Kontakt Mazury   O Firmie   Regulamin Czarterów Online   Bezpieczna Płatność Zaliczki   Polityka Prywatności   Opinie o mJacht.pl   Opinie porejsowe  
  Czarter jachtow  
Czarter Jachtów Mazury - Online - Wynajem Jachtów Mazury
Model jachtu
Port wypłynięcia
Liczba osób
Typ łodzi
Data wypłynięcia 
Długość rejsu
Cena za dobę
Armator / Jacht  



Opinie Klientów o mJacht.pl

Klient:Łukasz, Pieniężno
Data opinii:21.06.2011, godz. 21:45
Metoda płatności:Przelew internetowy przez CitiBank Handlowy, zaliczka 300zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Sport - szybka żaglówka sportowa (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Jestem bardzo zadowolony z systemu mjacht.Pomimo mojej rezygnacji z rezerwacji z powodów rodzinnych 2 dni przed czarterem odzyskałem wpłaconą zaliczkę. Polecam wszystkim system mjacht.pl do rezerwacji jachtów.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Jerzy, Grabówka
Data opinii:14.06.2011, godz. 18:51
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Kredyt Bank, zaliczka 101,40zł
Zarezerwowany jacht (link):tani Jacht Motorowy Dominika 610
Twoja opinia o mJacht.pl:już nie pierwszy raz zaglądamy na tą stronę oglądając jachty. Żeglujemy już od kilku lat 2-3 razy w sezonie i zawsze korzystaliśmy z usług tych samych armatorów, to jest nasz pierwszy raz rezerwacja on line na mjacht. Mamy nadzieję że nie rozczarujemy się. Ogólnie strona jest fajnie zbudowana i łatwa w obsłudze. Mile wczoraj zaskoczyło nas również dokonanie szybkiej zapłaty zaliczki z konta internetowego. Jeśli chodzi o ocenę zgodności oferty i ponownego skorzystania z rezerwacji on-line to wypowiemy się po rejsie. :) pozdrawiamy
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJachtMają Państwo gwarancję zgodności oferty. Poza tym mJacht wyróżnia fakt, że po rejsie dostajecie Państwo link do wystawienia opinii o łodzi motorowej, na której pływaliście. Jest to doskonały sposób weryfikacji i pomocy innym czarterujący. mJacht.pl jako pierwszy w Polsce wprowadził taką ocenę. Ponad 2000 opinii o żaglówkach i motorówkach znajduje się już u nas.
Klient:Jacek, Raniżów
Data opinii:13.06.2011, godz. 23:24
Metoda płatności:Zwykły przelew na konto bankowe, zaliczka 319zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 Supernova - zwrotna żaglówka
Twoja opinia o mJacht.pl:Rezerwacja na 5 jestem zadowolony z transakcji 5 bezpieczeństwo ocenię póżniej- jakośc obsługi -szybko , dzisiaj nie miałem czasu na przelew -3 będę rezerwował
Ocena średnia: (4.5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:3
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJachtPośpieszaliśmy Pana z potwierdzeniem czarteru, gdyż była to żaglówka w last minute i nasza ostatnia wolna tego modelu. Jeśli rezerwowałby Pan jacht wcześniej dalibyśmy więcej czasu na przesłanie potwierdzenia przelewu zaliczki.
Klient:Grzegorz, Gliwice
Data opinii:13.06.2011, godz. 10:53
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), zaliczka 852,15zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 (żaglówka)
Twoja opinia o mJacht.pl:treściwa informacja, sprawny sposób rezerwacji i wpłaty zaliczki
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Maciej, Laski gm. Izabelin
Data opinii:13.06.2011, godz. 1:03
Metoda płatności:Zwykły przelew na konto bankowe przez iPKO, zaliczka 300zł
Zarezerwowany jacht (link):Jacht Motorowy Delfin 650
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo czytelna strona ze swietną mechanika wyszukiwania. Zakres informacji absolutnie wyczerpujący. Nieistotny detal wyjaśniłem tego samego dnia u własciciela łodzi. Nie należę do klientów z duzym budżetem, natomiast życzliwośc Firmy i ilość poswieconego mi czasu pozytywnie zaskakuje. Jeżeli w komercji jest miejsce na cierpliwość i przyjazne podejście do klienta, to mJacht jest w europejskiej czołówce. O komforcie obsługi decyduje sprawność komunikacji miedzy firmą, włascicielem a klientem. Od propozycji konkretnej łodzi do otrzymania potwierdzenia wpłaty zaliczki przez iPKO upłynęły chwile, jeśli nie chwila.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Jan, Łódź
Data opinii:12.06.2011, godz. 20:36
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), 2 zaliczki po 357zł
Zarezerwowany jacht (link):2 jachty Tango 780 Sport
Twoja opinia o mJacht.pl:wszystko jak należy. bardzo dobry system. myślę że obie strony sa zadowolone z waszego pośrednictwa. JK
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJachtSystem mJacht nie jest pośrednikiem tylko zajmuje się obsługą rezerwacji jachtów. Klient ma gwarancję takiej samej ceny za czarter, a z reguły jachty są dużo tańsze ze względu na automatyczne zniżki na czarter last minute oraz dużą liczbę żaglówek konkurujących ze sobą w jednym miejscu (jak na alegro).
Klient:JANUSZ, STRYKÓW
Data opinii:12.06.2011, godz. 16:09
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Bank Zachodni WBK, zaliczka 1155zł
Zarezerwowany jacht (link):Tes 32 Dreamer (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (4.5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:4
Chciałbym rezerwować tu znowu:4 zobaczymy po rejsie
Komentarz mJachtPanie Januszu, po rejsie każdy klient dostaje od nas e-mail z linkiem do wystawienia opinii o żaglówce, którą Pan wynajął (żeglarze wystawili już ponad 2000 opinii o konkretnych łodziach na mJacht.pl, to najrzetelniejsza forma oceny). Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z rezerwacji i naszej obsługi klienta.
Klient:Olga, Nowy Dwór Mazowiecki
Data opinii:9.06.2011, godz. 9:26
Metoda płatności:Zwykły przelew na konto bankowe, zaliczka 150zł
Zarezerwowany jacht (link):Antila 24
Twoja opinia o mJacht.pl:Świetny pomysł na portal, zamiast szukać jachtu u różnych armatorów, wystarczy skontaktować się z mJacht, a Pan Daniel wyszuka najlepszy. Na stronie bardzo szczegółowe, jasne i klarowne opisy jachtów. Dodatkowo jestem bardzo zadowolona z obsługi. Bardzo miły kontakt, szybka rezerwacja i potwierdzenia. Pomysł z sms'ami - rewelacyjny! Polecam!
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Grzegorz, Chełm
Data opinii:9.06.2011, godz. 7:29
Metoda płatności:Przelew internetowy przez bank BPH, zaliczka 237,60zł
Zarezerwowany jacht (link):Twister 800N (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Piotr, Kraków
Data opinii:15.08.2010, godz. 11:09
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Pekao24, zaliczka 504zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 730
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo czytelny , prosty i profesjonalny system rezerwacji. Aktualny terminarz na tle innych serwisów dot. Wynajmowania jachtów ( i nie tylko ) zdecydowanie się wyróżnia
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Krzysztof, Warszawa
Data opinii:19.07.2010, godz. 10:19
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Pekao24, zaliczka 495zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Family (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Rezerwacja przebiega bardzo szybko i odpowiednio. System sprawdza się w stu procentach. Jedna wada jest taka, że po zapłaceniu zaliczki przelewem po zamknięciu banków, strona cały czas podaje, że zaliczka nie dotarła. Mogła by pisać, że dotrze rano wtedy klienci by się nie stresowali, że ich rezerwacje przepadną.
Ocena średnia: (4.5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:4
Klient:Magdalena, Wołomin
Data opinii:15.06.2010, godz. 8:58
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Pekao24, zaliczka 270zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 620
Twoja opinia o mJacht.pl:jestem bardzo miło zaskoczona tym, jak szybko i sprawnie można znaleźć i co ważniejsze zarezerwować jacht, bez dziesiątek wykonanych telefonów :D
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Ireneusz, Kościan
Data opinii:13.06.2010, godz. 12:06
Metoda płatności:Przelew internetowy przez PKO BP (konto Inteligo), zaliczka 588zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730
Twoja opinia o mJacht.pl:Muszę przyznac, że jestem bardzo zadowolony z systemu rezerwacji. Szybko, przejrzyście, czytelnie. Z początku miałem pewne wątpliwości czy rzeczywiście zarezerwowałem jacht, ale rozwiały się one wraz z potwierdzeniem czarteru przez armatora. Miałem również pewne opory związane z płatnością, ale wszystko gra (chyba :-)). Największym plusem jest możliwośc szybkiego znalezienia interesującego nas produktu. Jaka łajba, z jakiego portu, w jakiej cenie i w jakim terminie - dwie minuty i po sprawie (a bałem się, że spędze pół nocy na przeszukiwaniu ofert). Teraz tylko czekac na rejs i na porejsową opinię.
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Hubert, Warszawa
Data opinii:13.07.2009, godz. 11:29
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), zaliczka 324zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Sport
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo dobrze. Wyśmienicie. Yachty dobrze opisane i sfotografowane, w szczegolności wewnątrz, bardzo czytelna (user-friendly) forma forma prezentacji wolnych terminow. Natychmiastowy podgląd ceny, zrozumiały system naliczania ceny, bez żadnych haków i niepotrzebnych gwiazdek. Wszystkie informacje dostępne bez konieczności kontaktu z firmą-właścicielem. Cała transakcja przez internet i feedback w postaci sms i emaila, co podnosi wiarygodnosc. Super. Najlepsza strona, jaką znalazłem w necie. Właśnie z powodu strony rezerwowałem.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Piotr, Kraków
Data opinii:10.07.2009, godz. 14:19
Metoda płatności:Przelew internetowy przez ING Bank Śląski, zaliczka 577,50zł
Zarezerwowany jacht (link):Solina 800 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Myślę, że dobrze by było wprowadzić modyfikację w zakresie zaznaczania i kopiowania danych z etapu rezerwacji do np. programu bankowego - przelewu. Znacznie usprawni to czynność i zapobiegnie przed popelnianiem błędów.
Ocena średnia: (4.5)
Zadowolenie z rezerwacji:4
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJachtNa ten etap rezerwacji nie mamy wpływu, gdyż obsługuje go firma Dotpay. Jeśli wybrałby Pan, któryś z poniższych metod płatności dane przelewu wypełniłyby się automatycznie: 1) Karty kredytowe: VISA, MasterCard, EuroCard, JCB, Diners Club. 2) Banki internetowe pracujące 24h/7dni w tygodniu, na przykład: - mTransfer (mBank) - Płacę z Inteligo (konto Inteligo) - MultiTransfer (MultiBank) - Przelew24 (BZWBK) - Płać z Nordea - Przelew z BPH
Klient:Paweł, Milanówek
Data opinii:10.07.2009, godz. 2:39
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, zaliczka 882zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 Supernova (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Jestem naprawdę zszokowany profesjonalnością portalu mJacht.pl w zakresie rezerwacji łodzi żaglowej. Rano 1-go lipca rzuciłem rodzinie hasło wynajęcia jachtu na Mazurach. Syn, jak się okazało, wcześniej znał ten portal i wyszukiwaniem łódki zajęliśmy się wieczorem. Wcześniej czarterowałem jacht w 1990 roku i nawet sceptyków nie muszę przekonywać, jaka przepaść dzieli te 18 lat. Już tego samego dnia, po godz. 22-giej, dokonałem wpłaty zaliczki i stałem się szczęśliwym, jak sądzę, użytkownikiem wybranego jachtu. Wybór jest duży, sposób wyszukiwania przejrzysty i bardzo komunikatywny i nie ma się co przejmować malkontentami, których i tak się nie zadowoli. Pisząc tę opinię działam właściwie na swoją niekorzyść, bo zapewne użytkowników będzie przybywało, a możliwości czarteru jachtu - ubywało. Ale i tak muszę powiedzieć: tak trzymać!
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Teresa, Gliwice
Data opinii:4.07.2009, godz. 23:26
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Millenet (bank Millenium), zaliczka 336zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 720 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Polecam wszystkim ktorzy chca wynajac jacht szbko,tanio i pewnie.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Wiesław, Radom
Data opinii:4.07.2009, godz. 14:01
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, zaliczka 302,40zł
Zarezerwowany jacht (link):Tes 678 BT (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:System O.K. Dla żeglarzy w średnim wieku mniej obeznanych z komputerami i internetem bezcenna pomoc Waszego cierpliwego przedstawiciela, za którą bardzo dziękuję. Jeśli flota jest tak dobra jak obsługa pierwszego kontaktu to zachowam tylko miłe wspomnienia.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Maciej, Nałęczów
Data opinii:30.06.2008, godz. 9:58
Metoda płatności:mTransfer, zaliczka 70,20 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 Supernova (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:W piątek wieczorem zdecydowałem się na weekend na Mazurach, a w sobotę w południe już pływałem! - to mówi samo za siebie. Jedno niedociągnięcie w wyszukiwaniu, mianowicie zaznaczając długość rejsu 2 dni, wyszukiwarka wyświetla też łódki czarterowane tygodniami.(*) Poza tym wyszukiwarka funkcjonalna, wszystko przejrzyste i czytelne. Brawa dla Twórców!
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*)Wyszukiwarka wyświetla dany jacht, nawet jak ma tylko jeden dzień wolny w szukanym terminie. Natomiast w wynikach wyszukiwania widać po datach dokładnie (wytłuszczony druk), które terminy są wolne. Można, więc wchodzić w szczegóły tylko tego jachtu, który dokładnie odpowiada szukanym datom.
Klient:Daniel, Warszawa
Data opinii:23.06.2008, godz. 18:54
Metoda płatności:Karta kredytowa VISA, zaliczka 315 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 720 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Serwis mJacht polecił mi kolega który wprawdzie nie rezerwował tutaj nic ale gorąco go polecał. Dobra, trochę niepewności czy to działa ale postanowiłem spróbować: A moje spostrzeżenia to: Bardzo mi się podoba, że system wylicza opłatę za cały tydzień. Na maila od p. Daniela Żuchowskiego otrzymałem odpowiedź bardzo szybko. Suoer. Bardzo trafiony jest system z sms'ami. Po 15 minutach od rezerwacji jachtu na portalu miałem dane kontaktowe do właściciela a własciciel moje więc wiedział o co chodzi i kto dzwoni. Wyskoczył mały błąd przy płatności ale maile z potwierdzeniami z DotPay'a rozwiały moje wątpliwości. A najważniejsze jest to że ceny na tym potralu i bezpośrednio u armatora są dokładnie takie same, zajebiście ;-) Jak narazie nie mam zastrzeżeń, zobaczymy co faktycznei zarezerwowałem ;-) (*)
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 TAK, zapewne zarezerwuję znowu, nawet jeszcze w tym sezonie, dzięki szybkiej odpowiedzi
Komentarz mJacht(*) Ma Pan gwarancję armatora, że dostanie Pan jacht, który Pan zarezerwował. Życzymy udanego wypoczynku.
Klient:Bożena, Gdynia
Data opinii:5.02.2008, godz.16:48
Metoda płatności:Karta kredytowa VISA, zaliczka 472,50 zł
Zarezerwowany jacht (link):Antila 24
Twoja opinia o mJacht.pl:BARDZO DOBRY POMYSŁ WSZYSTKO NA 5.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Piotr, Gdynia
Data opinii:26.01.2008, godz. 16:40
Metoda płatności:Przelew Inteligo (PKO BP), zaliczka 1160,25zł
Zarezerwowany jacht (link):Antila 26 (ex Trim 26)
Twoja opinia o mJacht.pl:To już po raz drugi rezerwuje jacht poprzez mjacht. Jest to portal dający możliwość szybkiego odnalezienia jachtu wraz z szybkim przeliczeniem ceny. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i szybkiej interwencji pracownika mjachu dotyczącego mojego przelewu zaliczki. Kontakt bardzo dobry polecam wszystkim zainteresowanym. Tak trzymać.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:zobaczymy po rejsie :)
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5 polecam wszystkim wygodniej nie można :)
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 Napewno tak, szybko i sprawnie
Komentarz mJachtDziękujemy Panie Piotrze za to, że wrócił Pan ponownie do nas w tym sezonie 2008. Udanego wypoczynku! - Załoga mJacht
Klient:Adam, Kraków
Data opinii:23.01.2008, 23:59
Metoda płatności:Karta kredytowa MasterCard, kwota 252zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka Viva 700 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Przydatny portal zbierający oferty z całych Mazur, pozwalający na porównanie cen i usług od poszczególnych armatorów. Zdecydowanie podobne rozwiązanie jest potrzebne też na jeziorze Solińskim. Chciałbym jednocześnie zaznaczyć, że powyższe oceny odnoszą się wyłącznie do samego procesu przeglądania ofert i rezerwacji, pozycja "Zadowolenie z rezerwacji" może ulec pogorszeniu po zobaczeniu jachtu na żywo, choć razem z załogą mamy nadzieję, że nic takiego się nie zdarzy. (*patrz komentarz) Ponadto jestem zdziwiony zachowaniem się ofert na Sasanka Viva z Pięknej Góry k/Giżycka (id jachtu 303 i 311) w okresie przed i po tygodniu Bożociałowym. Dwa tygodnie temu cena była z upustem 15% przy rezerwacji first minute do końca stycznia, a teraz - tydzień przed końcem stycznia - jest już tylko 10%, ale przy rezerwacji aż do końca lutego. Pewnie w połowie lutego będzie już tylko 5% przy rezerwacji do końca marca. Takie działanie jest uznawane za "nieuczciwą praktykę rynkową" w myśl Ustawy o przeciwdziałaniu nieuczciwym praktykom rynkowym, art. 4 pkt 1 i art. 5 pkt 1. Ponadto tego typu manipulowanie ofertami nie wpływa dobrze na wizerunek całego systemu rezerwacji, dlatego - jako wyraz protestu - mimo wyższej ceny zdecydowaliśmy się na czarter z Rucianego, a "zadowolenie z rezerwacji" to tylko 4. (** patrz komentarz) Jednakże abstrahując od powyższych zastrzeżeń, portal w jednym miejscu skupia wiele ofert, dając klientowi duży i w miarę świadomy wybór, czego należy serdecznie pogratulować.
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:4
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*) Będzie miał Pan możliwość wystawienie opinii również dla tego jachtu. Każdy klient po rejsie ma prawo ocenić jacht, na którym pływał. Zapraszamy do obejrzenia ocen jachtów, na których pływali klienci w sezonie 2007 (zakładka w prawym górnym rogu "Opinie porejsowe"). (**) System mJacht ma funkcję automatycznego "pilnowania" i obniżania ceny w zależności od ustawionych parametrów, w przypadku tych jachtów ustawione były na następujące zniżki First Minute na 60dni przed/5%zniżki, 90dni/10%, 120dni/10%, 150dni/15%, także im później rezerwacja tym cena wyższa.
Klient:Łukasz, Warszawa
Data opinii:28.09.2007, godz. 11:56
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota 145,35 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sportina 682 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Miroslaw W., Dusseldorf - Germany
Data opinii:25.09.2007, godz. 16:43
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 150 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:4(jakis programik trzeba bylo zainstalowac zeby kalendarz mozna bylo widziec - ale ja uzywam Mozila Firefox)
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:wszystko ok 5
Bezpieczeństwo transakcji:chyba ok (trudno to ocenic)
Jakość obsługi klienta:jest super 4 (troche z punktualnoscia nie tak jak by sobie czlowiek zyczyl )ale to niewina mjacht
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 nie ma nic wygodniejszego jak przez mjacht rezerwowac o nic nie trzeba sie martwic
Klient:Rafal G., Wrocław
Data opinii:18.09.2007, godz. 18:38
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 742,50 zł
Zarezerwowany jacht (link):Solina 800
Twoja opinia o mJacht.pl:Witam! Chetnie sie wypowiem :-) 1) System jest bardzo fajny, naprawde ulatwia wyszukiwanie i rezerwacje jachtow, powiadomienie mailem i smsem dziala jak nalezy, mysle ze jeszcze z tego serwisu skorzystam, mam tylko jedno malutkie zastrzeżenie: Podczas wyszukiwanie jachtu na okreslony okres czasu, przy kazdym jachcie wyswietla sie cena za dobe oczywiscie ta najnizsza, ale jak juz zabierzemy sie za rezerwacje to okazuje sie, ze nie wszystkie dni ze wskazanego okresu sa w takiej cenie, mnie w takiej sytuacji najbardziej ucieszyloby gdyby serwis wyswietlal nie cene najtanszego dnia, a srednia dzienna z calego okresu na jaki chce wynajac jacht, a jesli juz chodzi o kuszenie niskimi cenami to powinno byc przynajmniej dopisane "od" przed ta cena :-) np. "od 200zł". Mam nadzieje, ze moja opinia do czegos sie przyda :-) (*)
Ocena średnia: (4.5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:4,5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*) Oczywiście, że Pana opinia jest przydatna. Już Pana uwagi zostały wprowadzone do systemu mJacht. Pojawia się "od" przed cena jeśli w okresie występują dni o różnych cenach.
Klient:Bartłomiej, Otwock
Data opinii:12.09.2007, godz. 10:56
Metoda płatności:Przelew internetowy z PKO BP (konto Inteligo), kwota 210 zł oraz 189 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 oraz Sportina 682 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo pomysłowy system i jednocześnie bardzo wygodny, serdecznie polecam.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:tak
Klient:Maciej R., Lublin
Data opinii:6.09.2007, godz. 19:16
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Pekao S.A. (Pekao24), kwota 120 z
Zarezerwowany jacht (link):Twister 800N (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Przyjazny dla użytkownika serwis rezerwacyjny. Duży wybór jachtów i wygodny, przejrzysty interfejs. Gorąco polecam.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Andrzej, Białystok
Data opinii:6.09.2007, godz. 14:01
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota 63 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sportina 682 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Często korzystam z różnego rodzaju transakcji internetowych i tego typu przedsięwzięcie jest jak najbardziej słuszne. Brakuje mi chyba bezpośredniego kontaktu do czarterującego, aby jeszcze przed transakcją dowiedzieć się bardziej szczegółowo np. o czarterze, jachcie, itp. (*) Więcej opinii mógłbym wyrazić po czarterze.(**)
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*) W dziale Kontakt są namiary na kompetentną osobę, która udziela wszystkich szczegółowych informacji o jachcie, porcie, warunkach czarteru itd. (**) Komentarze "porejsowe" będą umożliwione. Każdy z klientów będzie mógł napisać dokładną opinię o wynajętym jachcie. Wszystkie opinie będą do wglądu dla wszystkich na naszej www.
Klient:Tomasz L., Gdynia
Data opinii:30.08.2007, godz. 10:15
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota 252 zł oraz 357 zł
Zarezerwowany jacht (link):2 jachty Twister 800 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Dobra nawigacja po serwisie. Krótko, rzeczowo. Duży wybór jachtów. Pierwszy raz rezerwuję poprzez mJacht. Mam nadzieję, że będzie ok.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:zobaczymy po czarterze (*)
Komentarz mJacht(*) Komentarze "porejsowe" będą umożliwione. Każdy z klientów będzie mógł napisać dokładną opinię o wynajętym jachcie. Wszystkie opinie będą do wglądu dla wszystkich na naszej www.
Klient:Andrzej U., Warszawa
Data opinii:29.08.2007, godz. 13:54
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Pekao S.A. (Pekao24), kwota 270 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tes 32 Dreamer (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo dobrze obmyślona strona, gratuluję pomysłu i wróże mu świetlaną przyszłość!. Jedyna kwestia to niezupełnie czytelna formuła ilości dni czarteru. Rozumiem, że nie da się inaczej - tak działa interfejs. Można jednak dla użykownika dać np. krótką wskazówkę - i już mamy "bezpieczną sytuację nawietrzną przed znakiem". W sprawie mojej rezerwacji - niestety, po rozmowie z właścicielem okazuje się, że jest dość istotny błąd w opisie jachtu - otóż nie posiada on silnika stacjonarnego, lecz zabudowany w studzience achterpiku. Niby niewielka różnica - bo np. sterowanie manetką identyczne. Jednak własności manewrowe w sposób istotny się różnią - silnik stacjonarny oznacza śrubę napędową przed sterem (o taki mi chodziło), a zabudowany ma śrubę za sterem. To zasadniczo wpływa na zachowanie jachtu, głównie podczas jazdy do tyłu. Jachty morskie mają silniki stacjonarne, i o taką manewrówkę mi chodziło przed wypadem do Chorwacji. Nie wiem, co z tym fantem zrobić. Może Pan ma jakiś pomysł? Może jest do wzięcia identyczny lub większy jacht z silnikiem stacjonarnym? Pozdrawiam, Panie Danielu Andrzej (*)
Ocena średnia: (4.5)
Zadowolenie z rezerwacji:4
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:4
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*) Odpowiedz korespondecja: "Panie Andrzeju, Przejrzałem wszystkie nasze 124 jachty. Dostał Pan ostatni wolny jacht z silnikiem "zabudowanym w studzience achterpiku". Jeśli z tego powodu chce Pan zrezygnować z rezerwacji, mogę Panu zwrócić wpłaconą zaliczkę. Decyzję proszę podjąć w dniu dzisiejszym (29.08), w przeciwnym wypadku będziemy musieli zachować zaliczkę. Przepraszam za to nieporozumienie. Jest Pan ekspertem, do tej pory nikt z naszych klientów nie miał zastrzeżeń do opisu "stacjonarny". Zmienimy ten opis na ""zabudowanym w studzience achterpiku". Odp. Klienta "Witam, nic się nie zmienia, 6 września okrętuję się z załogą w porcie Piękna Góra."
Klient:Łukasz, Warszawa
Data opinii:28.07.2007, godz. 00:41
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota 420 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Family/Sport (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Po beskutecznych poszukiwaniach jachtu (wszystkie terminy zajete :( ) na necie trafilem do Was i musze powiedziec ze dokaldnie cegos takiego szukalem. Po rezerwacji po 10 minutach mialem juz wszystko ustalone z Wlascicielem jachtu. 5+
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:Jak czas pozwoli to na pewno :)
Klient:Wojtek J., Berlin - Germany
Data opinii:28.08.2007, godz. 18:40
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową MasterCard, kwota 270 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tes 32 Dreamer (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Tomasz M., Piastów
Data opinii:27.08.2007, godz. 16:23
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 357 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 630 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Fajna wyszukiwarka jachtów plus możliwość rezerwacji / płatności online - to duże atuty. Proponowane usprawnienia: - dobrze by było dodać plany jachtów, ze szczególnym uwzględnieniem rozkładu koi - w niektórych przypadkach materiał zdjeciowy jest nad wyraz skromny... a przecież mówimy o 'produkcie' kupowanym przez internet - sama wyszukiwarka.... warto dodać parę dodatkowych filtrujących kryteriów, typu: liczba miesjc, pow. żagla, długość, cena....
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:Tak
Klient:Rafał B., Radom
Data opinii:26.08.2007, godz. 23:27
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota 2 x po 180 zł
Zarezerwowany jacht (link):2 jachty Tango 730 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Uważam, ze mjacht.pl jest doskonałą witryną zarówno dla zapalonych/doświadczonych żeglarzy, jak i dla początkujących, którzy stawiają swoje pierwsze kroki na jachtach. Bardzo podoba mi sie przejrzysty kalendarz rezerwacji i to, ze wszystkie potrzebne informacje dotyczące konkretnych łodzi znajdują się na stronie. Także wybór jachtów jest przeogromny, co podnosi rangę firmy. Mam nadzieję, ze do końca naszej współpracy będę tak zadowolony z usług Państwa firmy. Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia i masy zadowolonych klientów Ahoj! Rafał
Ocena średnia: (4.5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:4
Chciałbym rezerwować tu znowu:4
Klient:Mateusz, Białystok
Data opinii:20.08.2007, godz. 16:03
Metoda płatności:Przelew internetowy przez Bank Zachodni WBK, kwota 210 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Sport (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Dzięki mJacht.pl łatwo i szybko można znaleźć interesujący nas jacht, nie trzeba dzwonić po różnych armatorach i pytać o dostępne terminy, szczegóły czarteru itd. Świetny kontakt z obsługą klienta, przejrzysty sposób rezerwacji i wpłaty zaliczki. W przyszłości napewno będę korzystał z mJacht.pl
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Maciej P., Poznań
Data opinii:20.08.2007, godz.10:58
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota 359,10 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 Supernova (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Wygodny sposób na czarter jachtu. (Chociaż filtrowanie ofert działa kiepsko - w praktyce trzeba przejrzeć wszystkie oferty)
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:4
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:brak doświadczeń
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Jarosław J., Hoek van holland - Netherlands
Data opinii:17.08.2008, godz. 7:54
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 108 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 730 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (4.25)
Zadowolenie z rezerwacji:3
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:4
Klient:Krzysztof D., Gdańsk
Data opinii:11.08.2007, godz. 20:25
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 143,10 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 730 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo pozyteczne i co najwazniejsze sprawnie działające biuro Ocena 5
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Martyna
Data opinii:9.08.2007, godz. 14:11
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota 313,20 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tes 678 BT
Twoja opinia o mJacht.pl:ok
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:TAK
Klient:Grzegorz, Warszawa
Data opinii:9.08.2007, godz. 9:44
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 143,10 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 730
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo dobry portal. Przydałaby się możliwość sortowania listy dostępnych jachtów wg różnych ich cech.
Ocena średnia: (3)
Zadowolenie z rezerwacji:3 - o ile na prawdę mam rezerwację... jeszcze tego przecież nie wiem (*)
Bezpieczeństwo transakcji:3 - też jeszcze tego nie wiem (**)
Jakość obsługi klienta:3 - nie sprawdzałem
Chciałbym rezerwować tu znowu:3 - za wcześnie by stwierdzić. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to tak
Komentarz mJacht(*) Oczywiscie, ze ma Pan rezerwacje. Przecież dostał Pan email potwierdzający + sms. Czy jak Pan rezerwuje bilet samolotowy i dostaje Pan potwierdzenie rezerwacji na email z numerem rezerwacji, to czy też wtedy Pan wątpi czy ma Pan rezerwacje :) ? www.mJacht.pl to pierwszy w Europie system automatycznej rezerwacji jachtów online. W pełni bezpieczny i niezawodny, proszę zobaczyć wszystkie pozostałe opinie. (**) Najwyższy poziom bezpieczeństwa zapewniany jest przez następujące technologie: Technologia 3D Secure. Odpowiedzialność za transakcje została przesunięta na bank, który wydał kartę. oraz Certyfikat thewte SSL 128 bitów Złamanie 128 bitowego klucza zajęłoby 1 bilion x 1 bilion lat. Zapraszam do korzystania. Pozdrawiam serdecznie.
Klient:Robert L., Olsztyn
Data opinii:6.08.2007, godz. 20:08
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota 250 zł
Zarezerwowany jacht (link):Janmor 28
Twoja opinia o mJacht.pl:Fajnie skonstruowana strona, bardzo użyteczna. Pozwala zaoszczędzić sporo czasu przy wyborze czarteru.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Tomasz S., Wrocław
Data opinii:6.08.2007, godz. 13:05
Metoda płatności:Przelew internetowy przez mBank (mTransfer), kwota zaliczki 258 zł
Zarezerwowany jacht (link):Mors RT (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:fajny portal, dzieki ktoremu nie trzeba wertowac stron kazdego, kto ma jacht do wyporzyczenia.. przyznaje, ze wiekszosc tych stron jest bezuzyteczna i zle pomyslana! np. rok temu rezerwujac jacht musialem zadzwonic w wiele miejsc, w ktorych czesto dowiadywalem sie jedynie, ze jacht w tym terminie jest juz zarezerwowany! na mJacht.pl moge sobie sprawdzic dostepnosc jachtow bez potrzeby niepotrzebnego dzwonienia..
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5 (*)
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*)pierwsza ocena tego pkt była na 4 podwyższona na 5 przez klienta. Wyjeśnienia: "jacht oraz warunki czarteru nie sa do konca zgodne z opisem na stronie, o czym dowiedzialem sie dopiero po kontakcie z wyporzyczajacym.. jest to pewnie jego wina, gdyz zamiescil zly opis.. (m. in. dotyczacy wc i paliwa do silnika) KOMENTARZ PONOWNY godz. 23:20 Juz wyjasnilem sprawe z wyporzyczajacym.. Wszystko wydaje sie byc ok.. Wyporzyczajacy okazal sie naprawde w porzadku, wyjasniajac mi niescislosci.. Okazalo sie, ze to moje niedopatrzenie i rzeczywiscie opis ok.. jezeli mozna chcialbym podniesc ocene dla wyporzyczajacego do 5.. mile mnie zaskoczyl! ..jak zreszta rowniez Pan.. pochwala za taka nadgorliwosc i dbalosc o klienta! oczywiscie NIE rezygnuje z rezerwacji.. pozdrawiam,"
Klient:Bartosz M., Mysłowice
Data opinii:5.08.2007, godz. 9:31
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 495 zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730
Twoja opinia o mJacht.pl:Jestem bardzo zadowolony z serwisu mJacht.pl, zarowno zakres informacji o jachtach, sposob ich rezerwacji oraz mozliwosci dokonania platnosci bardzo mi sie podobaja.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Cezary B., Warszawa
Data opinii:25.07.2007, godz. 20:26
Metoda płatności:Zwykły przelew bankowy (bez internetu), kwota 693 zł
Zarezerwowany jacht (link):Antila 26 (ex Trim 26) (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Jestem zadowolony, otrzymałem potrzebne informacje i stosowną pomoc w realizacji rezerwacji, która z mojej strony nie przebiegała w całkiem typowy sposób.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:(ze względu na punkt pierwszy) (*)
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*) Klient przelał nam kwotę zaliczki zwykłym przelewem bankowym (bez internetu). Taka opcja również istniej, gdy ktoś nie może lub nie chce dokonywać transakcji internetowych.
Klient:Martyna P., Chorzów
Data opinii:25.07.2007, godz. 11:31
Metoda płatności:Przelew internetowy z PKO BP (konto Inteligo), kwota 262,50 zł
Zarezerwowany jacht (link):Mak 747 GT (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:czytelna strona, na plus kalendarz z wolnymi i zajetymi terminami , bez koniecznosci dzwonienia lub wysylania maila z zapytaniem o dostaepnosc lodki.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:wszystko ok
Bezpieczeństwo transakcji:wszystko ok
Jakość obsługi klienta:dobra
Chciałbym rezerwować tu znowu:owszem
Klient:Mirosław S., Kraków
Data opinii:24.07.2007, godz. 17:03
Metoda płatności:Zwykły przelew bankowy (bez internetu), kwota 840 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660
Twoja opinia o mJacht.pl:Sprawne działanie, duża baza jednostek. Przejrzysta grafika wolnych terminów.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:nie dotyczy
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Kamil J., Łódź
Data opinii:20.07.2007, godz. 20:06
Metoda płatności:Zwykły przelew bankowy (bez internetu), kwota 600zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Family/Sport (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Tak, jestem bardzo zadowolony, Rzeczowy kontakt, chęć współpracy z klientem. Bardzo miło. Znalazłem łófkę, której szukałem, w bardzo korzystnej cenie. Porządny portal z miłą obsługą.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Zbigniew G., Pulheim - Germany
Data opinii:17.07.2007, godz. 22:29
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową MasterCard, kwota 1120 zł
Zarezerwowany jacht (link):Janmor 28
Twoja opinia o mJacht.pl:Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi klienta.System prezentacji i rezerwacji jachtów na stronie MJacht bardzo mi odpowiada. Wszystko jest czytelne i zrozumiałe. A system płatności prosty i naprawdę bezpieczny. Będę korzystał w przyszłości. Troche wiecej zdjec jachtow np. dodatkowy link -uprosci wybor. Dziekuje za mila rozmowe tel.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Michał J., Poznań
Data opinii:17.07.2007, godz. 18:39
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 504 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Family (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo wygodna i szybka metoda znalezienia odpowiedniego jachtu. Wszystko odbywa się intuicyjnie. Nawet osoba nieobeznana z transakcjami internetowymi powinna świetnie dać sobie radę. Myślę, że w przyszłości będę z niej często korzystał.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Krzysztof L., Warszawa
Data opinii:16.07.2007, godz. 12:43
Metoda płatności:Przelew internetowy z PKO Inteligo, kwota 588 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Sport (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Strona przejrzysta, jest na niej akurat tyle co potrzeba do zarezerwowania jachtu. Dobre opisy jachtów, wszystkie potrzebne informacje, jasno i klarownie. Rezerwacja przez Internet jest bardzo wygodna. W dzisiejszych czasach tak powinien wyglądać czarter od strony organizacyjnej J
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 (jeżeli chodzi o łatwość rezerwacji 5 ? co do jakości sprzętu i obsługi przekonam się już na wodzie J)
Klient:Arek F., Szczytno
Data opinii:16.07.2007, godz. 12:25
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową VISA, kwota 360zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Urszula Cz., Kraków
Data opinii:13.07.2007, godz. 19:24
Metoda płatności:Przelew internetowy z Deutsche Bank, kwota 462 zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730
Twoja opinia o mJacht.pl:Dzień Dobry:) Stona mJacht.pl jest bardzo czytelna, obszerna oferta pozwoli zaspokoić najróżniejsze gusta, kontakt z firmą doskonały, fachowa i rzetelna informacja, a także obsługa.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5 !
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Konrad W., Warszawa
Data opinii:15.07.2007, godz. 11:45
Metoda płatności:Przelew internetowy z PKO Inteligo, kwota 651 zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730
Twoja opinia o mJacht.pl:Moja ocena może być tylko jednoznacznie pozytywna. Pierwszy raz rezerwowałem łódkę, wybrałem Internet, a w nim właśnie serwis "mjacht". Ujęła mnie prostota i łatwość obsługi, czytelny interfejs, wyczerpujące informacje oraz interaktywne kalendarze. Jeśli mogę coś zasugerować, to być może warto zapewnić możliwość wyboru poprzez akwen (czasem będzie to kilka jezior) po którym można pływać bez składania masztu lub śluzowania się. Należałoby więc WJM podzielić na akweny ograniczone przez mosty i śluzy.
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:4,5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Zdzislaw S., Koszalin
Data opinii:29.06.2007, godz. 13:35
Metoda płatności:Płatność przez internet kartą kredytową MasterCard, kwota zaliczki 152 zł
Zarezerwowany jacht (link):Twister 800 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:---Sprawnie, profesjonalnie i sympatycnie. Moze troche za malo zdjec wnetrza jachtu i opisu na temat dokladnego rozkladu koji, ale dopytalem i otrzymalem blyskawicznie wyczerpujaca odpowiedz. Jest to moim zdaniem jeden z najlepiej zorganizowanych serwisow. Mogla by jednak byc wieksza oferta jachtow. Zachecam wiec wlasciciel do korzystania wlasnie z Waszego serwisu-.------------------------------------------
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5 ----zdecydowanie tak we wszystkich punktach-----------------------------------------
Bezpieczeństwo transakcji:5 ----zdecydowanie tak we wszystkich punktach-----------------------------------------
Jakość obsługi klienta:5 ----zdecydowanie tak we wszystkich punktach-----------------------------------------
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 ----zdecydowanie tak we wszystkich punktach-----------------------------------------
Klient:Jolanta P.
Data opinii:28.06.2007, godz. 20:06
Metoda płatności:Przelew internetowy z banku Millenet, kwota zaliczki 333 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sportina 682 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Witam serdecznie W samej rezerwacji problemem było wybranie terminu, z powodu nieczytelnego panelu, płatność bezproblemowa, firma, z której usług Państwo korzystacie to renomowana firma i przynajmniej raz w miesiącu płacę ta metodą i nigdy nie było kłopotu, kontynuacja rezerwacji zaraz po wybraniu daty był prosta i czytelna. Bardzo pomógł nam pracownik firmy w wyborze terminu, przesłano nam oferty wolnych jachtów w terminie, który nas interesował. Tak, więc sam system płatności jest Ok. kłopot sprawił tylko wybór daty końcowej wynajmu.
Ocena średnia: (4)
Zadowolenie z rezerwacji:4
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:4
Chciałbym rezerwować tu znowu:4 Jeśli jacht nie będzie zniszczony ( a różne nam się juz trafiały ) to z pewnością będziemy korzystali z usług Państwa firmy (*)
Komentarz mJacht(*) Komentarze "porejsowe" będą umożliwione. Każdy z klientów będzie mógł napisać dokładną opinię o wynajętym jachcie. Wszystkie opinie będą do wglądu dla wszystkich na naszej www.
Klient:Marek J. B., Tarnów
Data opinii:26.06.2007, godz. 18:06
Metoda płatności:Karta kredytowa VISA, kwota zaliczki 735 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tes 32 Dreamer
Twoja opinia o mJacht.pl:Strona wydaje misie bardzo dobra; łatwy dostęp do potrzebnych informacji. Trochę za mało po niej chodziłem, żeby moja opinia była wszechstronna. W każdym razie mi się podobała. Żeglarskie pozdrowienia Marek J. B.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:Co ja mogę powiedzieć o bezpieczeństwie? Na oko wygląda, że jest O.K. ale co się dzieje z moimi danymi i danymi mojej karty kredytowej diabli wiedzą, a w każdym razie nie ja. Ufam, że jest dobrze i oceniam na 5. (*)
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*) Najwyższy poziom bezpieczeństwa zapewniany jest przez następujące technologie: 1) Technologia 3D Secure. Odpowiedzialność za transakcje została przesunięta na bank, który wydał kartę. 2) Certyfikat thewte SSL 128 bitów. Złamanie 128 bitowego klucza zajęłoby 1 bilion x 1 bilion lat.
Klient:Jacek B., Sopot
Data opinii:15.06.2007, godz. 10:06
Metoda płatności:przelew mTransfer (mBank), kwota zaliczki 180 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo przydatna wyszukiwarka wraz z możliwością rezerwacji. Szybko i sprawnie można zarezerwować jacht.
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Roland O., Pisz
Data opinii:15.06.2007, godz. 00:06
Metoda płatności:przelew PKO BP (konto Inteligo), kwota zaliczki 315zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 Supernova (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Swietny pomysł, bardzo dobry serwis i obsługa.Szkoda, że jachty są tylko z okolic Giżycka.Przydałoby się też więcej zdjęć i informacji o łódkach. Pozdrawiam Roland O. (*)
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*) Zgodnie z życzeniem: obecnie mamy jachty z 5 portów: Sztynort, Ruciane-Nida, Piękna Góra, Wilkasy i Giżycko. Ponadto większość jachtów ma dodanych od 10 do 20 zdjęć. Każdy jacht ma dokładny opis i wszystkie informacje czarterowe.
Klient:Mariusz R.. Łapy
Data opinii:14.06.2007, godz. 18:06
Metoda płatności:przelew mTransfer (mBank), kwota zaliczki 180zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Kamil Ch., Kielce
Data opinii:11.06.2007, godz. 15:06
Metoda płatności:Karta kredytowa VISA, kwota zaliczki 378zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730
Twoja opinia o mJacht.pl:Rewelacja... Bez zbędnego grzebania po stronach typu "Czarter"... Wszystko spięte w jedną całość... Natychmiastowe powiadomienia o statusie rezerwacji... Można tylko pogratulować pomysłu... Pewne jest to, że nie raz jeszcze skorzystam z tej strony... Oby tylko armator był uczciwy... Do tego konieczne komentarze "porejsowe"... (*)
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Komentarz mJacht(*) Komentarze "porejsowe" będą umożliwione. Każdy z klientów będzie mógł napisać dokładną opinię o wynajętym jachcie. Wszystkie opinie będą do wglądu dla wszystkich na naszej www.
Klient:Janusz K., Theydon Bois, England
Data opinii:6.06.2007, godz. 22:55
Metoda płatności:Karta kredytowa VISA, kwota zaliczki 399zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:4, brak informacji o tym ze to nie m.jacht nie odpowiada za dostarczenie i jakosc lodzi a jest tylko posrednikiem w transakcji. Placacy za lodz ma nadzieje ze wplacajac kaucje zawiera umowe z m.jacht. Kto w rezultacie jest odpowiedzialny za wywiazanie sie z umowy? (*)
Bezpieczeństwo transakcji:5 (na razie!!!) (**)
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:Odpowiem po 11 sierpnia (***)
Komentarz mJacht(*) Taka informacja oczywiście jest umieszczona w Regulaminie Rezerwacji Onine na naszej www. Klient ma gwarancję otrzymania jachtu, który zarezerwował. wyciąg z Regulaminu: pkt 21. Wpłata zaliczki oraz rezerwacja jachtu przez klienta przez system www.mjacht.pl jest wiążąca i równoznaczna z zawarciem umowy czarteru jachtu pomiędzy Właścicielem jachtu a Klientem. Właściciel jachtu ponosi pełną odpowiedzialność za wywiązanie się z zawartej z klientem umowy czarterowej. mJacht nie jest pośrednikiem. Klient płaci dokładnie taką samą cenę i/lub nawet taniej niż u właściciela, ponieważ mamy automatyczny system zniżek Last Minute. (**) Transakcje płatności zaliczki są zabezpieczne Certyfikatem thewte SSL 128 bitów. Złamanie 128 bitowego klucza zajęłoby 1 bilion x 1 bilion lat. (***) Dodatkowo Klient ma możliwość napisania opinii o jachcie, po rejsie.
Klient:Piotr Z., Łódź
Data opinii:31.5.2007, godz. 17:39
Metoda płatności:Karta kredytowa MasterCard, kwota zaliczki 367,50 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Family (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Przykro mi bardzo ale niestety jacht mimo jego oferty nie jest w tym terminie dostępny i oczekuję na zwrot zaliczki od jego właściciela. Serwis bardzo atrakcyjny, jego forma rezerwacji łatwa i prosta a ceny wydają się być konkurencyjne - proszę jednak zwrócić uwagę na pewność deklarowanych ofert. "Prosimy przeczytać odpowiedz od mJacht poniżej."
Ocena średnia: (3.5)
Zadowolenie z rezerwacji:0
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:4 (bardzo szybka reakcja właściciela z informacją o braku dostępności jachtu i przeprosinami.)
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 ale ze skutkiem.
Komentarz mJachtPan Piotr został poinformowany w ciągu 3 minut po dokonaniu rezerwacji o 2 możliwościach: 1)Natychmiastowy zwrot zaliczki lub 2) Jacht tej samej klasy jako zastępczy. Na kilkaset rezerwacji w mJacht była to pierwsza i ostatnia sytuacja braku dostępności. mJacht gwarantuje dostępność jachtów - dowód wszystkie pozostałe opinie klientów.
Klient:Łukasz Cz., Warszawa
Data opinii:29.05.2007, godz. 23:35
Metoda płatności:CitiBank Handlowy, kwota zaliczki 693 zł
Zarezerwowany jacht (link):Trim 26 "Weaver" (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Mój mały komentarz i ocena poniżej. Gratuluję dobrego pomysłu. Pozdrawiam Łukasz Czujko. Byłem bardzo zaskoczony rozwiązaniem związanym z rezerwacją jachtu. Mozliwośc zaliczkowej zapłaty za jacht uważam za świetny pomysły - forma i system zapłaty jest bardzo czytelny, prosty i daje poczucie bezpieczeństwa. Miałem oczywiście wątpliowści co do wiarygodności systemu allpay, bo o nim wcześniej nie słyszałem zajęło mi więc chwilę aby sprawdzić czy mają niezbędne certyfikaty bezpieczeństwa płatności. Sama strona mjachtu jest dobrze zbudowana, czytelna. Sugerowałbym jejdynie dodawać do każdej oferty czareru grafikę ze sposobem ułożenia koi w jachtach - nie znam jeczcze wszystkich jachtów a taka infomacja jest niezbędna gdy planuje się wypoczynek dla kilku osób - szczególnie gdy są pary i trzeba wszystkich jakość rozmieścić.
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:4
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:tak
Klient:Janusz K., Bielsko-Biała
Data opinii:28.05.2007, godz. 00:36
Metoda płatności:Kredyt Bank, kwota zaliczki 651 zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730 "Sroka 1"
Twoja opinia o mJacht.pl:Dzieńdobry Panie Danielu.Dziekuje za maila.Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi mnie jako klienta.Dołączam więc krótka opinie. Dziekuje za pomoc i przepraszam że zawracałem głowe częstymi tel. Wierze , że wypoczynek na Mazurach będzie świetny -żeby tylko dopisała pogoda! Janusz
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Rafał, Milanówek
Data opinii:27.05.2007, godz. 21:32
Metoda płatności:mTransfer, kwota zaliczki 126 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Sport "Sylur" (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:System prezentacji i rezerwacji jachtów na stronie MJacht bardzo mi odpowiada. Wszystko jest czytelne i zrozumiałe. A system płatności prosty i naprawdę bezpieczny. Będę korzystał w przyszłości. Pozdrawiam
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Tomasz R., Warszawa
Data opinii:27.05.2007, godz. 17:28
Metoda płatności:mTransfer, kwota zaliczki 252 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sportina 682 "Viki" (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:to mój absolutnie pierwszy kontakt z Państwa firmą. Wcześniej o Was nawet nie słyszałem. Jak dotąd jestem zadowolony z poziomu obsługi. Co prawda najważniejsze czeka mnie na Mazurach, ale jestem dobrej myśli
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Marcin S., Kraków
Data opinii:22.05.2007, godz. 14:07
Metoda płatności:ING Bank Śląski, kwota zaliczki 270zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730 "Sroka 1"
Twoja opinia o mJacht.pl:Szczeze musze przyznać ze miałem duzo szczęścia trafiając na Państwa strone. W bardzo latwy i szybki sposób można znaleść "coś dla siebie". Duza wygoda w poruszaniu sie po stronie w szczególności spodobala mi sie automatyczne liczenie kosztów. Pozatym maja Państwo wspaniale podejscie do kienta zarowno telefoniczne jak i e-mailowe. Jezeli bede wybieral sie jeszcze wkrotce na mazury z pewnoscia skorzystam ze strony mJacht.pl ;) pozdrawiam Marcin
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Konrad, Warszawa
Data opinii:22.05.2007, godz. 10:49
Metoda płatności:ING Bank Śląski, kwota zaliczki 420zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 Supernova "As Pi" (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:System rezerwacji bardzo mi się podoba. Cała procedura, łącznie z wpłata zajęła mi 5 minut. Można jedynie pomyśleć o oznaczeniu innymi kolorami okresów o różnych cenach.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:zadowolony
Bezpieczeństwo transakcji:nie wydarzyło się nic niepokojącego
Jakość obsługi klienta:wysoka
Chciałbym rezerwować tu znowu:tak
Klient:Przemysław, Ustka
Data opinii:21.05.2007, godz. 12:06
Metoda płatności:Karta kredytowa VISA, kwota zaliczki 81 zł
Zarezerwowany jacht (link):Mazurek 650 "Józka" (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Plusy systemu rezerwacji: wygodna wyszukiwarka ofert, natychmiastowo przeprowadzona transakcja (w ciągu kilku minut od jej przeprowadzenia otrzymałem telefonicznie potwierdzenie z firmy czarterującej), możliwość opłacenia zaliczki za pomocą karty kredytowej Minus: nie udało mi się uzyskać połączenia telefonicznego z numerami wskazanymi w zakładce kontakt
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:4
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Tomasz P., Warszawa
Data opinii:21.05.2007, godz. 11:48
Metoda płatności:Karta kredytowa VISA, kwota zaliczki 798 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sportina 760 "Kicia" (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Moja ocena, choc podejrzanie entuzjastyczna to w 100% szczera. Od lat kupuje przez siec wszystko co sie da, od artykulow spozywczych po uslugi finansowe. Nie mam czasu na marotrawienie go w sklepach, a internet pozwala mi ominac ten klopot. Widzialem i uzywalem juz wielu komercyjnych stron, a mJacht.pl to przyklad systemu, ktory powstal w konkretnym celu i zostal stworzony przez ludzi, ktorzy wiedza jak ten cel osiagniac. Probujac zarezerwowac jacht na wakacje zwiedzilem kilkanascie stron i zadna z nich nie oferowala wszystkich niezbednych informacji we wlasciwym miejscu. W mJacht nie dosc, ze one byly podane jak na tacy to jeszcze w tych miejscach gdzie trzeba, bylo to co trzeba, a to niestety wcale nie jest dla wielu oczywiste. A juz SMSy potwierdzajace stan rezerwacji to juz stanowczo ponad norme :) Zeby autorzy nie spoczeli na laurach to dodam, ze dobrze by bylo miec wiecej zdjec w wiekszej rozdzelczosci w galerii jachtow, choc i tak na innych stronach bylo ich mniej. Serdecznie polecam mJacht.pl, wroce tu w przyszlym roku. Tomasz P.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Agnieszka D., Gdynia
Data opinii:21.05.2007, godz. 10:54
Metoda płatności:Karta kredytowa VISA, kwoty zaliczek 216 zł, 3x189 zł oraz 198 zł
Zarezerwowany jacht (link):Phobos 24 Viatr oraz Tes 678 BT Krasnal oraz Tes 678 BT Variat oraz Tes 678 BT Virus oraz Tes 678 BT Vodnik (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Proste, zrozumiale, jedynie problem stanowiły płatności - 5 razy płatność przy rezerwacji 5 jachtow.
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:4
Bezpieczeństwo transakcji:tego nie potrafię ocenić na chwilę obecną
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Beata J., Bydgoszcz
Data opinii:19.05.2007, godz. 2:02
Metoda płatności:Karta kredytowa MasterCard, kwota zaliczki 357 zł
Zarezerwowany jacht (link):Antila 24 "Zuzanna" (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Witam serdecznie, System Rezerwacji Jachtów www.mJacht.pl sprawdził się nieodzownie! Bardzo wygodne rozwiązanie, szybka i sprawna obsługa. Z pewnością skorzystam przy kolejnej rezerwacji, jednakże nie podlega wątpliwości, że najważniejszą sprawą będzie oczekiwany, równie wysoki, standard obsługi klienta, ze strony Jacht Club'u, który czarter gwarantuje. Niewidoczny w systemie klub jachtowy prezentujący oferowany jacht, nie pozwala ewentualnie "rozminąć się" z klubem, który nie sprostał moim oczekiwaniom. Przydał by się również ranking stopnia zadowolenia z poszczególnych klubów i więcej zdjęć jachtów. Łączę pozdrowienia, Beata J.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Wojciech, Poznań
Data opinii:18.05.2007, godz. 11:59
Metoda płatności:mTransfer, kwota zaliczki 399 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 "Gochna" (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5 (na razie dotyczy ono oszczędności czasu, jak i kontaktu z właścicielem jachtu)
Bezpieczeństwo transakcji:5 (jednak zdecydowałem się na gwarancję AllPay)
Jakość obsługi klienta:5 (jeśli chodzi o przejrzystość strony www oraz udogodnień transferowych)
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 (oczywiście zależy to od mojej oceny Państwa usługi po zakończeniu czarteru...
Klient:Magda, Warszawa
Data opinii:17.05.2007, godz. 17:05
Metoda płatności:Kredyt Bank, kwota zaliczki 108 zł
Zarezerwowany jacht (link):Mazurek 650 Józka (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:bardzo pozytywna. W jednym miejscu można znalezc wszystkie informacje. jedyne czego mi brakuje , to tresc umowy z wlascicielem jachtu. Piszecie Państwo, ze na Waszej stronie mozna takowa znalezc, niestety jej nie ma. Ale moze to tylko moje tzw "zboczenie zawodowe" Rozumiem, ze zdjecia jachtow dostarczaja Panstwu wlasciciele jachtow. Warto przy kazdym jachcie zamieszczac rowniez zdjecia kajuty. Owszem, niektore oferty maja takie zdjecia, ale niektore, np ten, ktory zarezerwowalismy, nie ma. Ale ogólnie, bardzo pozytywnie. czytelnie, prosto. Sysytem platosci, tzn laczenie z konkretnym bankiem-dobry pomysl
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Michał, Węgrów
Data opinii:17.05.2007, godz. 14:47
Metoda płatności:PKO BP (konto Inteligo), kwota zaliczki 144 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 730 N Corrado (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo dobre rozwiązanie jeśli chodzi o rezerwację on-line. Troche nie ufnie podszedlem do rezerwacji w takiej formie, jednak po przebrnieciu przez cala procedure okazalo sie, ze bardzo szybko i sprawnie. Bardzo sprawne powiadomienie sms-em, mailem o doknaniu rezerwacji Mysle ze powinna byc lepsza galeria zdjec, zeby mozna bylo sie zorientowac na co sie decyduje. Pozdrawiam Michał Dąbrowski
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:4
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Krzysztof, Sokółka
Data opinii:9.05.2007, godz. 10:57
Metoda płatności:Przelew z BPH, kwoty zaliczek 150 zł oraz 78 zł
Zarezerwowany jacht (link):Twister 800 oraz Mariner 830 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Zamówiłem przez mjacht 2 jachty: sobie i kolegom. Wspólnie ślidziliśmy przebieg rezerwacji. Nasza opinia: rewelacja Moim zdaniem należałoby wprowadzić oprócz opinii na tema samego serwisu mjacht także oinie na temat poszczególnych armatorów (dostępne przy ich jachtach). Może warto by też szczególowiej określić port jachtu - zwłaszcza przed sezonem gdy odbywają się imprezy grupowe - uczestnicy chcą czarterować jachty w jedny porcie.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Wojciech, Busko-Zdrój
Data opinii:08.05.2007, godz. 18:56
Metoda płatności:Przelew z BPH, kwota zaliczki 180 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 - wypożyczenie małej wygodnej żaglówki
Twoja opinia o mJacht.pl:Ponieważ syn mój jest infromatykiem ,a ja bankowcem mającym do czynienia z systemami informatcyznymi ,to mimo popełnionego przeze mnie błędu z pdaniem emaila, Państwa system rezerwacji ,z którego korzystałem po raz pierwszy należy oceni wysoko: a więc:
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Ireneusz, Tychy
Data opinii:08.05.2007, godz. 15:48
Metoda płatności:ING Bank Śląski, kwoty zaliczek 171 zł i 240 zł
Zarezerwowany jacht (link):Mazurek 650 oraz Twister 800 (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Wsztsko ok jednak cóż mogę powidzieć o wiarygodności świadczyć będę w chwili odbioru jachtu . to bedzie moment prawdy .Mam szczerą nadzieję że się nie rozczaruję i nie podpadnę moim koegom. Sam system świetny pomyśł i myślę że jak sie sprawdzi to na pewno skorzystam w wakację z pana usługi pozdrawiam
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Mirosław, Katowice
Data opinii:7.05.2007, godz. 09:12
Metoda płatności:Bank BPH, kwota zaliczki 360 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 - wynajem małej żaglówki
Twoja opinia o mJacht.pl:Znakomity pomysł i świetnie zrealizowany - zarówno strona i procedura wyboru oraz rezerwacji, jak i system płatności zaliczki osiągają znakomity poziom wygody obsługi i bezpieczeństwa transakcji - pierwszy taki system, do którego właściwie nie można mieć uwag (może tylko zdjęcia mogłyby być większe)
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Dariusz, Łódź
Data opinii:18.04.2007, godz. 11:43
Metoda płatności:Karta płatnicza VISA, kwota zaliczki 336 zł
Zarezerwowany jacht (link):Tango 780 Family "Pinta" - szybka żaglówka (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Jestem zadowolony z możliwości rezerwacji online,dużą zaletą jest bardzo czytelny sposób pokazania, który jacht jest wolny w jakie dnii łatwość rezerwacji, z mojego punktu widzenia trochę za mało zdjęć pokazujących każdy z jachtów.
Ocena średnia: (4.75)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5 (mam nadzieję, że transakcja była bezpieczna, ale transakcje internetowe zawsze niosą pewne ryzyko)
Jakość obsługi klienta:4 (brakuje możliwości negocjacji cen, pod tym wzgledem mała elastyczność)
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 (na pewno będe sprawdzał wolne terminy i ceny czarterów)
Klient: Iwona, Warszawa
Data opinii:16.04.2007, godz. 23:06
Metoda płatności:Przelew z BPH, kwota zaliczki 483 zł
Zarezerwowany jacht (link):Laguna 730 "Sroka 1" - wygodna żaglówka rodzinna
Twoja opinia o mJacht.pl:Witam! Jestem bardzo zadowolona z formy przeprowadzonej transakcji, chętnie więc wystawię opinię.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Klient:Paweł
Data opinii:12.04.2007, godz. 23:08
Metoda płatności: mTransfer, kwota zaliczki 456 zł
Zarezerwowany jacht (link):Sasanka 660 Supernova "Elunia" - najmniejsza żaglówka na Mazurach (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:serwis łatwo znaleźć, szukając "z marszu" czarteru na mazurach w internecie. Wszystko było czytelne i łatwe w obsłudze. Byłoby jeszcz lepiej, gdybym od razu zrozumiał o co chodzi z "oddaniem na drugi dzień"- reszta bez zarzutów. No, może jeszcze grafika mogłaby być bardziej wyszukana, ale niekoniecznie. Poza tym jestem zadowolony że, udało mi sie zarezerwować jacht na "długi weekend" trzy tygodnie przed wyjazdem. Termin wydawał mi się karkołomny, wyobrażałem sobie już dziesiątki nieskutecznych telefonów, a tu - proszę, miła niespodzianka.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5 (nie znam się na zabezpieczeniach. Dla laika, nie wzbudza zastrzeżeń - połączenie zdaje się szyfrowane...)
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5 (jeśli chodzi o łatwość rezerwacji, na pewno. Ale to oczywiście zależy też od jakości realizacji całego zamówienia.)
Klient:Konrad Grzegorz
Data opinii:1.04.2007, godz. 17:24
Metoda płatności: mTransfer, kwota zaliczki 1344 zł
Zarezerwowany jacht (link):Twister 800N "Mati-Niu" - szybka żaglówka (jacht niedostępny)
Twoja opinia o mJacht.pl:Bardzo pomocna strona, dobrze zaprojektowana, przejrzysty layout umożliwiający szybkie odnalezienie się na stronie i zarezerwowanie wybranego jachtu.
Ocena średnia: (5)
Zadowolenie z rezerwacji:5
Bezpieczeństwo transakcji:5
Jakość obsługi klienta:5
Chciałbym rezerwować tu znowu:5
Akceptujemy płatności poprzez Dotpay.eu
Klient nie ponosi opłat za transakcję
Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.
Copyright mJacht 2013
Strona do prawidłowego działania używa plików cookie. Zapoznaj się z naszą polityką dotyczącą plików cookie. Nie pokazuj więcej tego komunikatu