynąc dalej. ale następnego dnia to samo. podladowalismy się i jakoś doplynelismy do węgorzewa gdzie wymieniono nam akumula
Jakość żeglowania*
masakra, nikomu nie życzę takich wakacji!
Jakość mieszkania*
niedziałające światła w środku, przeciekajacy dach, brudno
Stosunek jakości do ceny*
skandal!!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-08-24 do 2017-08-27, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
trochę bezwładny ze względu na gabaryty i ciężar ale przy silniejszym jest okej. no i jest to jednostka raczej na rodzinne wycieczki.
Jakość mieszkania*
Świetnie sprawdza się na 6-8 osób, przy dziesięciu nie jest już tak wesoło, ale da się przy pewnym wysiłku.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-08-27, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany. Żadnych problemów. właściciel bardzo przyjemny i miły.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, całkowicie sprawny, właściciel miły i sensowny
Jakość żeglowania*
jacht świetnie wyważony, bez oporów na sterze
Jakość mieszkania*
dwie osoby komfortowo
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BarbaraData rejsu: od 2017-08-26 do 2017-08-27, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy, zadbany, z piękną nowoczesną linią, zwracający na siebie uwagę.
Jakość żeglowania*
jacht bardzo szybki, zwrotny, czuły na reakcję steru, nie wybacza błędów sternika. dający ogromną satysfakcję z żeglowania.
Jakość mieszkania*
dla 4 osobowej załogi bardzo dużo miejsca, szerokość kabiny bardzo duża, osoba ze wzrostem 180 cm nie musi się schylać.
Stosunek jakości do ceny*
dobry stosunek jakości do ceny nowego jachtu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MARIUSZData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-24 do 2017-08-26, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-08-13 do 2017-08-14, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2017-08-13 do 2017-08-19, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wymaga napraw takich jak wymiana prujących się lin, pogiętej bramki, jednego palnika. po naprawach będzie świetnym jachtem do żeglugi mazurskiej.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
przy przekazaniu jachtu ster strumieniowy niesprawny. dodatkowo musieliśmy czekać w porcie z naprawą do następnego dnia.\r\n\r\nnad ranem okazało się, że przedłużacz 220v też był uszkodzony i straciliśmy możliwość naładowania akumulatorów pierwszej nocy. \r\n\r\nponownie musieliśmy zmienić plan trasy.\r\n\r\nsam jacht super. wykończenie słabe, całe wnętrze trzeszczy w trakcie noclegów. część zamkó
Jakość żeglowania*
ok
Jakość mieszkania*
komfortowo i przestrzennie ale wszystkie koje i podłogi trzeszczą a zamki w drzwiczkach wypadają.
Stosunek jakości do ceny*
cena atrakcyjna jak na taką jednostkę. stan jachtu w trakcie przekazania pozostawia niesmak.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: EdwardData rejsu: od 2017-08-24 do 2017-08-26, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
własności nautyczne super. jak na taką masę jacht chodzi pięknie. brak steru strumieniowego zdecydowanie utrudnia żeglugę na wstecznym na silniku. można by zmienić oświetlenie w kabinie i w kambuzie bo tam szczególnie jest ciemno. generalnie byliśmy zadowoleni z pobytu na jachcie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht od strony technicznej sprawny, panel steru strumieniowego wymieniono przed wypłynięciem, tv nie działał przez cały rejs
Jakość żeglowania*
brakuje rufowego steru strumieniowego, na wstecznym trzeba trochę gimnastykować się przy ciasnych podejściach
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BognaData rejsu: od 2017-08-24 do 2017-08-26, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zgodny z opisem, bardzo mila pani od ktorej wynajmowalismy. bardzo dobry kontakt. goraco polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany, nowy, czysty jacht. wszystko na miejscu. dużo praktycznych schowków. marina "stranda" nowa, zadbana, wc i prysznice nowe.
Jakość żeglowania*
zawsze zależy to od skipera. dla nas był w sam raz!
Jakość mieszkania*
wygodnie, jak w łóżku wodnym :)
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WitoldData rejsu: od 2017-08-22 do 2017-08-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nowy i dobrze utrzymany.
Jakość żeglowania*
bardzo szybki jacht. zachowuje się świetnie zarówno na słabych jak i mocnych wiatrach.
Jakość mieszkania*
kilka drobiazgów wymaga poprawy. dłuższe działanie lodówki na baterii.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2017-08-05 do 2017-08-11, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
idealny dla rodziny z dzieckiem. bardzo sympatyczny wydający.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-05 do 2017-08-11, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
dobrze przygotowany, sporo patentow ulatwiajacych zycie jak tasma z kastety (malo tego w brew pozorom)
Jakość żeglowania*
bardzo szybki - 0 problemow
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomanData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MaciejData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
generalnie wszystko sprawne, b. dobry silnik
Jakość żeglowania*
dobre olinowanie, żagle i osprzęt, jacht b. przyjemny w prowadzeniu, jedyny problem to przycinający się rolfok, nie zawsze można go zwinąć i rozwinąć w łatwy sposób
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: jacekData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo czysty,zadbany.wyposazenie rowniez. chociaz padl akumulati musialem go sam znalezc i wymienic to oceniam na wysokie 4 do 5.
Jakość żeglowania*
tylko 4 ale to dlatego ze nie mialem mozliwosci poplywac solidnie z braku swiadomej zalogi.
Jakość mieszkania*
spalem w kabinie dziobowej wiec ok. ale nie wiem czy wyspalbym sie w pelnej obsadzie.
Stosunek jakości do ceny*
lodz jest warta swojej ceny.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-19 do 2017-08-25, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
mimo nominalnej możliwej załogi 2+2 dzieci,, de facto jednostka dla 2 osób, i to nie bardzo komfortowo pod względem noclegowym. jesli chodzi o samo pływanie, cabrio daje możliwość komfortowej podróży 4 osób.
Jakość żeglowania*
brak steru kierunkowego do manewrów portowych przy stosunkowo słabym silniku skutkuje przeciętną zwrotnością na manewrach. wysoka wolna burtą przy silnym wietrze może jeszcze utrudnić manewry portowe.
Jakość mieszkania*
dla 1 osoby zupełnie dobre warunki, choć dojście do kuchenki ciut kłopotliwe. kłopotliwe tez zejście do kabiny od dziobu.
Stosunek jakości do ceny*
polecam, choć są wygodniejsze za podobne pieniądze.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-08-15 do 2017-08-19, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
pływam na mazurach ( i nie tylko) od 30 lat i jest to najszybszy jacht jakim pływałem. armattwierdzi ze pozbawiono go kilkuset kilogramów balastu - nie wierzyłem ale teraz mogę powiedzieć ze to chyba prawda - niezwykle szybki jacht przy wietrze do 3 , powyżej trzeba się już refowac ponieważ jacht bardzo ostrzy ( trudno utrzymać ster) - polecam żeglarzom z pewnym doświadczeniem.
Jakość żeglowania*
jak wyżej
Jakość mieszkania*
jacht miał jeden mankament: skraplanie wody z lodówki , która w niewielkiej ilości (około szklanki wody ) pojawiała się w kabinie zawsze po kilku godzinach od wypłynięcia (po odłączeniu lodówki od zasilania portowego ) - temat zgłoszony armatorowi podczas zdawania jachtu.
Stosunek jakości do ceny*
jak wyżej
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-07-29 do 2017-08-11, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
oprócz drobnych niedogodności standardowych przy często czarterowanych jachtach(wypadająca szczęka przy rumplu, przeciekający forluk itp.) twister spisywał się bardzo dobrze.
Jakość żeglowania*
lekki wiatr od rufy powodował, że jacht zapier***lał jak ta lala:)
Jakość mieszkania*
kokpit przestronny, wygodny, pod pokładem sporo miejsca. w środku czysto, sprzęt bez zarzutów. jednym z załogantów było 5-cio letnie dziecko, które czuło się swobodnie (aż za bardzo;)) także jacht jak najbardziej przystosowany do rodzinnego żeglowania.
Stosunek jakości do ceny*
bosman spoko ziomek - wszystko przebiegło sprawnie, szybko, zgodnie z planem, bez zbędnego p****doleni;). podczas rejsu zepsuł się silnik - serwis spisał się bardzo dobrze - następnego dnia rano silnik był wymieniony na sprawny.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2017-08-05 do 2017-08-11, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
problemem był tylko brak porządeku i pleśń
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2017-08-23 do 2017-08-24, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo przyzwoity jacht. wszystko działa i jest na swoim miejscu. ale przede wszystkim bardzo na poziomie właściciel, a to podstawa czarteru. przyjemność i we współpracy i w pływaniu. jacht bardzo ekonomiczny, w sumie przez całodniowy rejs (giżycko - Święcajty i z powrotem) zużył nam niecałe 30 litrów benzyny, przy prędkości marszowej ok. 10 km/h.
Jakość żeglowania*
akurat trafiłem na bardzo wietrzne dni. na otwartych akwenach łódź znosiła dzielnie całkiem spore fale. pływa, manewruje, przyspiesza, zwalnia itp. całkowicie tak jak trzeba. polecam.
Jakość mieszkania*
wnętrze jachtu jest przyzwoite, czyli takie, jakiego można oczekiwać. w każdym razie wyspałem się znakomicie. jacht bardzo łatwy do utrzymania w czystości. wszystko działa.
Stosunek jakości do ceny*
daję 4, żeby następnym razem wynegocjować jakiś rabat ;)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
przyjemna jednostka/ flydeck super, bdb manewrowość
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MartaData rejsu: od 2017-08-11 do 2017-08-17, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2017-08-05 do 2017-08-11, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: FilipData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-08-05 do 2017-08-11, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MagdalenaData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajnie ostro pływa na wiatr, cały sprzęt sprawny, tylko ciut nie doczyszczona łódka po poprzedniej ekipie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2017-08-16 do 2017-08-18, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
miła obsługa, zadbany jacht, ok :)
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SzymonData rejsu: od 2017-08-05 do 2017-08-11, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: DariusData rejsu: od 2017-08-12 do 2017-08-18, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2017-08-05 do 2017-08-11, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
nowa konstrukcja z białegostoku. bardzo udana. duża, wygodna, i co najważniejsze przy tej wielkości z podnoszonym mieczem, co pozwala dojść do brzegu. doskonale dobrany silnik hondy 10km . dwie cumy to jednak za mało w trudniejszych sytuacjach do zabezpieczenia jachtu podczas cumowania - ale to drobiazg.
Jakość żeglowania*
doskonale zachowuje się zarówno przy słabych jak i mocnych wiatrach. stabilna. bezpieczna. prowadzi się lekko, doskonale reaguje na każdy ruch rumpla.
Jakość mieszkania*
trzy kabiny dwuosobowe bardzo wygodne. jednak nie dla osób powyżej 185cm wzrostu. kabiny rufowe szersze niż dziobowa. pan filip bardzo pomocny i przystępny, dba o jacht i wyposażył go tak, że niczego nie brakowało.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów
Akceptujemy płatności poprzez Dotpay.eu
Klient nie ponosi opłat za transakcję
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Copyright mJacht 2013
Strona do prawidłowego działania używa plików cookie. Zapoznaj się z naszą polityką dotyczącą plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu