Kontakt Mazury   O Firmie   Regulamin Czarterów Online   Bezpieczna Płatność Zaliczki   Polityka Prywatności   Opinie o mJacht.pl   Opinie porejsowe  
  Czarter jachtow  
Czarter Jachtów Mazury - Online - Wynajem Jachtów Mazury
Model jachtu
Port wypłynięcia
Liczba osób
Typ łodzi
Data wypłynięcia 
Długość rejsu
Cena za dobę
Armator / Jacht  
Opinie porejsowe



Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2019-10-10 do 2019-10-12, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-10-12 do 2019-10-12, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-08-10 do 2019-08-16, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SzymonData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-26, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
dla dwóch osób idealnie. dwoje dorosłych + dwójka dzieci to moim zdaniem max do mieszkania.
Jakość żeglowania*
przy prędkościach rzędu 5-6 km/h zużycie paliwa na poziomie 1,3 l/godz. silnik z dużym zapasem mocy, który przydaje się przyjdzie popływać w gorszych warunkach. przydałoby się sterowanie hydrauliczne. stabilny kursowo i dzielny jachcik.
Jakość mieszkania*
szkoda, że bez prysznica ale wiedzieliśmy o tym od początku. pływaliśmy we wrześniu i przydawało się ogrzewanie. obawiam się o temperatury w kabinie w trakcie upałów.
Stosunek jakości do ceny*
idealnie
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-13, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomanData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-22
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2019-10-02 do 2019-10-05, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo przestronny i wyglądny do żeglowania w większej grupie. w trakcie rejsu nie sprawił zadnego problemu. am ż
Jakość żeglowania*
ciężki jacht i co za tym idzie dość wolny na słabym wietrze. mały fok samochalsujący wiec o ostrym pływaniu regatowym raczej trzeba zapomniec. przy sile 4-5b zbyt mocno idzie do wiatru, dolny ref na grocie rozwiązuje problem.
Jakość mieszkania*
wnetrze jak na jach 33 stopu przestronne i dobrze zaprojektowane.
Stosunek jakości do ceny*
jak na pore poza sezonem mogłaby być nieco niższa :)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-10-03 do 2019-10-05, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-09-26 do 2019-09-28, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
najlepszy jacht na mazurach
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DawidData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-21, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HubertData rejsu: od 2019-09-21 do 2019-09-27
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-09-06, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
trochę cięzko chodzi miecz, ale za to silnik zapala za każdym rezem.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawelData rejsu: od 2019-09-28 do 2019-10-02, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
bardzo dobra, minusem był uciążliwy zapach z toalety.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-09-25 do 2019-09-29, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
bywało lepiej
Jakość żeglowania*
bardzo nawietrzny, przy 4 bf trzeba się refować
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WaldemarData rejsu: od 2019-09-12 do 2019-09-18, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
denerwuj
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
wyposa
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2019-09-14 do 2019-09-18, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
we wrześniu, w sezonie 1
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-09-09 do 2019-09-15
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-09-27 do 2019-09-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-09-12 do 2019-09-14, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
całkiem fajny jacht, przyjemny w żeglowaniu, komfortowy.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-23, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
rejs nie odbył się z powodu awarii silnika. jednak właściciel podszedł profesjonalnie do sprawy i załatwił jacht zamienny w tej samej cenie. spróbujemy następnym razem:)
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-23, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
spokojne pływanie.
Jakość mieszkania*
w miarę wygodnie w 4 osoby
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DawidData rejsu: od 2019-09-18 do 2019-09-22, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: HubertData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht mocno poobijany, nie działa ster strumieniowy, brak pagaja, a bosak plastikowy.
Jakość żeglowania*
Łajba bardzo pod sterowna, a podczas zwrotów nie czuć kontry sterem.
Jakość mieszkania*
tes 32 to duża i wygodna łajba. wszystkie wymienione udogodnienia działają.
Stosunek jakości do ceny*
podczas rozmowy i ustalania szczegółów, armatnie wspominał o uszkodzeniach i braku stera strumieniowego co przy tak dużej łajbie jest bardzo pomocny.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanData rejsu: od 2019-09-09 do 2019-09-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht b. dobrze przygotowany i wyposażony we wszystko co niezbędne a nawet bardziej.
Jakość żeglowania*
w zasadzie bez zastrzeżeń, ale pow. 5b przydałaby się druga refbanta.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2019-09-22 do 2019-09-27, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
kiepskie zawleczki.
Jakość żeglowania*
super.
Jakość mieszkania*
bez zastrzeżeń.
Stosunek jakości do ceny*
wart zapłaconej należności.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2019-09-09 do 2019-09-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2019-09-25 do 2019-09-28, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko w 100% sprawne, jacht świetnie wyposażony, ogrzewanie działa bez zarzutu.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: FilipData rejsu: od 2019-09-08 do 2019-09-13, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-09-22 do 2019-09-26, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
zadbany. osoba zajmująca się jachtem między czarterami kompetentna i pomocna oraz życzliwa. wygodny.bezpieczny.Łatwy w prowadzeniu.wspaniale się sprawdza kabestan elektryczny.ekonomiczny silnik.pięknie słucha steru.pomocny ster strumieniowy.
Jakość żeglowania*
jacht lubi wiatr od 2b wzwyż. duży kąt martwy.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
po sezonie 390 pln/dobę nie jest wygórowana.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: JerzyData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko sprawne operowanie silnikiem z manetka umieszczona przy kole sterowym a nie na burcie super wszystko jest pod kontrolą , silnik strumieniowy idealnie działał . Łódka przygotowana na 5 \\r\\n
Jakość żeglowania*
przy dużym wietrze za bardzo ostrzy, ale to dla bezpieczeństwa.przy dużych łodziach i większym zanurzeniu sonar b. przydatny. cobra 33 godna polecenia
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
za wygodę się płaci,tak było zawsze.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: StanisławData rejsu: od 2019-09-21 do 2019-09-27, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-09-14 do 2019-09-21, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksandraData rejsu: od 2019-09-08 do 2019-09-13, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
wygodny, zadbany
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-21, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
szału nie ma, ale tragedii też nie.
Jakość żeglowania*
Żagle w porządku, płetwa mocno wysłużona
Jakość mieszkania*
radio nie działa, sztućców na styk, tylko jeden garnek ma pokrywkę...
Stosunek jakości do ceny*
ogólną ocenę psuje dodatkowa opłata za sprzątanie, choć jacht należy zdać czysty i sklarowany. to sposób na podniesienie ceny czarteru.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht kilka lat już ma za sobą, ale jest utrzymany w dobrym stanie,
Jakość żeglowania*
zwrotny, dobrze reaguje na ster, posiada małe zanurzenie, które pozwala dojść blisko do brzegu.
Jakość mieszkania*
dla 2 osób - idealnie, wszystko sprawne
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-09-12 do 2019-09-14, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-14, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
zasadniczo wszystko w porządku, tylko nieco doskwierał brak elektrycznego kabestanu. wszystkie urządzenia działały jak należy.
Jakość żeglowania*
jacht bardzo dobrze znosi żeglugę przy silnym wietrze. chyba lepszym rozwiązaniem byłoby zastosowanie normalnego foka a nie samohalsujacego.
Jakość mieszkania*
przy ośmiu osobach jacht zapewnia bardzo dobra warunki mieszkaniowe.
Stosunek jakości do ceny*
cena czarteru jest bardzo dobra. przy licznej załodze koszty są jak najbardziej do zaakceptowania.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-23, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
super jacht, dobrze lata, bezpieczny, super wyposażony.
Jakość żeglowania*
fajnie
Jakość mieszkania*
zawsze moglo by być wiecej miesca :)
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobra cena
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomualdData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
widać, że jacht ma swoje lata i był po całym sezonie, ale wszystko sprawne. nie było żadnych kłopotów.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
na cztery dorosłe osoby bardzo ok!
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2019-09-14 do 2019-09-20, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht safina ii jest w niezłym stanie technicznym pokładu. po wnętrzu widać ślady użytkowania. jest wygodny i fajnie się nim steruje. niestety niektóre elementy zostały na szybko naprawiane przy pomocy srebrnej/szarej taśmy - co jest widoczne. podczas rejsu silnik odmawiał współpracy, lodówka działała bez zarzutu, a ogrzewanie najpierw działało chwilowo, a później (przez większą część rejsu) nie d
Jakość żeglowania*
jachtem safina ii płynie się bardzo przyjemnie. jacht jest wyposażony w obciągacz bomu, co moim zdaniem jest przydatne. grota można zrefować, co jest przydatne, ale tylko nieznacznie zmniejsza to jego powierzchnię. fajnie by było gdyby był też drugi poziom refowania, gdyż przydałby się w gorszych warunkach pogodowych, o które nie jest ciężko w końcówce września. jeśli chodzi o pływanie na silniku,
Jakość mieszkania*
na jachcie safina ii lodówka działała bez żadnych zastrzeżeń i była dużym udogodnieniem. niestety sam jacht w wielu miejscach był naprawiany srebrną/szarą taśmą, co jest widoczne. w tym także została nią zaklejona pęknięta suwklapa, z której podczas deszczu trochę kapie. we wrześniowych niskich temperaturach bardzo dużym minusem było z początku okazyjnie działające ogrzewanie, a po kilku dniach ni
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht safina i jest w niezłym stanie technicznym. po wnętrzu widać ślady użytkowania. jest wygodny i fajnie się nim steruje. niestety niektóre elementy zostały na szybko naprawiane przy pomocy srebrnej/szarej taśmy - co jest widoczne. podczas rejsu nie było potrzeby korzystania z ogrzewania (nie wiem czy działa czy nie), ale lodówka niestety nie działała. było to dużym utrudnieniem, gdyż szykując
Jakość żeglowania*
jacht safina i dobrze sprawuje się zarówno podczas rejsu na żaglach jak i pracy na silniku. niestety płynąc w baksztagu lub fordewindzie o jeden z salingów (chyba lewy) zaczepia się linka lazy jacka co utrudnia rejs i jest problem z przywróceniem olinowania do poprawnego ułożenia. poza tym jacht nie sprawia kłopotów.
Jakość mieszkania*
jacht safina i ma już dość widoczne ślady użytkowania - plamy, elementy naprawiane na szybko. niestety bosman nie wiedział jak uruchomić lodówkę, a idąc za jego radą, by włączyć wszystkie przełączniki, lodówka i tak nie działa. był to spory minus, ponieważ czarterując jacht z lodówką zakłada się, że będzie ona sprawna. jacht ma dużo miejsca pod pokładem i 7 osób może wygodnie nim podróżować.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-14, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht przekazano brudny (kadłub, pawęż, achterpik) porośnięty glonami i porostami (chętnie zamieszczę zdjęcia). w kokpicie smród paliwa!? (co zgłaszaliśmy przekazującemu nam jacht ). biorąc pod uwagę ,że wynajmujący "obligatoryjnie z góry pobiera opłatę -100 zł za sprzątanie jachtu - tym bardziej odpowiada za czystość jachtu.uczulam następnych aby dobrze sprawdzili czystość jachtu przed przyjęcie
Jakość żeglowania*
zadawalająca
Jakość mieszkania*
na odebranie jachtu czekaliśmy ponad 1,5 godziny od wyznaczonego terminu tj. godziny 11.oo, właściciel przez cały czas nie odbierał telefonu. po przybyciu ani słowa wyjaśnienia a słowo "przepraszam" nie występuje w słowniku właściciela. ponieważ pływam po mazurach od 40 lat (na tej podstawie mam pewne doświadczenia z czarterami) spodziewałem się profesjonalnej obsługi przez firmę "wind" z wilkas.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MagdalenaData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-10, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht czarterowy, więc w środku wykończenie podstawowe, wszystko sprawne i wystarczajace
Jakość żeglowania*
pływa fajnie, trochę dużo balastu, ale wszystko ok
Jakość mieszkania*
wszystko ok
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-09-06 do 2019-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2019-09-15 do 2019-09-21, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-09-01 do 2019-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
mam 186 cm wzrostu i brakowało tych 6 cm pod pokładem :)
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MaksymilianData rejsu: od 2019-09-18 do 2019-09-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wykończony z największą starannością, zarówno pod względem pływania jak i komfortu.
Jakość żeglowania*
jachtem pływa się bardzo dobrze, 100 konny silnik pozwala na sprawne przemieszczanie się po jeziorach i dostarcza dużo adrenaliny. pełne wyposażenie, o nic nie musimy się obawiać.
Jakość mieszkania*
jacht przestronny, idealny dla 4 dorosłych osób. w pełni wyposażona mesa. ogrzewanie bardzo skuteczne, również ogrzewa górny pokład. pełen komplet talerzy i rożnego rodzaju szkła.
Stosunek jakości do ceny*
bardzo dobra pływalność, manewrowość jak i wysoki komfort życia. jacht bardzo zadbany. jak najbardziej polecam do zwiedzania mazurskich miejscowości.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-22, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-09-22 do 2019-09-22, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2019-09-14 do 2019-09-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JAROSLAWData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-22, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo miły bosman, dobry kontakt. czarter przebiegł bez najmniejszych problemów.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
komfortowo jak dla 7 osobowej załogi.
Stosunek jakości do ceny*
jak najbardziej polecam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-09-12 do 2019-09-14, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-09-19 do 2019-09-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
wiekowy ale dobrze utrzymany
Jakość żeglowania*
jak to na tango 730
Jakość mieszkania*
jak wyżej ;)
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2019-09-19 do 2019-09-22, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdrianData rejsu: od 2019-09-13 do 2019-09-15, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2019-09-19 do 2019-09-21, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystkie elementy sprawne i lekko działające. widać, że właściciel dba o jacht oraz komfort i bezpieczeństwo żeglujących. 39m2 żagla daje radę nawet przy małym wietrze. silnik pali na dotyk.
Jakość żeglowania*
wiało 3-4 b więc jacht szedł jak marzenie.
Jakość mieszkania*
webasto o tej porze roku robi robotę.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-21, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DARIUSZData rejsu: od 2019-09-14 do 2019-09-20, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-08, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: LeszekData rejsu: od 2019-09-14 do 2019-09-20, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-09-20 do 2019-09-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: IgorData rejsu: od 2019-09-16 do 2019-09-21, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w bardzo dobrym stanie technicznym , czysty , w pelni wyposazony i przygotowany do żeglugi. Łatwy w obsludze. bardzo dobry kontakt z wynajmujacym. sprawny odbii zdanie lodki.
Jakość żeglowania*
przy odpowiednim zbalastowaniu lodki idzie dosyć ostro pod wiatr , jednak powierzchnia boczna robi swoje. bardzo prosta do zrefowania.
Jakość mieszkania*
ilość miejsca okazał sie w sam raz dla naszej 6-os. załogi , mogliśmy komfortowo spożywać posiłki jak i żeglować w pełnym skladzie na pokladzie.
Stosunek jakości do ceny*
to chyba jedna z lepszych ofert jeżeli chodzi o stosunek ceny do jakosci.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w pełni sprawny, jednak większość fałów jest już bardzo mocno wyeksploatowana i należałoby je wymienić przed kolejnym sezonem.
Jakość żeglowania*
mocno ostrzy przy szkwałach i trzeba mocno kontrować rumplem aby utrzymać kurs.
Jakość mieszkania*
komfortowo, wszystko sprawne,
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AlicjaData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2019-09-11 do 2019-09-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2019-08-30 do 2019-09-02, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
pomimo wieku i związanego z nim "lekkiego zmęczenia materiału" doskonale przygotowana do czarteru, sprawna i nie sprawiająca kłopotów jednostka. przemiły, służący pomocą właściciel. uwaga! z niewiadomych przyczyn mjacht lokalizuje jacht w giżycku - w rzeczywistości cumuje w rydzewie.
Jakość żeglowania*
Łajba szybka, zwrotna, lekka i z niewielkim zanurzeniem. sprawny, pracujący bez zarzutu silnik. duży i wydajny akumulator.
Jakość mieszkania*
wyposażenie standardowe dla czarterów. mesa i koje czyste i suche. wysokie osoby nie wyprostują się w środku, ale miejsca do spania nawet dla czterech rosłych ogrów jest dosyć. brak lodówki może być kłopotliwy przy dłuższym rejsie.
Stosunek jakości do ceny*
czarter "na ostatnią chwilę", a więc cena wybitnie okazyjna - zwłaszcza patrząc na cenowe szaleństwo, które ogarnęło większość mazurskich portów.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 1 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2019-09-16 do 2019-09-20, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
dostaliśmy jacht inny niż na zdjęciu mimo tego że zapewnia o nas iż dostaniemy ten odpowiedni. jacht już mocno zmęczony. silnik na jakieś "patenty" z drucikiem, wsteczny nie działał.. (trzeba było naciskać jakis drucik przy silniku, a ten był schowany pod pokrywa więc nie bylo to proste i szybkie). dodatkowo przy przechodzeniu przez most owy drucik spadł i w ogóle nie mieliśmy gazu. drugiej nocy w
Jakość żeglowania*
co do żeglowania ok. chociaż żagle nie rozstawialy się tak płynnie jak powinny. rollfok się zaginął, brakowało ślizgacza. niektóre cumy też już wymęczone.
Jakość mieszkania*
w nocy było zimno bez webasto. poza tym w 10 osób da się funkcjonować i nie pozabijać. duża jednostka
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2019-09-13 do 2019-09-14, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo dobry kontakt z armatorem, bardzo profesjonalne podejscie do klienta, jacht bardzo czysty i zadbany.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-09-06 do 2019-09-07, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: UNUSUALData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
bardzo szybki jacht. odpowiednia wielkość przedniego żagla. idzie ostro.
Jakość mieszkania*
parę usterek do naprawy.
Stosunek jakości do ceny*
rejs wart swojej ceny
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: BogdanData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-13, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
wygodny sterowny stabilny
Jakość żeglowania*
trochę niedoinformowani byliśmy co do obsługi silnika
Jakość mieszkania*
wygodny komfortowy
Stosunek jakości do ceny*
może dlatego ze po sezonie
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2019-09-06 do 2019-09-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo fajny na rodzinne rejsy.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: zbigniewData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-13, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-09-12 do 2019-09-15, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo stary i wszystko jest na nim sztukowane. z demobilu. zdryfowało nas do portu z powodu zepsutego koła sterowego. więc w zasadzie tylko wypłyneliśmy z portu i nas zdryfowało do brzegu!!!.rzekomy armatzostawił nas twierdząć że jacht był sprawny i skasował kaucję!!
Jakość żeglowania*
zepsute koło sterowe. poprzecierane linki. brak wyposażenia koi potrzebnego do rozłożenia łóżka. jacht niebezpieczny!!
Jakość mieszkania*
staroć. do remontu
Stosunek jakości do ceny*
ten jacht jest nie wart żadnych pieniędzy
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GrzegorzData rejsu: od 2019-09-12 do 2019-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht jest w bardzo kiepskim stanie. Żeby silnik działał trzeba podnosic i uchylać klapę silnika. ponoć wg "armatora" jest to nowy silnik. na moje oko wygląda na 15 lat. wszystkie naprawy na jachcie robione były przy najmniejszych nakładach pieniężnych - aby się trzymało...
Jakość żeglowania*
po wypłynięciu z portu stranda jacht stracił sterowność (zepsuła się pompa od koła sterowego). zdryfowało nas na szczęście do pobliskiego portu. armatstał na kei i widział że mamy kłopoty i nie reagował.
Jakość mieszkania*
wnętrze zniszczone, brak elementów umożliwiających rozłożenie spania w koi dziobowej.
Stosunek jakości do ceny*
z całego serca odradzam ten jacht i tego "armatora". facet zepsuł nam cały wypoczynek. odradzam!!!!!!!
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksanderData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-10, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-06-24 do 2019-06-25, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht super za tę cenę.
Jakość żeglowania*
"jacht spacerowy" jest dość powolny o czym wiedzieliśmy. chyba trzeba zrobić patent sternika motorowodnego, czasem predkość może być potrzebna.
Jakość mieszkania*
mh mam 190cm, moja pani 180cm, tylne kajuty raczej wąskie i duszne. w przedniej znacznie więcej miejsca.
Stosunek jakości do ceny*
Świetna obsługa, rozliczenia plaiwa, kaucja, żadnych problemów. pozdrowienia dla kamila.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-09-08 do 2019-09-13, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobry dla max 7 osób dorosłych. ogólnie oceniam łódkę dobrze, trochę uciążliwe wyciąganie steru jakoś dziwnie rozwiązane, a i z mieczem musieliśmy czasem walczyć, jakoś ciężko chodził. w środku wysoko ale wąsko, kabina dziobowa mała, za to na rufię naprawdę dużo miejsca. dodatki takie jak lodówka, webasto, duża butla gazu, ładowanie solarne - naprawdę poprawiają komfort.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht duży, przestronny, z wieloma udogodnieniami. bardzo dobry silnik. rzetelny bosman służył zawsze pomocą.
Jakość żeglowania*
jacht dobrze trzymał kursy przy mocniejszych wiatrach, nawet na ii refie.
Jakość mieszkania*
wysoka kabina, dużo przestrzeni w jaskółkach i bakistach. wszystkie instalacje sprawne, duży akumulatzapewniający dużo energii dla jachtu, możliwość ładowania telefonów, wszystko działające. dodatkowo sprawne ogrzewanie
Stosunek jakości do ceny*
jacht ma swoje lata, ale niska cena sprawiała że naprawdę nie było o co marudzić. dobre wyposażenie, dobra obsługa. naprawdę polecam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-09-13 do 2019-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JózefData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Żeglarsko świetnie utrzymany, mieszkalnie ujdzie. zaskoczeniem był brak prądu w porcie macierzystym, musieliśmy się ładować w mikołajkach.
Jakość żeglowania*
rewelacyjny na słabym wietrze, nie mieliśmy okazji sprawdzić przy silnym. nowe szoty miło się trzyma, jakieś tam luzy na płetwie są ale do przeżycia. miecz się podnosi, maszt stawiają 2 osoby (w tym jedna trzyma ster). silnik pali od razu, zrywkę naprawiliśmy
Jakość mieszkania*
nowa podsufitka i świeże materace w kolorze niebieskim wyglądają bardzo ładnie ale sprzęty są już ponadwyrężane. lodówka prosi się o wymianę, w kuchence trzeba trzymać kurek żeby się palił bo nigdy się nie rozgrzeje drugi czasem daje radę, akumulatjest ale 5v już nie ma. kilka niewymienionych tapet przeszło grzybem ale zdaje się że to ich ostatni sezon. może też uda się zatkać przejście z bakisty
Stosunek jakości do ceny*
mimo kilku wad jacht wyceniony uczciwie
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MaciejData rejsu: od 2019-08-03 do 2019-08-09, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
trzy osoby dorosłe i trójka dzieci naprawdę komfortowo i bezpiecznie.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-09-12 do 2019-09-15, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RadosławData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo przyjemny w żeglowaniu jacht. choć nie pierwszej młodości to b. dobrze utrzymany przez armatora. wszystko działało prawidłowo. bardzo dobry i miły kontakt z właścicielem.
Jakość żeglowania*
trochę przeszkadzał brak obciągacza bomu ale okucia są więc można uzupełnić.
Jakość mieszkania*
na 4 osoby to luksus
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WłodzimierzData rejsu: od 2019-09-13 do 2019-09-14, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: MIROSŁAWData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2019-09-13 do 2019-09-14, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2019-09-13 do 2019-09-14, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
zamki w drzwiach do naprawy zapalnik kuchenki nie działa
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ŁukaszData rejsu: od 2019-09-12 do 2019-09-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
super łódź, wszystko działa jak trzeba. kompletne wyposażenie, pomocny i życzliwy właściciel. polecam !
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
dla 4 osób było ok.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2019-07-27 do 2019-08-02, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
generalnie jacht ok, dużo dodatkowego wyposażenia. jacht wymaga wizualnego dopieszczenia, widać, że właściciela nie ma na miejscu i nie ma kto zadbać o detale.
Jakość żeglowania*
duży jacht, ale jak powieje to pływa. do rekreacyjnego, wakacyjnego żeglowania super.
Jakość mieszkania*
dla tej ilości osób super, nikomu nie brakuje miejsca.
Stosunek jakości do ceny*
jeden z najtańszych tesów na mazurach, więc cena bardzo dobra. minusik za te małe awarie, których nie było komu ogarnąć.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JoannzData rejsu: od 2019-09-01 do 2019-09-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AndrzejData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-09-04 do 2019-09-07, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArturData rejsu: od 2019-09-11 do 2019-09-14, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
4 bo to nie nowy jacht
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2019-09-13 do 2019-09-14, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BogusławData rejsu: od 2019-09-06 do 2019-09-07, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
super jacht polecam
Jakość żeglowania*
super jacht polecam
Jakość mieszkania*
super jacht polecam
Stosunek jakości do ceny*
super jacht polecam
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2019-09-06 do 2019-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RafałData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdrianData rejsu: od 2019-09-13 do 2019-09-15, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht nazywał się "groszek" i jego dotyczy opinia
Jakość żeglowania*
podejrzewam że to wina całego sezonu ponieważ pieski przy kabestanie i talii były tak wyślizgane iż nie trzymały co sprawiało na silnym wietrze bardzo duże problemy.
Jakość mieszkania*
jacht opisany jako posiadający webasto, niestety nie działało ono wcale - mimo prób interwencji u właściciela nie udało się uruchomić ogrzewania co przy trojgu dzieci było uciążliwe i zmusiło nas do skrócenia rejsu.
Stosunek jakości do ceny*
jach miłą swoje plusy i minusu. dużym plusem była czystość jachtu. minusy jak opisałem wyżej, zużyte po sezonie wyposażenie, brak webasto i nie dający się maksymalnie opuścić silnik z uwagi na zabezpieczenie antykradzieżowe.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RemigiuszData rejsu: od 2019-08-29 do 2019-09-01, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-08, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
czystość na nieodpowiednim poziomie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: JerzyData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-14, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
byliśmy we dwie osoby więc było idealnie. warunki wręcz komfortowe. naszym zdaniem projektanci calipso 750 mogliby bardziej pochylić się nad łazienką, żeby była bardziej wygodna. idealny jacht dla rodziny z 2-3 dzieci.
Jakość żeglowania*
przy małej fali i małym wietrze, żegluje się znakomicie. jacht ma dużą zdolność "myszkowania" po wodzie. w trakcie żeglowania sternik musi przez cały czas kontrolować kurs. przy dużym wietrze i dużej fali, jacht potrafi zmienić kurs na przeciwny niż ustawiony ster. w trudnych warunkach pogodowych trzeba mu poświęcić bardzo dużo uwagi.
Jakość mieszkania*
jacht posiada wszystko co jest nam potrzebne do normalnego funkcjonowania. z czystym sumieniem polecam przyszłym użytkownikom
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DariuszData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-14, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo udana jednostka. jacht zadbany czysty.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgnieszkaData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-13, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WincentyData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-13, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-08, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 9 osób
Ogólna ocena jachtu*
minimalne zanurzenie jest do
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
w kajutach bocznych nie mieszcz
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-08-26 do 2019-08-30, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JANUSZData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AnnaData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-13, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
mało miejsca przy 6 osobach
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-08-12 do 2019-08-16, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
super jacht, zero problemów. gorąco polecam!
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksyData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-13, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht sprawny, czysty, bardzo wygodny - jedynie w tym modelu mało miejsca do spania na rufie. jedyną zaskakującą rzeczą były koła sterowa które nie pracują symetrycznie tylko niezależnie, jednak jest to cecha modelu, nie egzemplarza. dodatkowo zaskakująco oszczędny silnik diesla - zużyłem około 20 litrów przez tydzień rejsu przy trasie węgorzewo - mikołajki oraz codziennym grzaniu webasto! dużym
Jakość żeglowania*
jacht bardzo stabilny, lekko toporny choć przy takich gabarytach nie można się spodziewać innej rzeczy. mankamentem jest długość plewy sterówek i miecza - trzeba uważać na miejsca poniżej 3.4 m na miecz i 3 na płetwę. silnik bardzo sprawnie sobie radzi z jachtem nawet przy silnym wietrze
Jakość mieszkania*
koje komfortowe choć na rufie troszeczkę mało miejsca (efekt zabudowanego silnika z wałem). dodatkowo jacht wyposażony w mikrofale, kostkarkę do lodu i lodówkę która potrafi być jak się okazuje zamrażarką. fajnym elementem są zewnętrzne podświetlenie oraz głośniki
Stosunek jakości do ceny*
cena w przypadku tej jednostki jest zupełnie uzasadniona, a nawet standard jest na poziomie jednostek droższych jakie są oferowane na mazurach
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2019-09-06 do 2019-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
luzy na płetwie sterowej, zbyt gruby szot grota w talii przez co zagiel się nie luzował, utrudnione manewrowanie w porcie prez dziwne rozwiazanie sterowania silnikiem
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: Data rejsu: od 2019-09-04 do 2019-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2019-09-04 do 2019-09-10, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-08-27 do 2019-08-30, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany, czysty, wszystko co potrzeba dla rodziców z gromada dzieci
Jakość żeglowania*
jedyny minus. za długa lina stalowa do podnoszenia masztu. pozwijala się i zablokowała. napewno temat do naprawy. 200 zł z kaucji poszło na wymianę tej liny
Jakość mieszkania*
duży komfortowy jacht polecam
Stosunek jakości do ceny*
zlapalismy się na promocję
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: GerardData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-09-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2019-09-02 do 2019-09-05, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JanuszData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KonradData rejsu: od 2019-08-05 do 2019-08-09, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
bogato wyposażony - zgodnie z opisem. nie jest to jacht tanio wyposażony pod wynajem, tylko prywatny jacht, który jest czasami wynajmowany. robi wrażenie - szczególnie wieczorem w marinach jak się podświetlenie ledowe zapali :) duży silnik pozwala na pływanie na małych obrotach, dzięki czemu nie ma hałasu, a zapas mocy nieraz się przydaje. osiągi: np. przy obrotach 1800 obr/min. ma prędkość 10 km/
Jakość żeglowania*
te typy łodzi (płaskodenne z małym zanurzeniem) "myszkują" trochę przy pływaniu z małymi prędkościami tzn. schodzą z kursu na lewo i prawo, co jest trochę męczące w pływaniu kanałami. jak płynie się w deszczu, to brakuje, aby były wycieraczki. należy korzystać z nawigacji połączonej z gps, to nie wpłynie się na mieliznę. echosonda jest na wyposażeniu i przyda się, jak ktoś chce wędkować. przy
Jakość mieszkania*
w dziobowej sypialnie jest bardzo wygodnie, trochę mniej w rufowej. maksymalna ilość osób do spania to 4 dorosłych. duży prysznic z ciepłą wodą daje duży komfort.
Stosunek jakości do ceny*
właściciel bardzo w porządku, co jest bardzo istotne, a staje się kluczowe wtedy, kiedy coś się przydarzy. ja przez swoją głupotę (nie spojrzałem na nawigację gps) lekko uszkodziłem śrubę na mieliźnie, za co została mi potrącona część kaucji (co jest normalne), ale po naprawie właściciel skasował mnie za rzeczywisty koszt naprawy i zwrócił mi część potrąconej kaucji, choć wcale nie musiał tego z
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KarolData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-07, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AgataData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-03, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
dla naszych potrzeb zbyt krótka koja dziobowa.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-09-08 do 2019-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo stabilnie sie prowadzi pomimo 4-5 beauforta
Jakość żeglowania*
pływaliśmy cały dzień bez żadnych problemów. Łódka ma ster kierunkowy który bardzo nam pomógł przy cumowaniu do pomostu.
Jakość mieszkania*
wszystko sprawne i działające
Stosunek jakości do ceny*
serdecznie polecam
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RyszardData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
drobne mało istotne rzeczy do naprawy - koniec sezonu. poza tym jacht o.k.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BogdanData rejsu: od 2019-08-23 do 2019-08-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-08-31, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht dobrze przygotowany, czysty, zadbany. obsługa bardzo miła i pomocna. do naprawy drobne tematy: suwak lazy jacka, kieszenie w kokpicie
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WłodzimierzData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-07, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
niesprawny silnik, dziurawe żagle, ogólnie znaczny stopień zużycia, jacht dość zaniedbany
Jakość żeglowania*
słabe wiatry, trudno ocenić
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-09-07 do 2019-09-07, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-09-06 do 2019-09-08, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2019-08-29 do 2019-08-31, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólnie, jacht mimo wieku w dobrym stanie. do poprawy: 1. nie działa oświetlenie pokładu. 2. fał i kontrfał jest za cienki i za cienki, odpowiednio i nie pasuje do knagi steru 3. brak klamki w drzwiach do kajuty na rufie 4. sprężynki w knagach za kabestanami nie odbijają.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-09-06 do 2019-09-07, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrzysztofData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht bardzo czysty, zadbany
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdrianData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo polecam tę formę i jacht.
Jakość żeglowania*
jacht idzie ostro na wiatr, bardzo fajnie pływa pod żaglami, do minusów mogę jedynie zaliczyć bardzo mało efektywny bieg wsteczny.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdamData rejsu: od 2019-09-05 do 2019-09-07, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht przygotowany perfekcyjnie. zadbany, czysty i pachnący. przyjemny w prowadzeniu i szybki.\r\nsilnik czterosuwowy bezproblemowy i dodatkowo zatankowane prawie 10litr. paliwa starczyło na cały rejs.
Jakość żeglowania*
bardzo dobra. \r\njeden malutki minus za krótki fał lazy jack
Jakość mieszkania*
komfortowe wnętrze. poduszki prawie jak nowe, niewysiedziane. dużo schowków co ułatwia rozmieszczenie wszystkich rzeczy.
Stosunek jakości do ceny*
super
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KorolData rejsu: od 2019-08-30 do 2019-08-31, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KrystianData rejsu: od 2019-08-16 do 2019-08-17, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SławomirData rejsu: od 2019-08-30 do 2019-09-01, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo wygodny. minus, ciężko wyciągnąć ssanie w silniku. drobne naprawy, pantograf, palniki naprawiono wciągu godziny, pracownicy techniczni pod dębem bardzo pomocni i znający się na rzeczy. usterki o których czytałem w poprzednich komentarzach można było usunąć przed wypłynięciem, ale to trzeba zgłosić przy odbiorze jachtu, zadając sobie trud przeglądu przed wypłynięciem.
Jakość żeglowania*
30 m2 żagla to zbyt wiele na ten jacht, a co za tym idzie - ciężki maszt, do obsługi trzeba 2 osób
Jakość mieszkania*
przestronnie wewnątrz i na zewnątrz, ładnie prześwietlone wnętrze.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-08-22 do 2019-08-25, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-08-25 do 2019-08-31, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
wyeksploatowany, a zwłaszcza manetka silnika.
Jakość żeglowania*
wolny na tle innych jachtów podczas słabego wiatru.
Jakość mieszkania*
słabo leciał gaz.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-09-01 do 2019-09-06, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZbigniewData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-06, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ok
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-08-18 do 2019-08-24, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KAROLData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MonikaData rejsu: od 2019-08-25 do 2019-08-28, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
poprawiono chyba mechanizm stawiania masztu. w tym roku znacznie łatwiej niż w poprzednim.
Jakość żeglowania*
przy słabych wiatrach słabo chodzi.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ElżbietaData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
fantastyczny jacht, wygodny i szybki
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht wymaga pewnych napraw: ster wyciek oleju, co powoduje brak strerowności i przy gorszych warunkach może być to problem. trzeba opisać zapas do webasto że to diesel, bo można to pomylić ze zwykłym zapasem do silnika
Jakość żeglowania*
wymaga wiatru, by płynąć - ciĘŻki
Jakość mieszkania*
dużo miejsca
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SzymonData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DawidData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarcinData rejsu: od 2019-08-27 do 2019-08-29, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JerzyData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-03, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
fajna jednostka, jak ktoŚ nie ma wiĘkszych wymagan co do wartoŚci nautycznych zdecydowanie polecam jurek
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-04, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-08-30 do 2019-08-31, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
idealny dla wakacji na wodzie dla całej, dużej rodziny. ale do żeglowania niewygodny kokpit.
Jakość żeglowania*
przy tej szerokości kokpitu brakuje banału - przedłużacza rumpla. tym bardziej że linia dachu kabiny jachtu naprawdę pięknie opada w kokpicie, ale tak sensownie, że sternik praktycznie nie ma o parcia dla pleców. dla wielogodzinnego spokojnego mazurskiego pływania to spora niewygoda. sterowanie w kucki. przy tak zaprojektowanym kokpicie, przedłużaczu i tej wielkości łodzi to składana ławecz
Jakość mieszkania*
szeroko, wygodnie, choć sufit nisko jak na tę wielkość.
Stosunek jakości do ceny*
wychodzi, że bolały mnie plecy za własne pieniądze? ;)
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WandaData rejsu: od 2019-08-03 do 2019-08-16, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichalData rejsu: od 2019-08-28 do 2019-08-28, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
silnik do gruntownego przeglądu.
Jakość żeglowania*
przy energicznym ruchu manetki i zmianie prędkości czy wyhamowaniu jachtu silnik....gaśnie. wprawdzie mjacht o tym poinformowal, ale nie musze chyba tłumaczyć jak taki defekt utrudnia manewrowanie w porcie.
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
wynajęty z dnia na dzień, stąd moze cena z sufitu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-08-26 do 2019-09-02, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
podczas podnoszenia rumpla wypinał się kontrafał steru
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-08-30 do 2019-08-31, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MarekData rejsu: od 2019-08-18 do 2019-08-21, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ArkadiuszData rejsu: od 2019-08-31 do 2019-09-03, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PiotrData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
czasami nie do końca dobra praca i sterowanie silnikiem (trochę potrafi się pokrztusić).
Jakość żeglowania*
miłoooo się pływa :)
Jakość mieszkania*
super wygodna!
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JonasData rejsu: od 2019-08-30 do 2019-08-31, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MariuszData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht w bardzo dobrym stanie technicznym, czysty i zadbany.
Jakość żeglowania*
dobrze pływa w każdych warunkach, duże żagle szybko łapią nawet słaby wiatr, idzie ostro do wiatru i dobrze reaguje na ruchy sterem. przy wietrze do 4b (silniejszego nie mieliśmy) daje się łatwo opanować nawet niedoświadczonemu sternikowi. patent do kładzenia masztu, rolfok, silnik z rozrusznikiem elektrycznym i cała instalacja elektryczna - działają bez zarzutu.
Jakość mieszkania*
minusy: - małe bakisty i jaskółki - brak lodówki plusy: + przestronna toaleta + olbrzymi kokpit + szerokie półpokłady + duży stolik w kokpicie
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: CezaryData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-19, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KAMILData rejsu: od 2019-08-28 do 2019-08-31, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
ogólna ocena dobra. jednak jak na stosunkowo nowy jacht wychodzi trochę awarii/braków- np. nie działa jeden palnik w kuchence, brak szczotki do czyszczenia pokładu (jest tylko jakiś stary mop), brak obciągacza bomu, uszkodzona linka do kładzenia masztu która blokuje się w stoperze, brak wieszaków na przykład na bluzę lub ręcznik.
Jakość żeglowania*
jacht dość słabo radził sobie z płynięciem na ostry wiatr. ale ogólna ocena ok. jakość spokojnego żeglowania dobra.
Jakość mieszkania*
Żeglowaliśmy w 3 osoby i było komfortowo. na dziobie wygodnie może spać jedna osoba dorosła, ponieważ jest bardzo mało miejsca na nogi.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AdrianData rejsu: od 2019-08-21 do 2019-08-27, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht potrzebuje szybkich inwestycji. wiele drobnych rzeczy które powodują zdecydowanie niski komfort zycia i obsługi. np. cuma 4m. lub zniszczona cuma, mało obijaczy - tylko 4 szt.! zniszczony tent - zamki, brak zamka w zejściówce, uszkodzone drzwi od lodówki, nie działajaca sprawnie winda kotwiczna, nie dzialajace wskaźniki lub wadliwie dzialajace paliwa, wody, zbiornika fekal. nie dzialajca man
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jachcik w miarę w porządku. nowa konstrukcja. nie ciągnie wody rufa, płaskodennny. małe zanurzenie. fok samohalsujący bardzo wygodny lecz spowalnia jacht. na jachcie nie działała lodówka zabudowana. duża częśc jedzenia zepsuła się i trzeba było wyrzucić. niestety właściciel tego jachtu to porażka. uwaga na tego typa.oszust, cwaniak, niemiły, niesympatyczny, naciągacz.zdecydowanie odradzam. zegluje
Jakość żeglowania*
jacht przyjemny i bezpieczny w żegludze. fok samohalsujący wygodny lecz spowalnia jacht.
Jakość mieszkania*
sporo miejsca.
Stosunek jakości do ceny*
byłoby nieźle gdyby nie postępowanie właściciela jachtu, który wyszukuje byle pretekstów aby zatrzymać kaucję. uwaga dokłądnie wszystko sprawdzać i spisywać i robić zdjęcia wszystkiego przed odbiorem jachtu. facet przy przekazaniu jachtu całkowicie olewa załogę, każde pytanie zbywa głupią odpowiedzią w stylu a po co to wiedzięc. a po rejsie sprawdza każdy szczegół nawet ilość widelców i łyżeczek.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Jacht nie jest obecnie dostępny
Klient: SławomirData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jacht pomimo swoich lat w bdb stanie, wszystko działa zgodnie z przeznaczeniem.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-08-29 do 2019-08-31, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2019-08-03 do 2019-08-09, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: SzymonData rejsu: od 2019-08-10 do 2019-08-16, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht przyjemny. dobrze się na nim pływa. zadbany i wygodny.
Jakość żeglowania*
Żagle już trochę widziały co nie zmienia faktu, że nadal są w dobrym stanie.
Jakość mieszkania*
jane wnętrze i dobrze zagospodarowana przestrzeń, sprawia, że jak na 26 stóp w środku przebywa się przyjemnie. zdarzają się niedoróbki kosmetyczne.
Stosunek jakości do ceny*
cena na promocji jest wyśmienita. regularna też jest ok.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RomualdData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht suchy i czysty, drobne mankamenty eksploatacyjne końca sezonu (urwany jeden zaczep przedniej klapy, pokrywa silnika bez zapinki),
Jakość żeglowania*
trochę przeżaglowany przy silnych wiatrach (zalecam jeden ref i będzie ok), ciężko chodzi miecz, maszt łatwo się kładzie i stawia, silnik zamocowany na sztywno dlatego "skręca" w lewo.
Jakość mieszkania*
na 4 osoby ok, dużo jaskółek ale małych i niewykorzystanej przestrzeni (np. za oparciami siedzeń) dobre akumulatory, lodówka dawała radę mimo upałów,
Stosunek jakości do ceny*
ogólnie jesteśmy zadowoleni, również z obsługi, miło i szybko...
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JarosławData rejsu: od 2019-08-23 do 2019-08-25, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko działało bez problemu
Jakość żeglowania*
wszystko bez zarzutu bardzo przyjemny przechył
Jakość mieszkania*
wszystko pachnące i nowe
Stosunek jakości do ceny*
3 bo nie mam zdania bo pierwszy raz na mazurach czarterowałem jacht
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2019-08-30 do 2019-08-31, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JiriData rejsu: od 2019-08-25 do 2019-08-30, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
nautiner 38 was comfortable, spacious and easy to use. there was a lot of place on board and super \\\"baden-plato\\\" backside. sleeping in the front was perfect. one minus point was funfunctional stereo in the \\\"cockpit\\\".
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: BartłomiejData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht ogólnie ok, z uwagi na koniec sezonu miał lekkie niedociągnięcia które można było połatać - wtedy dałbym 5. bosman sympatyczny i fachowy. za rok wracamy. pozdrowienia dla firmy czarterowej.
Jakość żeglowania*
przy silniejszym wietrze łódź łatwa do opanowania i bardzo stabilna.
Jakość mieszkania*
dla 4 osób - apartamentowiec.
Stosunek jakości do ceny*
w tej cenie nie możemy narzekać
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: KamilData rejsu: od 2019-09-01 do 2019-09-01, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: ZdzisławData rejsu: od 2019-08-26 do 2019-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zaniedbany, popsuta winda kotwiczna, popsuty rufowy ster strumieniowy (kiedy był potrzebny - to nie działał ) - nie naprawione do końca rejsu. zapach paliwa w kajutach. zapach fekalii. nie polecam. przy tej klasie jachtu - rzeczy nie do przyjęcia.
Jakość żeglowania*
z uwagi na awarię steru strumieniowego na rufie, komfort manewrowania w portach i na kanałach bardzo zły. praktycznie jacht z jednym sterem strumieniowym. brak nawigacji. kiepsko działająca echosonda (zawieszająca się wtedy, kiedy była potrzebna najbardziej.
Jakość mieszkania*
zapach paliwa i silnika w kabinach rufowych (nieszczelne osłony, szpary). popsute górne oświetlenie messy. zapach fekaliów w łazienkach. brak rolet lub zasłonek w messie. mało otwieranych okien i luków
Stosunek jakości do ceny*
byłoby o.k. gdyby nie usterki i niedociągnięcia. przy tej cenie wszystko powinno nienagannie dopilnowane. serwis na szlaku - praktycznie go nie było, mimo przychylności bosmana i częstych jego odwiedzin - bez rezultatu.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: TomaszData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: RobertData rejsu: od 2019-08-23 do 2019-08-25, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
jacht zadbany i bardzo sprawny. widać że właściciel dba osobiście o jacht. nie mam żadnych uwag.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: AleksandraData rejsu: od 2019-08-29 do 2019-08-31, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht lata świetności ma za sobą i o ile na zewnątrz prowadzenie i obsługa nie sprawiają problemów tak środek pamięta gierka - woda właściwie nie działa, kanapy poplamione i ogólnie mocno brudno.
Jakość żeglowania*
naprawdę w porządku jak na swój wiek
Jakość mieszkania*
masakra, tragedia i szok
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MateuszData rejsu: od 2019-08-22 do 2019-08-24, Załoga 10 osób
Ogólna ocena jachtu*
na zdjęciach jest inny jacht. w rzeczywistości jest on starszy i widać na nim ślady zniszczenia. pani, która wynajmuje nie jest zbytnio miła.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: WojciechData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht czysty, wszystko zgodnie z opisem, bezproblemowy odbiór i zdanie jachtu. polecam
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
super
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JoannaData rejsu: od 2019-08-28 do 2019-08-31, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-08-27 do 2019-08-31, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
silnik palił na dotyk, zbiornik zewnętrzny 10l więc nie ma obaw o ilość paliwa.
Jakość żeglowania*
bardzo przewidywalny, całkiem fajnie płynie nawet podczas słabych wiatrów.
Jakość mieszkania*
przygotowanie b.dobre, czysto i przyjemnie. w 3 osoby miejsca b.dużo. pomysł z moskietierą w super fajny. ogólnie jacht wyposażony przez osobę, która wie czego potrzeba na rejs.
Stosunek jakości do ceny*
właściciel bardzo sympatyczny, zdecydowanie polecam.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
Świetny jacht - godny polecenia
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 3 osób
Ogólna ocena jachtu*
do podniesienia masztu i wyciągnięcia miecza potrzeba sporo siły fizycznej, płetwa sterowa blokuje się więc żeby podnieść trzeba popchnąć pagaje lub dużo siły do fału - powyższe przy braku w załodze co najmniej dwóch silnych osób zasadniczo uniemożliwia szybkie "parkowanie"
Jakość żeglowania*
duży fok przy pełnych kursach daje niezły ciąg, przy ostrych trzeba go trochę zrolować to bardzo ostro idzie bez przechyłów, można cumować rufą do pomostu lub brzegu, pies (golden) bez problemu schodził i wchodził (bez trapu)
Jakość mieszkania*
przestronne wnętrze, wysokość kabiny ok180 cm, instalacja elektryczna 12 v i 220 po podłączenia z zewnątrz, lodówka gazowa i na 220 v, instalacja wody pitnej i zaburtowej,
Stosunek jakości do ceny*
przekazanie w ośrodku wypoczynkowym, parking, sanitariaty, prysznice w cenie czarteru
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MagdalenaData rejsu: od 2019-08-10 do 2019-08-16, Załoga 7 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
elektryczna lodówka w ogóle nie sprawdza się jeśli nocujecie w miejscach bez zasilania prądem. lodówka nie działa po ok. dobie.
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: DanielData rejsu: od 2019-08-17 do 2019-08-23, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JacekData rejsu: od 2019-08-02 do 2019-08-03, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht praktycznie nowy, zadbany i czysty.
Jakość żeglowania*
szybki i zwrotny jacht, doskonale żegluje nawet przy małych wiatrach - jeden z lepszych typów jachtów do żeglowania na mazurach.
Jakość mieszkania*
czysto, schludnie, ogrzewanie na wyposażeniu. jacht niezbyt duży- dla 6 osób max; 8 osób raczej mało komfortowo.
Stosunek jakości do ceny*
w porządku; kontaktowy i pomocny właściciel.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MichałData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 5 osób
Ogólna ocena jachtu*
wszystko sprawne, jacht bardzo dobrze przygotowany do czarteru.
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: MartaData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 2 osób
Ogólna ocena jachtu*
nautycznie bardzo dobry. grot nadaje się do wymiany i miał kilka wpadek, ale pomogła krawcowa z piszu (a właściciel bez problemu zwrócił pieniądze za naprawę). silnik raz zgasł po przejściu całego kanału jeglińskiego i nie chciał odpalić póki nie przestygł, ale poza tym odpalał od pierwszsego kopa. szkoda, że nie był na pantografie, ale dało się to ogarnąć.
Jakość żeglowania*
bardzo pewny i stabilny. choć miał luzy na sterze, które dawały się we znaki przy sterowaniu na fali.
Jakość mieszkania*
dla osób, które nie wymagają luksusów i nie przeszkadza im brak możliwości stania w kabinie jest super. dla dwóch osób idealny. mankamentem były materace wyleżane do gołej deski.
Stosunek jakości do ceny*
gdyby nie grot, byłoby 5, bo cena first minute była naprawdę wyjątkowo korzystna.
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: JakubData rejsu: od 2019-08-25 do 2019-08-31, Załoga 8 osób
Ogólna ocena jachtu*
jacht zadbany i w pełni sprawny. posiada wiele udogodnień
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: PawełData rejsu: od 2019-08-24 do 2019-08-30, Załoga 4 osób
Ogólna ocena jachtu*
bardzo zadbany i czysty. olinowanie doskonale przygotowane i konserwowane. miła i bezproblemowa obsługa.
Jakość żeglowania*
oglnie 5 chociaż przy silnym wietrze łódka z tendencją do dużuch wychyłów, ale łatwa do opanowania. sternikiem była 17 latka i mimo b6 dawała rade. doskonale dobrane długości olinowania i ich uporządkowanie na deku. odrobine problemów z silnikiem - właściciel zgłaszał, że poprzedni najemca uszkodził śrube i lojalnie uprzedzał o możliwych problemach. w końcu skończyło się na prostowaniu osłony co z
Jakość mieszkania*
nie mieszkaliśmy na łodzi
Stosunek jakości do ceny*
pierwszy tak zadbany jacht (i to pod koniec sezonu!) jaki wypożyczyłem od 6 lat, w tak dobrej cenie .
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów


Przejdź do szczegółów i rezerwacji jachtu
Klient: IreneuszData rejsu: od 2019-08-22 do 2019-08-24, Załoga 6 osób
Ogólna ocena jachtu*
Jakość żeglowania*
Jakość mieszkania*
Stosunek jakości do ceny*
Polecam:
Dla miłośników szybkiego, regatowego żeglowania
Dla ceniących spokojne żeglowanie
Dla rodzin z dziećmi
Dla seniorów
Akceptujemy płatności poprzez Dotpay.eu
Klient nie ponosi opłat za transakcję
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Copyright mJacht 2007-2018
Strona do prawidłowego działania używa plików cookie. Zapoznaj się z naszą polityką dotyczącą plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu